Electro-Voice EVID FM4.2 in wall set

€ 302,00 Excl. BTW € 365,42 Incl. BTW
Op bestelling
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving Electro-Voice EVID FM4.2 in wall set

De Electro-Voice Evid FM 4.2 is een hoogwaardige 2-weg plafond of wand speaker die zich door zijn minimale diepte uitstekend leent voor ruimtes waar weinig ruimte beschikbaar is. Deze speaker kan worden geïnstalleerd in winkels, conferentieruimtes, vergaderzalen, scholen etc. Het complete pakket van de Evid FM 4.2 van EV bestaat uit een ring, grille, volledige behuizing, een 4 inch 2-weg luidspreker en een interne transformator. De Evid C4.2 worden per 2 stuks in een doos verkocht.

Design Electro-Voice
De gehele Evid serie van Electro-Voice is met oog voor detail ontwikkeld. De diverse modellen zijn dusdanig ontwikkeld dat deze echt in elke moeilijke, krappe installatie kan worden gemonteerd. Dus denk hierbij goed aan de afmetingen van de diverse modellen. De Evid FM 4.2 heeft een breedte van 188,3 mm, een diepte van 95,6 mm en een hoogte van 350 mm en weegt 2,9 KG. Deze variant kan niet outdoor worden gebruikt.

Vermogen van 50 Watt RMS
De Evid FM4.2 heeft een continu vermogen van 50 Watt bij 8 Ohm en is voorzien van een 1 inch titanium hoogdriver en een 4 inch laagdriver. Door het ingebouwde crossover netwerk worden zowel de hoog- alsook de laagdriver beschermd tegen extreem hoge vermogens. Tevens ontstaat hierdoor een perfecte weergave van het geluid.

Gebruik binnen 100V
Wanneer je deze installatie luidspreker wilt gaan gebruiken binnen een 100 Volt installatie, dan dien je rekening te houden met de volgende transformer taps; 3,75, 7.5, 15, 30 of 60 Watt. Bij een 70 Volt installatie is dit 1.75, 3.75, 7.5, 15 of 30 Watt.

Eenvoudig installeren
Deze plafond speaker is voorzien van een mouting systeem welke op 4 punten vast gezet kan worden. Natuurlijk wordt er een mounting ring meegeleverd en wordt deze speaker inclusief rails geleverd. Meer accessoires zijn er niet nodig voor de meeste installaties.

Electro-Voice Evid Serie
Het woord EVID staat voor Electro Voice Innovative Design, en dat is dan ook exact waar de EVID garant voor staat. In combinatie met het indrukwekkende geluid en volume, zijn deze speakers ware aanraders voor elke horeca gelegenheid, winkels of voor vaste installatie in bedrijfspanden. Deze serie kan ook worden geleverd als plafondspeaker. Vraag RJshop naar de mogelijkheden!
meerminder

Advies nodig?

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Aanvullende informatie

Artikelnummer 15598
Manufacturer Part Number EVID FM4.2 in waD
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk Electro-Voice
Serie Electro-Voice EVID
meerminder

Meer over Electro-Voice

Electro Voice heeft al meer dan 80 jaar ervaring met de productie van professionele passieve en actieve luidspreker systemen. Het aanbod van EV biedt oplossingen op het gebied van concert touring, pro audio verhuur, audio installatie en elke andere Pro Audio toepassing. Wereldberoemd zijn de ZX, Tour X, RX en Phoenix speakers. De CP en Q versterker Serie zijn bij vele drive-in shows, muzikanten en verhuurbedrijven te vinden als onderdeel van de installatie. Bands als Metallica, AC/DC en de Foo Fighters zweren tijdens hun tournees bij Electro-Voice.

Installatie systeem nodig?
Ook op het gebied van 100 Volt systemen is Electro Voice groot. De Electro Voice Evid 100 volt speakers zijn geïnstalleerd bij menig horecabedrijf of bedrijfspand. De CPS versterkers ondersteunen de Evid Serie als geen ander. Op het gebied van draadloze microfoon systemen is de PL Serie ongeëvenaard. En zelfs de Blue Man Group heeft opgetreden met de Electro Voice H/D microfoons. Met de nieuwe Live X serie heeft EV nu een assortiment speakers uitgebracht voor een fantastische prijs, waarbij de echte EV sound nu voor iedereen toegankelijk is geworden.

meerminder