AKG C-520

€ 258,00 Excl. BTW € 312,18 Incl. BTW
Op bestelling
  • Lichtgewicht en verstelbare hoofdband constructie
  • Maximaal comfort en bewegingsvrijheid
  • Links en rechts flexibele arm montage
  • Condensator capsule op flexibele shock mount
  • Capsule bescherming tegen vocht
  • Uitgerust met een 3-pins XLR male aansluiting
meerminder
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving AKG C-520

Headset condensator microfoon met maximaal dynamische bereik voor perfect vocaal geluid. Zijn cardioide patroon vermijd effectief ongewenst omgevingslawaai. Een ideale keus voor een voorman, zingende keyboardspeler, drummers, gitaristen, en dansers. De microfoonarm is zowel op de linkerzijde als op de rechterzijde van de hoofdband te monteren. De C 520 is de perfecte oplossing voor een artiest of een andere gebruiker die een handsfree microfoon nodig heeft. Deze headset is uitgerust met een 3-pins XLR male aansluiting en dient aangesloten te worden op een externe fantoom voeding. 
meerminder

Advies nodig?

Roy Nordkamp, Adviseur Installed Sound / Projectleider

Aanvullende informatie

Artikelnummer 15260
Manufacturer Part Number C 520
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk AKG
Serie AKG C
meerminder

Meer over AKG

AKG microfoons en hoofdtelefoons worden overal ter wereld al jarenlang professioneel ingezet. Recording studio’s, radio en televisie stations, theaters en grote stages waarop evenementen worden georganiseerd rekenen op de kwaliteitsproducten van het Oostenrijkse AKG. Internationale muzikanten en sterren gebruiken deAKG producten tientallen jaren. Inmiddels is AKG één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige microfoons, grootmembraans, hoofdtelefoons en draadloze microfoon systemen. In 1949 kwamen de eerste koptelefoons van AKG al op de markt en inmiddels is de complete lijn producten flink uitgebreid. 

Onderdeel van Harman International
In 1994 werd AKG onderdeel van Harman International, waaronder ook merken als JBL, Lexicon en Crown vallen. Dit resulteerde in een verbetering binnen productontwikkeling en al snel kwamen er meer hoogwaardige producten op de markt. De draadloze microfoon systemen werden gebruikt door Rod Stewart, Peter Gabriel en Simply Red. Maar ook Frank Sinatra maakte in het verleden gebruik van AKG producten, net als Eric Clapton en Stevie Wonder. Inmiddels zijn het artiesten als Kanye West en Anastasia die zweren bij AKG. Een keuze voor AKG is dan ook een keuze voor kwaliteit, gebruiksgemak en Europese degelijkheid.

meerminder