Digitaal Menubord

Digitaal Menubord

Digitale menuborden zijn inmiddels niet meer weg te denken uit een restaurant, snackbar, kantine of winkel en zijn tevens de toekomst. Digitale menuborden zijn dynamischer, aantrekkelijker, sfeer verhogend en vele malen flexibeler. Binnen een handomdraai kan het menu aangepast worden of een specialiteit worden uitgelicht. Met een digitaal menu bord is een prijswijziging ook eenvoudig te verwerken, zelfs voor meerdere vestigingen. Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk! Digitale menu borden sluiten aan bij de belevenis economie van vandaag. Combineer het Narrowcasting systeem met je achtergrondmuziek installatie en je interieurverlichting en de beleving is compleet. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit Digitale menuborden?

Steeds meer horeca bedrijven beseffen het belang van een dynamische en goede informatievoorziening in de vorm van digitale menuboards. Enkele voordelen waarom een digitaal menubord een meerwaarde is voor de horeca:

 • Razendsnel promoties uitrollen op specifieke producten (Voorraden omlaag brengen)
 • Dynamische menuborden en prijsvoering afgestemd naar eigen wens
 • Dynamisch design aangepast op bijvoorbeeld dagdeel, seizoen en lokale specialiteiten
 • Eenvoudig, snel en op afstand (zowel centraal als lokaal) wijzigen van prijs en aanbod
 • Verhogen van de sfeer en klantbeleving middels digitale toepassingen
 • Makkelijk en snel een menu testen en promoten zonder media te printen

Digitaal menubord kopen, RJ Audiovisueel helpt je aan de juiste oplossing?

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om een digitaal menubord zoals een digitaal menuboard in de etalage, digitaal menuboard op een video wall, digitale menuborden boven de balie of een digitaal menubord tegen de buitengevel. Maar het kan ook zeer uitgebreid met een netwerk aan digitale menuborden die centraal aangestuurd dienen te worden en onderdeel uitmaken van bijvoorbeeld een franchise organisatie.

RJ Audiovisueel heeft voor iedere situatie een toepassing een Digital Signage oplossing, of het nu alleen gaat om het leveren van een beeldscherm of een mediaplayer tot het uitwerken van een complete oplossing inclusief installatie op locatie. Neem vandaag nog contact op met één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van digitale menuborden.

Digitale menuborden sluiten aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

 

Geadviseerde digital signage systemen

meerminder

Welke meerwaarde biedt een digitaal menubord of presentatie?

Informeren - Klanten willen graag geïnformeerd worden. Ze maken continu overwegingen en zijn te beïnvloeden middels de juiste communicatie. Er zijn momenten dat het personeel even niet de juiste informatie kan verstrekken. Via een digitaal menubord wel!

Beleving creëren - Een scherm is een zeer veelzijdig communicatiemiddel. Door middel van het vertonen van dynamische en mooie beelden en kleuren kun je de sfeer of imago van je restaurant, snackbar of winkel bepalen. Dynamische menukaarten op strategische plekken stimuleert bezoekers om binnen te komen en maakt nieuwsgierig!

Motiveren - Klanten hebben vaak een duwtje in de rug nodig. Een digitaal menubord helpt klanten te beslissen om over te gaan tot aankoop. Ook helpt een digitaal menubord een klant makkelijker over te gaan tot impulsaankopen. Klanten zijn makkelijk te beïnvloeden, en nu weten we zelfs wat ze interesseert. Grijp die kans!

Wachtverzachter – Een dynamisch en digitaal menubord is een perfecte entertainer en daardoor "wachtverzachter!" Hoe mooi je restaurant, snackbar of winkel ook is, elke klant zal bij jou wel eens moeten wachten. Echter mensen houden niet meer van wachten. Digital Signage entertaint de bezoekers of gasten totdat ze geholpen zijn.

 

Software voor Digitale menu borden

RJ Audiovisueel werkt met toegankelijke Digital Signage software in de CLoud. Deze toegankelijke en krachtige Narrowcasting software is vanaf elke locatie te benaderen als er internet is. RJ Audiovisueel werkt met standaard templates en sjablonen welke afgestemd worden op de huiskleuren van de klant. Daarnaast kan RJ Audiovisueel ook helpen met een digitaal menubord op maat welke speciaal ontworpen wordt met de wensen van de gebruiker. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van digitale menuborden.

