Interne Communicatie

Interne Communicatie

Beeldscherm op kantoor, in de kantine of bij de receptie kopen voor interne communicatie? Neem dan eerst contact op met RJ Audiovisueel voor een passend advies. Een beeldscherm in het bedrijf is niet het enige waar je aan moet denken bij interne communicatie, denk bijvoorbeeld ook aan de narrowcasting software en de montage van het scherm. Als je effectief medewerkers wilt informeren via beeldschermen, dan moet de complete digital signage oplossing kloppen. RJ Audiovisueel heeft ruime ervaring in het leveren en installeren van beeldschermen voor interne communicatie.  

 

Communicatie via beeldschermen 

Een organisatie is een voortdurende samenloop van veranderingen, groei en ontwikkelingen waardoor het voor de directie een grote uitdagen is om medewerkers up-to-date te houden. De directe, dynamische en visuele communicatie middelen zoals beeldschermen zorgen ervoor dat de medewerkers op het juiste moment snel en doeltreffend geïnformeerd worden. Beeldschermcommunicatie is dus de vervanger van de traditionele A4 poster en prikbord. Daarnaast kan er een koppeling worden gelegd met het intranet en narrowcasting voor een effectieve communicatie. 

 

Wat kan RJ Audiovisueel voor jou betekenen?  

 • Adviseren, leveren en installeren van een narrowcasting systeem voor interne communicatie  
 • Vrijblijvend advies en demonstratie in onze showroom of op locatie  
 • Integratie intranet, website of andere koppelingen met de narrowcasting software  
 • Automatische en geagendeerde aan/uit schakelingen van de beeldschermen in het bedrijf 
     

Geadviseerde beeldscherm communicatie systemen

Voordelen van interne communicatie via beeldschermen 

Interne communicatie middels beeldschermen bied veel voordelen voor zowel de directie als werknemers. Hieronder staan enkele voordelen van narrowcasting binnen een organisatie opgenoemd; 

 • Snel en relevante informatie delen binnen een organisatie  
 • Communiceer op het juiste tijdstip, op de juiste plek en voor de juiste medewerkers  
 • Informeer werknemers zonder een directe werkonderbreking  
 • Geeft brancheontwikkeling door aan de werknemers 
 • Creëer snel en eenvoudig dynamische content met behulp van templates 
 • Communiceer op plekken waar veel medewerkers zich ophouden 
 • Begroet bezoekers of zet een werknemer in de schijnwerper 
 
Goede interne communicatie is cruciaal om werknemers succesvol te informeren, motiveren en inspireren.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur


Ontmoet onze partners

Interne communicatie via narrowvasting in elke ruimte  

De vergaderruimte, kantoor, lobby, aula maar ook de koffiehoek kan profiteren van een narrowcasting systeem. RJ Audiovisueel heeft voor iedere ruimte een passende digital signage oplossing.

 

 • 23
  Jun

  CTOUCH Zomeractie!

  CTOUCH Zomeractie!

  Ontmoeten, vergaderen en leren.

 • 09
  Dec

  Beeldscherm in de etalage als digitale poster

  Elke dag loopt de doelgroep of een potentiële klant langs jou winkelruit. De vraag is dus hoe je die voorbij lopende doelgroep naar binnen krijgt? Dit wordt doorgaans geprobeerd met posters welke erg statisch zijn en niet echt opvallen. In tegenstelling tot een poster zal een beeldscherm in de etalage wel een eyecatcher zijn. De beelden kunnen op elk moment vervangen worden, zijn dynamisch en zijn 100% up-to-date. De enige uitdaging is de lichtopbrengst van het beeldscherm. De meeste beeldschermen die we in openbare ruimtes en etalages zien hebben te weinig lichtopbrengst terwijl hier speciale beeldschermen voor beschikbaar zijn.

  Narrowcasting in de etalage

  RJ Audiovisueel heeft de meest krachtige narrowcasting oplossingen met een hoge lichtopbrengst voor in een etalage. Deze speciale beeldschermen voor in het zonlicht, combineren tevens de kracht van een goed zichtbare poster met de digitale en dynamische mogelijkheden. De schermen zijn ontworpen voor zichtbaarheid bij veel omgevingslicht. Zo hebben wij scherm oplossingen tot wel 7000 cd/m2 welke in etalages geïnstalleerd kunnen worden met direct zonlicht.


  Houd je etalage eenvoudig up-to-date

  Een gedrukte poster moet telkens vervangen worden bij een nieuwe productlancering, marketingcampagne of bij een aanbieding. Met een etalagebeeldscherm kun je op elk gewenst moment de communicatie wijzigen en zelfs plannen in de toekomst. Combineer het beeldscherm met onze krachtige online Digital Signage oplossing en je kan vanaf elke locatie met een internetverbinding de content aanpassen. Als bedrijf met meerdere vestigingen weet je zeker dat de boodschap op elke locatie hetzelfde is. Of denk bijvoorbeeld aan een digitale menukaart welke wekelijks veranderd.


  Breid je winkel uit en bouw aan je imago

  Met een professionele tv in de etalage bereik je meer klanten, kun je productdemonstraties tonen, services communiceren en je merk versterken zonder dat de klant de winkel in is geweest. Bouwen aan je imago is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hiervoor zijn de opvallende beeldschermen zeer geschikt en motiveer je tevens de klanten.


  Consumenten tv of een professioneel beeldscherm?

  In tegenstelling tot een consumenten tv van de Mediamarkt, is een professioneel beeldscherm ontworpen voor 24/7 gebruik met een geavanceerd warmte-management systemen. Daarnaast zijn professionele schermen voorzien van een metalen behuizing en de afstandsbediening kan uitgeschakeld worden. Ook is het niet mogelijk om een consumenten scherm verticaal (portrait) te monteren, dit kan een professioneel scherm wel. En het belangrijkste verschil is misschien wel de garantie op het scherm, deze vervalt bij een consumentenscherm bij professioneel gebruik.

  Neem contact op met een van onze productspecialisten voor meer informatie.

meer