Digitaal Menubord

Digitaal Menubord

Digitale menuborden zijn inmiddels niet meer weg te denken uit een restaurant, snackbar, kantine of winkel en zijn tevens de toekomst. Digitale menuborden zijn dynamischer, aantrekkelijker, sfeer verhogend en vele malen flexibeler. Binnen een handomdraai kan het menu aangepast worden of een specialiteit worden uitgelicht. Met een digitaal menu bord is een prijswijziging ook eenvoudig te verwerken, zelfs voor meerdere vestigingen. Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk! Digitale menu borden sluiten aan bij de belevenis economie van vandaag. Combineer het Narrowcasting systeem met je achtergrondmuziek installatie en je interieurverlichting en de beleving is compleet. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit Digitale menuborden?

Steeds meer horeca bedrijven beseffen het belang van een dynamische en goede informatievoorziening in de vorm van digitale menuboards. Enkele voordelen waarom een digitaal menubord een meerwaarde is voor de horeca:

 • Razendsnel promoties uitrollen op specifieke producten (Voorraden omlaag brengen)
 • Dynamische menuborden en prijsvoering afgestemd naar eigen wens
 • Dynamisch design aangepast op bijvoorbeeld dagdeel, seizoen en lokale specialiteiten
 • Eenvoudig, snel en op afstand (zowel centraal als lokaal) wijzigen van prijs en aanbod
 • Verhogen van de sfeer en klantbeleving middels digitale toepassingen
 • Makkelijk en snel een menu testen en promoten zonder media te printen

Digitaal menubord kopen, RJ Audiovisueel helpt je aan de juiste oplossing?

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om een digitaal menubord zoals een digitaal menuboard in de etalage, digitaal menuboard op een video wall, digitale menuborden boven de balie of een digitaal menubord tegen de buitengevel. Maar het kan ook zeer uitgebreid met een netwerk aan digitale menuborden die centraal aangestuurd dienen te worden en onderdeel uitmaken van bijvoorbeeld een franchise organisatie.

RJ Audiovisueel heeft voor iedere situatie een toepassing een Digital Signage oplossing, of het nu alleen gaat om het leveren van een beeldscherm of een mediaplayer tot het uitwerken van een complete oplossing inclusief installatie op locatie. Neem vandaag nog contact op met één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van digitale menuborden.

Digitale menuborden sluiten aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

 

Geadviseerde digital signage systemen

meerminder

Welke meerwaarde biedt een digitaal menubord of presentatie?

Informeren - Klanten willen graag geïnformeerd worden. Ze maken continu overwegingen en zijn te beïnvloeden middels de juiste communicatie. Er zijn momenten dat het personeel even niet de juiste informatie kan verstrekken. Via een digitaal menubord wel!

Beleving creëren - Een scherm is een zeer veelzijdig communicatiemiddel. Door middel van het vertonen van dynamische en mooie beelden en kleuren kun je de sfeer of imago van je restaurant, snackbar of winkel bepalen. Dynamische menukaarten op strategische plekken stimuleert bezoekers om binnen te komen en maakt nieuwsgierig!

Motiveren - Klanten hebben vaak een duwtje in de rug nodig. Een digitaal menubord helpt klanten te beslissen om over te gaan tot aankoop. Ook helpt een digitaal menubord een klant makkelijker over te gaan tot impulsaankopen. Klanten zijn makkelijk te beïnvloeden, en nu weten we zelfs wat ze interesseert. Grijp die kans!

Wachtverzachter – Een dynamisch en digitaal menubord is een perfecte entertainer en daardoor "wachtverzachter!" Hoe mooi je restaurant, snackbar of winkel ook is, elke klant zal bij jou wel eens moeten wachten. Echter mensen houden niet meer van wachten. Digital Signage entertaint de bezoekers of gasten totdat ze geholpen zijn.

 

Software voor Digitale menu borden

RJ Audiovisueel werkt met toegankelijke Digital Signage software in de CLoud. Deze toegankelijke en krachtige Narrowcasting software is vanaf elke locatie te benaderen als er internet is. RJ Audiovisueel werkt met standaard templates en sjablonen welke afgestemd worden op de huiskleuren van de klant. Daarnaast kan RJ Audiovisueel ook helpen met een digitaal menubord op maat welke speciaal ontworpen wordt met de wensen van de gebruiker. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van digitale menuborden.

 

Kosten Digitaal menubord

De kosten van een digitaal menubord zijn afhankelijk van de gekozen oplossing, aantal schermen, soort schermen, aantal signage media spelers, aantal verschillende locaties maar ook de beheer software spelen een belangrijke rol. Ook van invloed is of ieder scherm verschillende content weer moet geven of dat alle schermen het zelfde moeten tonen. Bij online beheerde digital signage oplossingen is het ook van belang dat er een internet of wifi verbinding voor de digital signage player voorhanden is.

 

Ontmoet onze partners

 

RJ Audiovisueel past beeldschermreclame toe in de volgende sectoren;

 • Horeca
 • Bedrijfsrestaurant
 • Sportaccommodatie
 • Fitness, health en wellness
 • Retail
 • Cultuur, sport en recreatie
 • Bar

 

 • 28
  Jul

  De Werkplek van de toekomst

  Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit op audiovisueel gebied? Eén ding is zeker, audiovisuele faciliteiten worden steeds belangrijker op de digital werkplek door opkomende trends zoals op afstand werken en samenwerken.

 • 23
  Jun

  CTOUCH Zomeractie!

  Een 75 inch Ultra HD Touchscreen van CTOUCH is deze zomer wel heel voordelig. Inclusief Windows 10 PC en muurlift.

meer