Digital Signage Software

Digital Signage Software

Naast Beeldschermreclame, Narrowcasting en Digital Signage hardware, is er ook software vereist om de Signage oplossing compleet te maken. RJ Audiovisueel levert flexibele, gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd ongekend voordelige Signage (narrowcasting) software mogelijkheden! Van gratis Narrowcasting software tot een uitgebreide beeldschermreclame software oplossing in de Cloud. Met een grote bibliotheek aan media zoals afbeeldingen, video en/of audio en standaard templates creëer je als gebruiker binnen een handomdraai een prachtige presentatie publiceren op je eigen “TV kanaal”. Narrowcasting software is een essentiële schakel om opvallende en uit het oog springende presentaties te creëren. Laat je door een specialist van RJ Audiovisueel informeren voor de beste oplossing.

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit Digital Signage Software?

Steeds meer organisaties beseffen het belang van een goede informatievoorziening en het juist overbrengen van de bedrijfsvisie of commerciële boodschap en veel organisaties zetten Digital Signage en beeldschermreclame in voor onder andere:

 • Presenteren en verkopen van producten of diensten. 
 • Promotie en reclame campagnes. 
 • Informatie voor klanten, passagiers, bezoekers. 
 • Interne communicatie met medewerkers. 
 • Interactieve aanbiedingen via touchscreens. 
 • Exploiteren van een commercieel kanaal in meerdere vestegingen of op meerdere schermen. 

Cloud-based Digital Signage software

RJ Audiovisueel levert cloud-based Digital Signage software oplossingen welke de gebruiker in staat stelt om de content van beeldschermen en interactieve kiosken in een standaard webbrowser te beheren, zonder tussenkomst van lokaal geïnstalleerde software. De optionele mediaspeler haalt de presentatie binnen via internet en kan dus over de hele wereld geplaatst worden. Deze Cloud Narrowcasting oplossing is voorzien van de meest intuïtieve interface voor het plannen en uploaden van multimediabestanden. De online software is een echte plug & play oplossing en een training, certificaat of IT kennis is hierbij geen vereiste.


Beeldschermreclame gaat pas echt werken als er met regelmaat nieuwe uit het oog springende content getoond wordt. En dit kan alleen door de software gebruiksvriendelijk te maken.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur


Geadviseerde digital signage systemen

meerminder
 

Mogelijkheden Digital Signage software van RJ Audiovisueel?


Afspeellijsten beheren - De Digital Signage software oplossingen van RJ Audiovisueel bieden de juiste tools om een uitgebreid Digital Signage netwerk of een enkel scherm te beheren en voorzien van content. Maak een afspeellijst, upload de content of maak gebruik van een ruim aanbod aan templates om eigen pagina’s te ontwerpen. Plan de afspeellijst en wijs een mediaspeler toe die de presentatie zal downloaden en vervolgens afspelen. Zo eenvoudig is het.

Afspeellijsten agenderen – Signage software biedt de mogelijkheid om tot op de minuut een afspeellijst te plannen. Elke afspeellijst kan flexibel geagendeerd worden met een bepaald datum, dagen van de week of op een tijd van de dag. Daarnaast zijn de agenda’s van verschillende afspeellijsten te combineren voor uitgebreide mogelijkheden.

 • Automatisch de aanbieding op maandagochtend aanpassen? Geen probleem. 
 • Verschillende menuborden voor ontbijt, luch en diner? Geen probleem. 
 • Plan een campagne een maand van te voren bij verschillende vestigingen om er vervolgens niet meer naar om te kijken? Geen probleem. 


Sjablonen aanpassen - Publiceer snel en eenvoudig informatie zonder de tussenkomst van een derde partij zoals een reclamebureau of ontwerper. Met behulp van de enorme collectie templates creëer je binnen enkele seconden een presentatie in de webbrowser voor op het beeldscherm.
De template-database van RJ Audiovisueel wordt steeds groter. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk sjablonen toe te voegen welke matchen met de huisstijl of specifieke wensen.

Foto’s aanpassen – De Signage software biedt de mogelijkheid om de geüploade foto’s te snijden zonder daarvoor speciale software nodig te hebben. De foto’s kunnen snel worden gesneden naar de verhouding afhankelijk van het scherm of een ander formaat naar keuze. Met de functies kun je gewoon een foto uploaden rechtstreeks van een camera en het geselecteerde bereik tonen op de schermen zonder tussenkomst van Photoshop of soortgelijke software.

Dynamische content – De Signage software staat het toe om HTML5 gebruiken voor eigen ontwikkelde dynamische presentaties. Met behulp van HTML5 widgets is het mogelijk om eigen dynamische, interactieve applicaties met behulp van de Signagecloud framework App weer te geven.

