Electro-Voice PA 2400T 100V

Prijs op aanvraag
Op bestelling
  • Efficiënte prestaties bij lage impedantie
  • Ideaal voor installatie geluidsversterking
  • 400W per kanaal bij 4Ohm of 70/100V
  • Compact 2HE ontwerp
  • 50 Hz of 300 Hz high-pass filter
  • Thermische beveiliging
  • Phoenix uitgangen
meerminder
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving Electro-Voice PA 2400T 100V

  De PA serie van Electro-Voice zijn compacte versterkers met meerdere kanalen aan boord. Deze versterkers zijn zoals gezegd door slechts 2 HE erg compact, maar creeren bijna geen warmte waardoor het plaatsen van meerdere van deze versterkers in 1 rack zonder extra koeling geen probleem is. Daarom zijn deze versterkers ideeal inzet bij installaties die zijn bedoeld voor lange termijn, bijvoorbeeld voor omroep installaties of zelfs ontruimings installaties.

Verschillende beveiligingen
De PA4250T is zoals bijna alle versterkers van Electro-Voice voorzien van protectie tegen oververhitting, audio limiters, opstart vertraging en piek limiters. Ook heeft deze versterker een high pass filter aan boord vanaf 50 tot 300 Hz en kan hij draaien in gebrugde modus. De LED`s op de voorkant geven aan wanneer er signaal verbinding is en wanneer de versterker in de clip gaat.
meerminder

Advies nodig?

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Aanvullende informatie

Artikelnummer 15572
Manufacturer Part Number PA 2400T 100V
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk Electro-Voice
Serie Electro-Voice PA
meerminder

Meer over Electro-Voice

Electro Voice heeft al meer dan 80 jaar ervaring met de productie van professionele passieve en actieve luidspreker systemen. Het aanbod van EV biedt oplossingen op het gebied van concert touring, pro audio verhuur, audio installatie en elke andere Pro Audio toepassing. Wereldberoemd zijn de ZX, Tour X, RX en Phoenix speakers. De CP en Q versterker Serie zijn bij vele drive-in shows, muzikanten en verhuurbedrijven te vinden als onderdeel van de installatie. Bands als Metallica, AC/DC en de Foo Fighters zweren tijdens hun tournees bij Electro-Voice.

Installatie systeem nodig?
Ook op het gebied van 100 Volt systemen is Electro Voice groot. De Electro Voice Evid 100 volt speakers zijn geïnstalleerd bij menig horecabedrijf of bedrijfspand. De CPS versterkers ondersteunen de Evid Serie als geen ander. Op het gebied van draadloze microfoon systemen is de PL Serie ongeëvenaard. En zelfs de Blue Man Group heeft opgetreden met de Electro Voice H/D microfoons. Met de nieuwe Live X serie heeft EV nu een assortiment speakers uitgebracht voor een fantastische prijs, waarbij de echte EV sound nu voor iedereen toegankelijk is geworden.

meerminder