DAP PR-32T 2 Way Speaker

€ 81,90 Excl. BTW € 99,10 Incl. BTW
Op bestelling
  • Ingebouwde 100V transformator
  • Vermogen schakelaar
  • Beugels inbegrepen
  • Kras bestendige behuizing
  • Eenvoudig te reinigen
meerminder
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving DAP PR-32T 2 Way Speaker

De DAP PR-32T is een witte set van twee 100 volt opbouw installatie luidsprekers met een vermogen van 15 Watt. De behuizing is lichtgewicht, bestand tegen krassen en gemakkelijk schoon te maken. Deze speakers bestaan uit een 4 inch woofer, gecombineerd met een 13 mm tweeter. De impedantie is 16 Ohm met transformator taps van 2W, 4W, 8W en 15W. De speaker bevat een ingebouwde 100V transformator, de frequentie range 80 – 20.000 Hz en de gevoeligheid van 89 dB. Doordat de PR32T van DAP met brackets wordt geleverd kan deze eenvoudig worden opgehangen. De afmetingen zijn 155 x 160 x 210 mm (L x B x H) met een gewicht van 2,04 KG.
meerminder

Advies nodig?

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Aanvullende informatie

Artikelnummer 10500
Manufacturer Part Number D3532
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk DAP
Serie DAP PR
meerminder

Meer over DAP

DAP Audio biedt een compleet assortiment aan geluidsapparatuur, zoals speakers, luidsprekers, versterkers, 100V PA systemen, mixer, cases, adapters, prefab kabels en nog veel meer. Door de voordelige prijzen, maar de steeds hogere kwaliteit is DAP Audio een enorm populair merk bij drive-in shows, verhuurbedrijven, DJ’s, muzikanten, bands, horeca en alle andere audiofielen.

Verschillende series
De DAP X-serie biedt een enorme diversiteit aan 12” en 15” topkasten en 15” en 18” subwoofers, zowel passief als actief. De LT Touring Serie zien we steeds vaker voorbij komen bij de verhuurbedrijven en evenementen organisaties. Onder de Clubmate Series biedt DAP Audio een aantal fantastische, complete PA sets voor voordelige prijzen. De Palladium versterker Serie staat al jaren bekend om haar oerdegelijke performance. De FL Serie prefab bekabeling is ook een begrip in de wereld van professionele audio apparatuur.

meerminder