Digital Signage Software

Digital Signage Software

Naast Beeldschermreclame, Narrowcasting en Digital Signage hardware, is er ook software vereist om de Signage oplossing compleet te maken. RJ Audiovisueel levert flexibele, gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd ongekend voordelige Signage (narrowcasting) software mogelijkheden! Van gratis Narrowcasting software tot een uitgebreide beeldschermreclame software oplossing in de Cloud. Met een grote bibliotheek aan media zoals afbeeldingen, video en/of audio en standaard templates creëer je als gebruiker binnen een handomdraai een prachtige presentatie publiceren op je eigen “TV kanaal”. Narrowcasting software is een essentiële schakel om opvallende en uit het oog springende presentaties te creëren. Laat je door een specialist van RJ Audiovisueel informeren voor de beste oplossing.

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit Digital Signage Software?

Steeds meer organisaties beseffen het belang van een goede informatievoorziening en het juist overbrengen van de bedrijfsvisie of commerciële boodschap en veel organisaties zetten Digital Signage en beeldschermreclame in voor onder andere:

 • Presenteren en verkopen van producten of diensten. 
 • Promotie en reclame campagnes. 
 • Informatie voor klanten, passagiers, bezoekers. 
 • Interne communicatie met medewerkers. 
 • Interactieve aanbiedingen via touchscreens. 
 • Exploiteren van een commercieel kanaal in meerdere vestegingen of op meerdere schermen. 

Cloud-based Digital Signage software

RJ Audiovisueel levert cloud-based Digital Signage software oplossingen welke de gebruiker in staat stelt om de content van beeldschermen en interactieve kiosken in een standaard webbrowser te beheren, zonder tussenkomst van lokaal geïnstalleerde software. De optionele mediaspeler haalt de presentatie binnen via internet en kan dus over de hele wereld geplaatst worden. Deze Cloud Narrowcasting oplossing is voorzien van de meest intuïtieve interface voor het plannen en uploaden van multimediabestanden. De online software is een echte plug & play oplossing en een training, certificaat of IT kennis is hierbij geen vereiste.


Beeldschermreclame gaat pas echt werken als er met regelmaat nieuwe uit het oog springende content getoond wordt. En dit kan alleen door de software gebruiksvriendelijk te maken.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur


Geadviseerde digital signage systemen

meerminder
 

Mogelijkheden Digital Signage software van RJ Audiovisueel?


Afspeellijsten beheren - De Digital Signage software oplossingen van RJ Audiovisueel bieden de juiste tools om een uitgebreid Digital Signage netwerk of een enkel scherm te beheren en voorzien van content. Maak een afspeellijst, upload de content of maak gebruik van een ruim aanbod aan templates om eigen pagina’s te ontwerpen. Plan de afspeellijst en wijs een mediaspeler toe die de presentatie zal downloaden en vervolgens afspelen. Zo eenvoudig is het.

Afspeellijsten agenderen – Signage software biedt de mogelijkheid om tot op de minuut een afspeellijst te plannen. Elke afspeellijst kan flexibel geagendeerd worden met een bepaald datum, dagen van de week of op een tijd van de dag. Daarnaast zijn de agenda’s van verschillende afspeellijsten te combineren voor uitgebreide mogelijkheden.

 • Automatisch de aanbieding op maandagochtend aanpassen? Geen probleem. 
 • Verschillende menuborden voor ontbijt, luch en diner? Geen probleem. 
 • Plan een campagne een maand van te voren bij verschillende vestigingen om er vervolgens niet meer naar om te kijken? Geen probleem. 


Sjablonen aanpassen - Publiceer snel en eenvoudig informatie zonder de tussenkomst van een derde partij zoals een reclamebureau of ontwerper. Met behulp van de enorme collectie templates creëer je binnen enkele seconden een presentatie in de webbrowser voor op het beeldscherm.
De template-database van RJ Audiovisueel wordt steeds groter. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk sjablonen toe te voegen welke matchen met de huisstijl of specifieke wensen.

