Digital Signage

Wat is Digital Signage? Digital Signage (of narrowcasting) veelal in de vorm van grote(re) beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. Met het juiste beeldscherm, de juiste aansturing en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet.

Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk! Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Combineer het Digital Signage systeem met je achtergrondmuziek installatie en je interieurverlichting en de beleving is compleet. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

RJ Audiovisueel heeft voor iedere Digital Signage situatie een oplossing, of het nu alleen gaat om het leveren van een beeldscherm of een mediaspeler tot het uitwerken van een complete oplossing inclusief installatie op locatie. Ook totaalpakketten met een online beheer systeem zoals beeldscherm reclame in de detailhandel, interne communicatie op kantoor of informatie voorziening in een openbare ruimte heeft RJ Audiovisueel de oplossing.

meerminder

Uw adviseur

Erik-Jan Beenen

Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Vraag een offerte aan Stuur ons een e-mail Bel ons: 0548-597340