Infotainment en wachtverzachting

Infotainment en wachtverzachting

Narrowcasting of Digital Signage is ideaal als wachtverzachter of entertainment in een wachtkamer bij de huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut of bijvoorbeeld een ziekenhuis. Middels een beeldscherm in de wachtkamer kunnen bezoekers en patiënten uitgebreid geïnformeerd en geëntertaind worden. En als er dan toch moet worden gewacht, dan graag zo ontspannend mogelijk. Met een Narrowcasting oplossing op maat van RJ Audiovisueel is wachten nooit meer hetzelfde. 

 

Informatie specifiek afgestemd op de doelgroep 

Bepaal zelf eenvoudig, verschillende entertainment of actualiteiten programma’s en informatiepagina's die je kan aanvullen met bijvoorbeeld informatie over gezondheidszorg, verzekeringen, brancheontwikkelingen, feiten en cijfers, etc. Middels de narrowcasting software bepaal je zelf welke content, op welk moment en op welke locatie getoond wordt. De inhoud van de beeldschermen kan online in de Cloud worden aangepast zodat je op ieder moment en locatie van content kan wisselen.  

 

Wist u over narrowcasting dat: 

 • Naar bewegend beeld meer wordt gekeken dan naar een stilstaand beeld (zoals een reclameposter)? 
 • Mensen de wachttijd als minder lang ervaren als zij worden vermaakt tijdens wachten? 
 • Een aanbieding via narrowcasting het meeste effect heeft als de display bij het aangeboden product hangt? 
 • Adverteerders slechts 17% van hun marketingcommunicatiebudget besteden aan instore media? 
 • 95% van de reclame-uitingen zich richt op consumenten buiten de winkel, terwijl 71% van de koopbeslissingen in de winkel worden genomen? 
 • 33% van de winkelende consumenten weleens kijkt naar commerciële instore video’s en 29% spontaan een product koopt dat zij op een scherm hebben gezien? 

 

Geadviseerde digital signage systemen

meerminder

Wachten met Digital Signage wordt leuk 

Narrowcasting is een perfecte entertainer en daardoor "wachtverzachter!" Hoe mooi je winkel of instelling ook is, elke bezoeker zal bij jou wel eens moeten wachten. Op de verkoper, op zijn reparatie, op zijn beurt. Maar mensen houden niet meer van wachten. Digital Signage entertaint de bezoekers of gasten totdat er tijd voor ze is. 

 

Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel past narrowcasting toe in de volgende sectoren; 

 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness 
 • Retail 
 • Cultuur, sport en recreatie 
 • Industrie 
 

 • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 05
  Oct

  Slimme beeldscherm oplossing op design vloerstatief

  In vergaderruimtes, boardrooms, winkels met zwakke wanden of centraal in een ruimte is het soms niet eenvoudig om een beeldscherm te monteren. Met deze strakke 43, 49 of 55 inch professionele beeldscherm oplossing op een design vloersteun is het mogelijk op een esthetische wijze een beeldscherm te plaatsen. Met de instelbare kijkhoogte tussen 130 en 150 cm (hart scherm) biedt deze beeldschermoplossing de ideale kijkhoogte vanuit de zitpositie aan de vergadertafel of voor een Narrowcasting toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte, lobby, achter de balie of op kantoor.


  “Soms is een permanente montage van een beeldscherm niet mogelijk of is de wand te zwak"


  Vergaderoplossingen en Narrowcasting toepassingen

  Deze flexibele beeldscherm oplossing is ideaal als vergaderoplossing aan een compacte vergadertafel of Huddle space. Met een optioneel flexibele HDMI kabel kan men eenvoudig content delen naar het scherm. Ook biedt het statief ruimte voor montage van een mini pc achter het scherm. Het scherm is daarnaast voorzien van een geïntegreerd Android OS platform voor bijvoorbeeld een optionele Narrowcasting applicatie of een van de vele andere Apps voor content weergave. Met de ingebouwde planner kunt u uw apps en content indelen op basis van uw klant en het tijdstip van de dag. En met de automatische oriëntatiefunctie is staande of liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm te draaien.


  Design vloerstatief

  Het onopvallende design met matzwarte vloerplaat en slanke ronde, glossy witte kolom past in vrijwel ieder interieur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De bekabeling van de monitor kan aan de achterzijde in de kolom worden weggewerkt. De montageplaat voor het beeldscherm is aan de achterzijde standaard voorzien van een montagevoorziening met VESA 75 en 100 zodat ook een mini pc snel en deugdelijk achter de monitor gemonteerd kan worden.


  Drie verschillende uitvoeringen

  Standaard leveren wij deze oplossing in drie verschillende formaten, een 43, 49 en 55 inch Full-HD opstelling. Op aanvraag is deze oplossing ook in een Ultra HD uitvoering verkrijgbaar of met een statief gekleurd in een specifieke RAL kleur:

meer