Electro-Voice Rx115/75

Prijs op aanvraag
Op bestelling
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving Electro-Voice Rx115/75

De Electro-Voice RX systemen zijn de betaalbare high-compression systemen van Electro-Voice. De RX-115/75 is behuisd een tweetal indrukwekkende speakers in een degelijke, professionele behuizing.

Monitor, horeca of PA

De Electro-Voice RX-115/75 is uniek in zijn soort. De behuizing bestaat uit 5 zijdes, en de slimme constructie maakt het ophangen van de speaker erg gemakkelijk. Dankzij de grote vlakke zijkant is ook gebruik als monitor zeer gemakkelijk, en de RX-115/75 is vooral als PA erg geliefd dankzij zijn ingebouwde vliegoren en prettige stack constructie.

Draaibare hoorn
Daar waar andere speakers een vaste hoornconstructie hebben, is de 3" hoorn van de RX-115/75 volledig draaibaar. Dat wil zeggen dat de 75° x 50° hoorn - bij horizontale plaatsing - gedraaid kan worden, zodat de verhoudingen en afstraalhoeken weer kloppen. En dit komt het rendement en geluid zeer ten goede! Daarnaast is er nagedacht over het afstralen van het geluid van de hoorn van de RX set: van de 50 verticale afstraalgraden gaan er 15graden omhoog en 35graden naar beneden, hierdoor komt het meeste geluid direct bij het publiek en niet tegen het plafond waardoor er geen energie verloren gaat en er bijna geen reflecties kunnen optreden. Slim!

Behuizing
De RX-115/75 beschikt over een professionele gecoate behuizing, ingebouwde handgrepen, vliegogen en Speakon aansluitingen. De speaker is voorzien van een stalen grill, voor een nette totaal look.
meerminder

Advies nodig?

Roy Nordkamp, Adviseur Installed Sound / Projectleider

Aanvullende informatie

Artikelnummer 15651
Manufacturer Part Number Rx115/75
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk Electro-Voice
Serie Electro-Voice RX
meerminder

Meer over Electro-Voice

Electro Voice heeft al meer dan 80 jaar ervaring met de productie van professionele passieve en actieve luidspreker systemen. Het aanbod van EV biedt oplossingen op het gebied van concert touring, pro audio verhuur, audio installatie en elke andere Pro Audio toepassing. Wereldberoemd zijn de ZX, Tour X, RX en Phoenix speakers. De CP en Q versterker Serie zijn bij vele drive-in shows, muzikanten en verhuurbedrijven te vinden als onderdeel van de installatie. Bands als Metallica, AC/DC en de Foo Fighters zweren tijdens hun tournees bij Electro-Voice.

Installatie systeem nodig?
Ook op het gebied van 100 Volt systemen is Electro Voice groot. De Electro Voice Evid 100 volt speakers zijn geïnstalleerd bij menig horecabedrijf of bedrijfspand. De CPS versterkers ondersteunen de Evid Serie als geen ander. Op het gebied van draadloze microfoon systemen is de PL Serie ongeëvenaard. En zelfs de Blue Man Group heeft opgetreden met de Electro Voice H/D microfoons. Met de nieuwe Live X serie heeft EV nu een assortiment speakers uitgebracht voor een fantastische prijs, waarbij de echte EV sound nu voor iedereen toegankelijk is geworden.

meerminder