Foto’s aanpassen – De Signage software biedt de mogelijkheid om de geüploade foto’s te snijden zonder daarvoor speciale software nodig te hebben. De foto’s kunnen snel worden gesneden naar de verhouding afhankelijk van het scherm of een ander formaat naar keuze. Met de functies kun je gewoon een foto uploaden rechtstreeks van een camera en het geselecteerde bereik tonen op de schermen zonder tussenkomst van Photoshop of soortgelijke software.

Dynamische content – De Signage software staat het toe om HTML5 gebruiken voor eigen ontwikkelde dynamische presentaties. Met behulp van HTML5 widgets is het mogelijk om eigen dynamische, interactieve applicaties met behulp van de Signagecloud framework App weer te geven.

Live online bronnen - Dynamische en veranderende content houdt het publiek op de hoogte en geïnteresseerd. Daarom heeft de software het tevens mogelijk gemaakt om live date te publiceren zoals bijvoorbeeld NU.nl. Daarnaast is het mogelijke om elke andere online live data bron te tonen via Signagecloud. De formaten die ondersteund worden zijn RSS, XML en HTML websites. Standaard is er al een weer station aanwezig en de NU.nl sjablonen.

 

Voordelen Digital Signage software van RJ Audiovisueel?

 • Uiterst eenvoudig te bedienen Narrowcasting software 
 • Apparaat onafhankelijke Signage software (cross platform) 
 • Centraal en decentraal aan te sturen Cloud oplossing 
 • Standaard templates voor iedere sector (educatie, zorg, retail, enz.) 
 • Schaalbaar en betaalbaar 
 • Volledig HTML5 geschikt 
 • Plan- en herhaal module (plan of herhaal content) 
 • Tonen van websites, ook met flash of silverlight 
 • Schermen aan en uit te schakelen op afstand (ook in te plannen) 
 • Geïntegreerd monitoringssysteem 


Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel past Narrowcasting toe in de volgende sectoren;

 • Horeca 
 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness 
 • Retail 
 • Cultuur, sport en recreatie 
 • Industrie  • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 05
  Oct

  Slimme beeldscherm oplossing op design vloerstatief

  In vergaderruimtes, boardrooms, winkels met zwakke wanden of centraal in een ruimte is het soms niet eenvoudig om een beeldscherm te monteren. Met deze strakke 43, 49 of 55 inch professionele beeldscherm oplossing op een design vloersteun is het mogelijk op een esthetische wijze een beeldscherm te plaatsen. Met de instelbare kijkhoogte tussen 130 en 150 cm (hart scherm) biedt deze beeldschermoplossing de ideale kijkhoogte vanuit de zitpositie aan de vergadertafel of voor een Narrowcasting toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte, lobby, achter de balie of op kantoor.


  “Soms is een permanente montage van een beeldscherm niet mogelijk of is de wand te zwak"


  Vergaderoplossingen en Narrowcasting toepassingen

  Deze flexibele beeldscherm oplossing is ideaal als vergaderoplossing aan een compacte vergadertafel of Huddle space. Met een optioneel flexibele HDMI kabel kan men eenvoudig content delen naar het scherm. Ook biedt het statief ruimte voor montage van een mini pc achter het scherm. Het scherm is daarnaast voorzien van een geïntegreerd Android OS platform voor bijvoorbeeld een optionele Narrowcasting applicatie of een van de vele andere Apps voor content weergave. Met de ingebouwde planner kunt u uw apps en content indelen op basis van uw klant en het tijdstip van de dag. En met de automatische oriëntatiefunctie is staande of liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm te draaien.


  Design vloerstatief

  Het onopvallende design met matzwarte vloerplaat en slanke ronde, glossy witte kolom past in vrijwel ieder interieur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De bekabeling van de monitor kan aan de achterzijde in de kolom worden weggewerkt. De montageplaat voor het beeldscherm is aan de achterzijde standaard voorzien van een montagevoorziening met VESA 75 en 100 zodat ook een mini pc snel en deugdelijk achter de monitor gemonteerd kan worden.


  Drie verschillende uitvoeringen

  Standaard leveren wij deze oplossing in drie verschillende formaten, een 43, 49 en 55 inch Full-HD opstelling. Op aanvraag is deze oplossing ook in een Ultra HD uitvoering verkrijgbaar of met een statief gekleurd in een specifieke RAL kleur:

meer