AKG D5 Zang en Spraak Microfoon

€ 122,00 Excl. BTW € 147,62 Incl. BTW
Op bestelling
  • Uitstekend voor lead en backing vocals
  • Snijd dwars door elke mix
  • Feedback onderdrukking
  • Geen handeling noise
  • Geïntegreerde popfilter
  • Robuuste behuizing
meerminder
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving AKG D5 Zang en Spraak Microfoon

De D5 dynamische vocale microfoon voor zang en ondersteunende zang toepassingen levert zelfs op een lawaaierig podium een krachtig geluid. Zijn super cardioide polar patroon verzekert de maximum aan volume vóór terugkoppeling. De D5 staat voor een kernachtig geluid dat door elke mix heen snijdt.

• Uiterst sterke vocale/toespraakmicrofoon
• Beschikbaar met of zonder aan/uit schakelaar

• Gepatenteerd AKG Gelamineerd diafragma Varimotion

Gelamineerd diafragma Varimotion
AKG maakte de eerste microfoondiafragma waarbij de dikte varieerde over zijn diameter. Het nieuwe Gelamineerde diafragma Varimotion “deep-drawing” proces laat het diafragma toe om zelf zonder extra tuners te worden verfijnd, wat tot een spectaculaire vooruitgang in audioprestaties leidt.

Dubbele shock mount
De dubbele shock mount houdt elk soort mechanisch lawaai tegen voor 100% probleemloos live gebruik. Het publiek zal niets anders horen dan het oorspronkelijke geluid van uw stem horen!
 

D5 draadloos gebruiken?
Dit model is op zichzelf helaas niet direct draadloos te gebruiken. Maar natuurlijk heeft AKG wel een kwalitatief hoogwaardige draadloze set gemaakt inclusief draadloze ontvanger en AKG D5. Deze vindt je hier.

meerminder

Advies nodig?

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Aanvullende informatie

Artikelnummer 15236
Manufacturer Part Number D5 AKG
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk AKG
Serie N/B
meerminder

Meer over AKG

AKG microfoons en hoofdtelefoons worden overal ter wereld al jarenlang professioneel ingezet. Recording studio’s, radio en televisie stations, theaters en grote stages waarop evenementen worden georganiseerd rekenen op de kwaliteitsproducten van het Oostenrijkse AKG. Internationale muzikanten en sterren gebruiken deAKG producten tientallen jaren. Inmiddels is AKG één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige microfoons, grootmembraans, hoofdtelefoons en draadloze microfoon systemen. In 1949 kwamen de eerste koptelefoons van AKG al op de markt en inmiddels is de complete lijn producten flink uitgebreid. 

Onderdeel van Harman International
In 1994 werd AKG onderdeel van Harman International, waaronder ook merken als JBL, Lexicon en Crown vallen. Dit resulteerde in een verbetering binnen productontwikkeling en al snel kwamen er meer hoogwaardige producten op de markt. De draadloze microfoon systemen werden gebruikt door Rod Stewart, Peter Gabriel en Simply Red. Maar ook Frank Sinatra maakte in het verleden gebruik van AKG producten, net als Eric Clapton en Stevie Wonder. Inmiddels zijn het artiesten als Kanye West en Anastasia die zweren bij AKG. Een keuze voor AKG is dan ook een keuze voor kwaliteit, gebruiksgemak en Europese degelijkheid.

meerminder