 

Kosten Digitaal menubord

De kosten van een digitaal menubord zijn afhankelijk van de gekozen oplossing, aantal schermen, soort schermen, aantal signage media spelers, aantal verschillende locaties maar ook de beheer software spelen een belangrijke rol. Ook van invloed is of ieder scherm verschillende content weer moet geven of dat alle schermen het zelfde moeten tonen. Bij online beheerde digital signage oplossingen is het ook van belang dat er een internet of wifi verbinding voor de digital signage player voorhanden is.

 

Ontmoet onze partners

 

RJ Audiovisueel past beeldschermreclame toe in de volgende sectoren;

 • Horeca
 • Bedrijfsrestaurant
 • Sportaccommodatie
 • Fitness, health en wellness
 • Retail
 • Cultuur, sport en recreatie
 • Bar

 

 • 23
  Jun

  CTOUCH Zomeractie!

  CTOUCH Zomeractie!

  Ontmoeten, vergaderen en leren.

 • 09
  Dec

  Beeldscherm in de etalage als digitale poster

  Elke dag loopt de doelgroep of een potentiële klant langs jou winkelruit. De vraag is dus hoe je die voorbij lopende doelgroep naar binnen krijgt? Dit wordt doorgaans geprobeerd met posters welke erg statisch zijn en niet echt opvallen. In tegenstelling tot een poster zal een beeldscherm in de etalage wel een eyecatcher zijn. De beelden kunnen op elk moment vervangen worden, zijn dynamisch en zijn 100% up-to-date. De enige uitdaging is de lichtopbrengst van het beeldscherm. De meeste beeldschermen die we in openbare ruimtes en etalages zien hebben te weinig lichtopbrengst terwijl hier speciale beeldschermen voor beschikbaar zijn.

  Narrowcasting in de etalage

  RJ Audiovisueel heeft de meest krachtige narrowcasting oplossingen met een hoge lichtopbrengst voor in een etalage. Deze speciale beeldschermen voor in het zonlicht, combineren tevens de kracht van een goed zichtbare poster met de digitale en dynamische mogelijkheden. De schermen zijn ontworpen voor zichtbaarheid bij veel omgevingslicht. Zo hebben wij scherm oplossingen tot wel 7000 cd/m2 welke in etalages geïnstalleerd kunnen worden met direct zonlicht.


  Houd je etalage eenvoudig up-to-date

  Een gedrukte poster moet telkens vervangen worden bij een nieuwe productlancering, marketingcampagne of bij een aanbieding. Met een etalagebeeldscherm kun je op elk gewenst moment de communicatie wijzigen en zelfs plannen in de toekomst. Combineer het beeldscherm met onze krachtige online Digital Signage oplossing en je kan vanaf elke locatie met een internetverbinding de content aanpassen. Als bedrijf met meerdere vestigingen weet je zeker dat de boodschap op elke locatie hetzelfde is. Of denk bijvoorbeeld aan een digitale menukaart welke wekelijks veranderd.


  Breid je winkel uit en bouw aan je imago

  Met een professionele tv in de etalage bereik je meer klanten, kun je productdemonstraties tonen, services communiceren en je merk versterken zonder dat de klant de winkel in is geweest. Bouwen aan je imago is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hiervoor zijn de opvallende beeldschermen zeer geschikt en motiveer je tevens de klanten.


  Consumenten tv of een professioneel beeldscherm?

  In tegenstelling tot een consumenten tv van de Mediamarkt, is een professioneel beeldscherm ontworpen voor 24/7 gebruik met een geavanceerd warmte-management systemen. Daarnaast zijn professionele schermen voorzien van een metalen behuizing en de afstandsbediening kan uitgeschakeld worden. Ook is het niet mogelijk om een consumenten scherm verticaal (portrait) te monteren, dit kan een professioneel scherm wel. En het belangrijkste verschil is misschien wel de garantie op het scherm, deze vervalt bij een consumentenscherm bij professioneel gebruik.

  Neem contact op met een van onze productspecialisten voor meer informatie.

meer