Beeldschermreclame

Beeldschermreclame

Beeldschermreclame valt onder dezelfde noemer Digital Signage en narrowcasting en is een digitale vorm van informatie, entertainment en reclame verspreiding. Narrowcasting wordt veelal toegepast in de vorm van beeldschermen en video walls. Met het juiste beeldscherm, de juiste narrowcasting software en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet. Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk! Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Combineer het Digital Signage systeem met je achtergrondmuziek installatie en je interieurverlichting en de beleving is compleet. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel. 

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit Digital Signage? 

Steeds meer organisaties beseffen het belang van een goede informatievoorziening en het juist overbrengen van de bedrijfsvisie of commerciële boodschap en veel organisaties zetten Digital Signage en beeldschermreclame in voor onder andere: 

 • Presenteren en verkopen van producten of diensten.  
 • Promotie en reclame campagnes.  
 • Informatie voor klanten, passagiers, bezoekers.  
 • Interne communicatie met medewerkers.  
 • Interactieve aanbiedingen via touchscreens.  
 • Exploiteren van een commercieel kanaal in meerdere vestegingen of op meerdere schermen. 
 

Hoe kan RJ Audiovisueel je helpen de juiste oplossing te kiezen? 

Er zijn meerdere wegen die naar rome leiden luid het spreekwoord. Ofwel Digital Signage is een hele mond vol maar kan al simpel ingezet worden voor een beeldscherm met de menukaart in een snackbar. Maar het kan ook zeer uitgebreid met een netwerk aan beeldschermen die centraal bestuurd dienen te worden en onderdeel uitmaken van de totale geluidsinstallatie en verlichting. 

RJ Audiovisueel heeft voor ieder vraagstuk een oplossing, of het nu alleen gaat om het leveren van een beeldscherm of een mediaplayer tot het uitwerken van een complete oplossing inclusief installatie op locatie. Neem vandaag nog contact op met één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van beeldschermreclame. 

Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Geadviseerde digital signage systemen

meerminder

Welke voordelen biedt beeldschermreclame of narrowcasting? 

Informeren - Klanten willen graag geïnformeerd worden. Zij maken continu overwegingen en staan open voor adviezen zodat ze vooral niet de verkeerde beslissing nemen. Waarschijnlijk ben jij of je collega's niet altijd in staat om die informatie te geven. Via Narrowcasting wel! 

Sfeer creëren - Een scherm is een zeer veelzijdig communicatiemiddel. Door middel van het vertonen van mooie beelden en kleuren kun je de sfeer of imago van je winkel of instelling benadrukken, en in sommige gevallen zelfs bepalen. Videobeelden op strategische plekken stimuleert bezoekers om binnen te komen en maakt nieuwsgierig! 

Motiveren - Klanten hebben vaak een duwtje in de rug nodig. Narrowcasting helpt klanten te herinneren wat ze ook al weer zo graag wilden hebben. Narrowcasting helpt ze makkelijker over te gaan tot impulsaankopen of beslissingen. Klanten zijn makkelijk te beïnvloeden, en nu weten we zelfs wat ze interesseert. Grijp die kans! 

Wachtverzachter - Narrowcasting is een perfecte entertainer en daardoor "wachtverzachter!" Hoe mooi je winkel of instelling ook is, elke bezoeker zal bij jou wel eens moeten wachten. Op de verkoper, op zijn reparatie, op zijn beurt. Echter mensen houden niet meer van wachten. Digital Signage entertaint de bezoekers of gasten totdat er tijd voor ze is. 

 

Digital Signage Kosten 

Narrowcasting kosten zijn afhankelijk van de gekozen oplossing, aantal schermen, soort schermen, aantal signage media spelers, aantal verschillende locaties maar ook de beheer software spelen een belangrijke rol. Ook van invloed is of ieder scherm verschillende content weer moet geven of dat alle schermen het zelfde moeten tonen. Bij online beheerde digital signage oplossingen is het ook van belang dat er een internet of wifi verbinding voor de digital signage player voorhanden is. Maar dit kan ook een 3G internet verbinding zijn wanneer er bijvoorbeeld een scherm voor interne communicatie wordt opgehangen in een porto-cabin op een bouwplaats. 

 

Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel past beeldschermreclame toe in de volgende sectoren; 

 • Horeca 
 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness  
 • Retail 
 • Cultuur, sport en recreatie 
 • Industrie  
 

 • 23
  Jun

  CTOUCH Zomeractie!

  Een 75 inch Ultra HD Touchscreen van CTOUCH is deze zomer wel heel voordelig. Inclusief Windows 10 PC en muurlift.

 • 09
  Dec

  Beeldscherm in de etalage als digitale poster

  Elke dag loopt de doelgroep of een potentiële klant langs jou winkelruit. De vraag is dus hoe je die voorbij lopende doelgroep naar binnen krijgt? Dit wordt doorgaans geprobeerd met posters welke erg statisch zijn en niet echt opvallen. In tegenstelling tot een poster zal een beeldscherm in de etalage wel een eyecatcher zijn. De beelden kunnen op elk moment vervangen worden, zijn dynamisch en zijn 100% up-to-date. De enige uitdaging is de lichtopbrengst van het beeldscherm. De meeste beeldschermen die we in openbare ruimtes en etalages zien hebben te weinig lichtopbrengst terwijl hier speciale beeldschermen voor beschikbaar zijn.

  Narrowcasting in de etalage

  RJ Audiovisueel heeft de meest krachtige narrowcasting oplossingen met een hoge lichtopbrengst voor in een etalage. Deze speciale beeldschermen voor in het zonlicht, combineren tevens de kracht van een goed zichtbare poster met de digitale en dynamische mogelijkheden. De schermen zijn ontworpen voor zichtbaarheid bij veel omgevingslicht. Zo hebben wij scherm oplossingen tot wel 7000 cd/m2 welke in etalages geïnstalleerd kunnen worden met direct zonlicht.


  Houd je etalage eenvoudig up-to-date

  Een gedrukte poster moet telkens vervangen worden bij een nieuwe productlancering, marketingcampagne of bij een aanbieding. Met een etalagebeeldscherm kun je op elk gewenst moment de communicatie wijzigen en zelfs plannen in de toekomst. Combineer het beeldscherm met onze krachtige online Digital Signage oplossing en je kan vanaf elke locatie met een internetverbinding de content aanpassen. Als bedrijf met meerdere vestigingen weet je zeker dat de boodschap op elke locatie hetzelfde is. Of denk bijvoorbeeld aan een digitale menukaart welke wekelijks veranderd.


  Breid je winkel uit en bouw aan je imago

  Met een professionele tv in de etalage bereik je meer klanten, kun je productdemonstraties tonen, services communiceren en je merk versterken zonder dat de klant de winkel in is geweest. Bouwen aan je imago is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hiervoor zijn de opvallende beeldschermen zeer geschikt en motiveer je tevens de klanten.


  Consumenten tv of een professioneel beeldscherm?

  In tegenstelling tot een consumenten tv van de Mediamarkt, is een professioneel beeldscherm ontworpen voor 24/7 gebruik met een geavanceerd warmte-management systemen. Daarnaast zijn professionele schermen voorzien van een metalen behuizing en de afstandsbediening kan uitgeschakeld worden. Ook is het niet mogelijk om een consumenten scherm verticaal (portrait) te monteren, dit kan een professioneel scherm wel. En het belangrijkste verschil is misschien wel de garantie op het scherm, deze vervalt bij een consumentenscherm bij professioneel gebruik.

  Neem contact op met een van onze productspecialisten voor meer informatie.

meer