Live online bronnen - Dynamische en veranderende content houdt het publiek op de hoogte en geïnteresseerd. Daarom heeft de software het tevens mogelijk gemaakt om live date te publiceren zoals bijvoorbeeld NU.nl. Daarnaast is het mogelijke om elke andere online live data bron te tonen via Signagecloud. De formaten die ondersteund worden zijn RSS, XML en HTML websites. Standaard is er al een weer station aanwezig en de NU.nl sjablonen.

 

Voordelen Digital Signage software van RJ Audiovisueel?

 • Uiterst eenvoudig te bedienen Narrowcasting software 
 • Apparaat onafhankelijke Signage software (cross platform) 
 • Centraal en decentraal aan te sturen Cloud oplossing 
 • Standaard templates voor iedere sector (educatie, zorg, retail, enz.) 
 • Schaalbaar en betaalbaar 
 • Volledig HTML5 geschikt 
 • Plan- en herhaal module (plan of herhaal content) 
 • Tonen van websites, ook met flash of silverlight 
 • Schermen aan en uit te schakelen op afstand (ook in te plannen) 
 • Geïntegreerd monitoringssysteem 


Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel past Narrowcasting toe in de volgende sectoren;

 • Horeca 
 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness 
 • Retail 
 • Cultuur, sport en recreatie 
 • Industrie  • 23
  Jun

  CTOUCH Zomeractie!

  CTOUCH Zomeractie!

  Ontmoeten, vergaderen en leren.

 • 09
  Dec

  Beeldscherm in de etalage als digitale poster

  Elke dag loopt de doelgroep of een potentiële klant langs jou winkelruit. De vraag is dus hoe je die voorbij lopende doelgroep naar binnen krijgt? Dit wordt doorgaans geprobeerd met posters welke erg statisch zijn en niet echt opvallen. In tegenstelling tot een poster zal een beeldscherm in de etalage wel een eyecatcher zijn. De beelden kunnen op elk moment vervangen worden, zijn dynamisch en zijn 100% up-to-date. De enige uitdaging is de lichtopbrengst van het beeldscherm. De meeste beeldschermen die we in openbare ruimtes en etalages zien hebben te weinig lichtopbrengst terwijl hier speciale beeldschermen voor beschikbaar zijn.

  Narrowcasting in de etalage

  RJ Audiovisueel heeft de meest krachtige narrowcasting oplossingen met een hoge lichtopbrengst voor in een etalage. Deze speciale beeldschermen voor in het zonlicht, combineren tevens de kracht van een goed zichtbare poster met de digitale en dynamische mogelijkheden. De schermen zijn ontworpen voor zichtbaarheid bij veel omgevingslicht. Zo hebben wij scherm oplossingen tot wel 7000 cd/m2 welke in etalages geïnstalleerd kunnen worden met direct zonlicht.


  Houd je etalage eenvoudig up-to-date

  Een gedrukte poster moet telkens vervangen worden bij een nieuwe productlancering, marketingcampagne of bij een aanbieding. Met een etalagebeeldscherm kun je op elk gewenst moment de communicatie wijzigen en zelfs plannen in de toekomst. Combineer het beeldscherm met onze krachtige online Digital Signage oplossing en je kan vanaf elke locatie met een internetverbinding de content aanpassen. Als bedrijf met meerdere vestigingen weet je zeker dat de boodschap op elke locatie hetzelfde is. Of denk bijvoorbeeld aan een digitale menukaart welke wekelijks veranderd.


  Breid je winkel uit en bouw aan je imago

  Met een professionele tv in de etalage bereik je meer klanten, kun je productdemonstraties tonen, services communiceren en je merk versterken zonder dat de klant de winkel in is geweest. Bouwen aan je imago is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hiervoor zijn de opvallende beeldschermen zeer geschikt en motiveer je tevens de klanten.


  Consumenten tv of een professioneel beeldscherm?

  In tegenstelling tot een consumenten tv van de Mediamarkt, is een professioneel beeldscherm ontworpen voor 24/7 gebruik met een geavanceerd warmte-management systemen. Daarnaast zijn professionele schermen voorzien van een metalen behuizing en de afstandsbediening kan uitgeschakeld worden. Ook is het niet mogelijk om een consumenten scherm verticaal (portrait) te monteren, dit kan een professioneel scherm wel. En het belangrijkste verschil is misschien wel de garantie op het scherm, deze vervalt bij een consumentenscherm bij professioneel gebruik.

  Neem contact op met een van onze productspecialisten voor meer informatie.

meer