Interactieve Narrowcasting

Interactieve Narrowcasting

Interactieve Narrowcasting of Digital Signage zie je steeds vaker in winkels, pretparken of in openbare gelegenheden. Een interactief Narrowcasting systeem kan namelijk nog doelgerichter zijn dan normale beeldschermreclame. Met een interactief beeldscherm bepaald de kijker wat en wanneer hij de digitale boodschap wenst te zien. De mogelijkheden van een interactieve Digital Signage zijn eindeloos en kan ingezet worden als interactieve digitale verkoper, interactieve wachtverzachter, interactieve bewegwijzering of gewoon interactieve informatievoorziening. De Digital Signage content kan op verschillende manieren geactiveerd worden zoals via een drukknop, touchscreen, beweging- of aanwezigheidssensor. 

 

Hoe kan mijn bedrijf voordeel halen uit interactieve Digital Signage? 

Het belang van een goede informatievoorziening wordt steeds vaker ingezien bij bedrijven. Op het juiste moment overbrengen van informatie of de commerciële boodschap wordt steeds toegankelijker middels interactieve Digital Signage en beeldschermreclame. Welke voordelen heeft interactieve Narrowcasting nog meer: 

 • Ondersteuning van de verkopers in Retail omgevingen. 
 • Aantrekkelijke promotie en reclame campagnes. 
 • Gerichte informatie voor klanten, passagiers, bezoekers. 
 • Interactieve aanbiedingen via touchscreens. 
 • Trigger voorbijgangers, met algemene (verkoop)informatie, om het scherm aan te raken. 

 

 

Hoe kan RJ Audiovisueel je helpen de juiste oplossing te kiezen? 

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden luidhet spreekwoord. Ofwel Digital Signage is een hele mond vol maar kan al simpel ingezet worden voor een interactief beeldscherm met de menukaart in een snackbar. Maar het kan ook zeer uitgebreid met een netwerk aan beeldschermen die centraal bestuurd dienen te worden en onderdeel uitmaken van de totale geluidsinstallatie en verlichting. 

RJ Audiovisueel heeft voor ieder vraagstuk een oplossing, of het nu alleen gaat om het leveren van een beeldscherm of een mediaplayer tot het uitwerken van een complete interactieve oplossing inclusief installatie op locatie. Neem vandaag nog contact op met één van onze product specialisten en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van beeldschermreclame. 

Interactieve Digital Signage sluit aan bij de klantbeleving van nu. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Geadviseerde digital signage systemen

meerminder

Beeldschermreclame of narrowcasting met sensoren? 

Moderne technieken maken het mogelijk om bewegingssensoren te integreren in een digital signage omgeving. Dit biedt de mogelijkheid om informatie over een bepaald object te tonen (bv. door het starten van een bedrijfsvideo) op het moment dat een bezoeker in de buurt van het beeldscherm of de informatiezuil komt. De praktijk toont aan dat deze mate van “just-in-time” interactie leidt tot meer aandacht en als gevolg daarvan meer impact. 

 

Interactieve showroom met Digital Signage 

Bijna alle bedrijven bieden hun producten zowel online als offline (fysieke winkel) aan. Om het gat tussen de webwinkel en fysieke winkel zo klein mogelijk te maken, zijn interactieve showrooms steeds populairder. Met interactieve Narrowcasting oplossingen kun je meer informatie verschaffen over producten op een aantrekkelijke manier. Daarnaast geven touchscreens of bewegingssensoren extra sfeer en beleving bij de bezoekers/klanten. Beleving en inspiratie zijn en worden de belangrijkste pijlers in Retail omgevingen, interactieve signage levert hier een belangrijke bijdrage aan. 

 

Ontmoet onze partners

 

RJ Audiovisueel past interactieve beeldschermreclame toe in de volgende sectoren; 

 • Horeca 
 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness 
 •  Retail 
 • Cultuur, sport en recreatie 
 • Industrie 


 • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 05
  Oct

  Slimme beeldscherm oplossing op design vloerstatief

  In vergaderruimtes, boardrooms, winkels met zwakke wanden of centraal in een ruimte is het soms niet eenvoudig om een beeldscherm te monteren. Met deze strakke 43, 49 of 55 inch professionele beeldscherm oplossing op een design vloersteun is het mogelijk op een esthetische wijze een beeldscherm te plaatsen. Met de instelbare kijkhoogte tussen 130 en 150 cm (hart scherm) biedt deze beeldschermoplossing de ideale kijkhoogte vanuit de zitpositie aan de vergadertafel of voor een Narrowcasting toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte, lobby, achter de balie of op kantoor.


  “Soms is een permanente montage van een beeldscherm niet mogelijk of is de wand te zwak"


  Vergaderoplossingen en Narrowcasting toepassingen

  Deze flexibele beeldscherm oplossing is ideaal als vergaderoplossing aan een compacte vergadertafel of Huddle space. Met een optioneel flexibele HDMI kabel kan men eenvoudig content delen naar het scherm. Ook biedt het statief ruimte voor montage van een mini pc achter het scherm. Het scherm is daarnaast voorzien van een geïntegreerd Android OS platform voor bijvoorbeeld een optionele Narrowcasting applicatie of een van de vele andere Apps voor content weergave. Met de ingebouwde planner kunt u uw apps en content indelen op basis van uw klant en het tijdstip van de dag. En met de automatische oriëntatiefunctie is staande of liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm te draaien.


  Design vloerstatief

  Het onopvallende design met matzwarte vloerplaat en slanke ronde, glossy witte kolom past in vrijwel ieder interieur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De bekabeling van de monitor kan aan de achterzijde in de kolom worden weggewerkt. De montageplaat voor het beeldscherm is aan de achterzijde standaard voorzien van een montagevoorziening met VESA 75 en 100 zodat ook een mini pc snel en deugdelijk achter de monitor gemonteerd kan worden.


  Drie verschillende uitvoeringen

  Standaard leveren wij deze oplossing in drie verschillende formaten, een 43, 49 en 55 inch Full-HD opstelling. Op aanvraag is deze oplossing ook in een Ultra HD uitvoering verkrijgbaar of met een statief gekleurd in een specifieke RAL kleur:

meer