Beeldschermreclame

Beeldschermreclame

Beeldschermreclame valt onder dezelfde noemer Digital Signage en narrowcasting en is een digitale vorm van informatie, entertainment en reclame verspreiding. Narrowcasting wordt veelal toegepast in de vorm van beeldschermen en video walls. Met het juiste beeldscherm, de juiste narrowcasting software en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet. Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk! Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Combineer het Digital Signage systeem met je achtergrondmuziek installatie en je interieurverlichting en de beleving is compleet. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel. 

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit Digital Signage? 

Steeds meer organisaties beseffen het belang van een goede informatievoorziening en het juist overbrengen van de bedrijfsvisie of commerciële boodschap en veel organisaties zetten Digital Signage en beeldschermreclame in voor onder andere: 

 • Presenteren en verkopen van producten of diensten.  
 • Promotie en reclame campagnes.  
 • Informatie voor klanten, passagiers, bezoekers.  
 • Interne communicatie met medewerkers.  
 • Interactieve aanbiedingen via touchscreens.  
 • Exploiteren van een commercieel kanaal in meerdere vestegingen of op meerdere schermen. 
 

Hoe kan RJ Audiovisueel je helpen de juiste oplossing te kiezen? 

Er zijn meerdere wegen die naar rome leiden luid het spreekwoord. Ofwel Digital Signage is een hele mond vol maar kan al simpel ingezet worden voor een beeldscherm met de menukaart in een snackbar. Maar het kan ook zeer uitgebreid met een netwerk aan beeldschermen die centraal bestuurd dienen te worden en onderdeel uitmaken van de totale geluidsinstallatie en verlichting. 

RJ Audiovisueel heeft voor ieder vraagstuk een oplossing, of het nu alleen gaat om het leveren van een beeldscherm of een mediaplayer tot het uitwerken van een complete oplossing inclusief installatie op locatie. Neem vandaag nog contact op met één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van beeldschermreclame. 

Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Geadviseerde digital signage systemen

meerminder

Welke voordelen biedt beeldschermreclame of narrowcasting? 

Informeren - Klanten willen graag geïnformeerd worden. Zij maken continu overwegingen en staan open voor adviezen zodat ze vooral niet de verkeerde beslissing nemen. Waarschijnlijk ben jij of je collega's niet altijd in staat om die informatie te geven. Via Narrowcasting wel! 

Sfeer creëren - Een scherm is een zeer veelzijdig communicatiemiddel. Door middel van het vertonen van mooie beelden en kleuren kun je de sfeer of imago van je winkel of instelling benadrukken, en in sommige gevallen zelfs bepalen. Videobeelden op strategische plekken stimuleert bezoekers om binnen te komen en maakt nieuwsgierig! 

Motiveren - Klanten hebben vaak een duwtje in de rug nodig. Narrowcasting helpt klanten te herinneren wat ze ook al weer zo graag wilden hebben. Narrowcasting helpt ze makkelijker over te gaan tot impulsaankopen of beslissingen. Klanten zijn makkelijk te beïnvloeden, en nu weten we zelfs wat ze interesseert. Grijp die kans! 

Wachtverzachter - Narrowcasting is een perfecte entertainer en daardoor "wachtverzachter!" Hoe mooi je winkel of instelling ook is, elke bezoeker zal bij jou wel eens moeten wachten. Op de verkoper, op zijn reparatie, op zijn beurt. Echter mensen houden niet meer van wachten. Digital Signage entertaint de bezoekers of gasten totdat er tijd voor ze is. 

 

Digital Signage Kosten 

Narrowcasting kosten zijn afhankelijk van de gekozen oplossing, aantal schermen, soort schermen, aantal signage media spelers, aantal verschillende locaties maar ook de beheer software spelen een belangrijke rol. Ook van invloed is of ieder scherm verschillende content weer moet geven of dat alle schermen het zelfde moeten tonen. Bij online beheerde digital signage oplossingen is het ook van belang dat er een internet of wifi verbinding voor de digital signage player voorhanden is. Maar dit kan ook een 3G internet verbinding zijn wanneer er bijvoorbeeld een scherm voor interne communicatie wordt opgehangen in een porto-cabin op een bouwplaats. 

 

Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel past beeldschermreclame toe in de volgende sectoren; 

 • Horeca 
 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness  
 • Retail 
 • Cultuur, sport en recreatie 
 • Industrie  
 

 • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 05
  Oct

  Slimme beeldscherm oplossing op design vloerstatief

  In vergaderruimtes, boardrooms, winkels met zwakke wanden of centraal in een ruimte is het soms niet eenvoudig om een beeldscherm te monteren. Met deze strakke 43, 49 of 55 inch professionele beeldscherm oplossing op een design vloersteun is het mogelijk op een esthetische wijze een beeldscherm te plaatsen. Met de instelbare kijkhoogte tussen 130 en 150 cm (hart scherm) biedt deze beeldschermoplossing de ideale kijkhoogte vanuit de zitpositie aan de vergadertafel of voor een Narrowcasting toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte, lobby, achter de balie of op kantoor.


  “Soms is een permanente montage van een beeldscherm niet mogelijk of is de wand te zwak"


  Vergaderoplossingen en Narrowcasting toepassingen

  Deze flexibele beeldscherm oplossing is ideaal als vergaderoplossing aan een compacte vergadertafel of Huddle space. Met een optioneel flexibele HDMI kabel kan men eenvoudig content delen naar het scherm. Ook biedt het statief ruimte voor montage van een mini pc achter het scherm. Het scherm is daarnaast voorzien van een geïntegreerd Android OS platform voor bijvoorbeeld een optionele Narrowcasting applicatie of een van de vele andere Apps voor content weergave. Met de ingebouwde planner kunt u uw apps en content indelen op basis van uw klant en het tijdstip van de dag. En met de automatische oriëntatiefunctie is staande of liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm te draaien.


  Design vloerstatief

  Het onopvallende design met matzwarte vloerplaat en slanke ronde, glossy witte kolom past in vrijwel ieder interieur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De bekabeling van de monitor kan aan de achterzijde in de kolom worden weggewerkt. De montageplaat voor het beeldscherm is aan de achterzijde standaard voorzien van een montagevoorziening met VESA 75 en 100 zodat ook een mini pc snel en deugdelijk achter de monitor gemonteerd kan worden.


  Drie verschillende uitvoeringen

  Standaard leveren wij deze oplossing in drie verschillende formaten, een 43, 49 en 55 inch Full-HD opstelling. Op aanvraag is deze oplossing ook in een Ultra HD uitvoering verkrijgbaar of met een statief gekleurd in een specifieke RAL kleur:

meer