Interne Communicatie

Interne Communicatie

Beeldscherm op kantoor, in de kantine of bij de receptie kopen voor interne communicatie? Neem dan eerst contact op met RJ Audiovisueel voor een passend advies. Een beeldscherm in het bedrijf is niet het enige waar je aan moet denken bij interne communicatie, denk bijvoorbeeld ook aan de narrowcasting software en de montage van het scherm. Als je effectief medewerkers wilt informeren via beeldschermen, dan moet de complete digital signage oplossing kloppen. RJ Audiovisueel heeft ruime ervaring in het leveren en installeren van beeldschermen voor interne communicatie.  

 

Communicatie via beeldschermen 

Een organisatie is een voortdurende samenloop van veranderingen, groei en ontwikkelingen waardoor het voor de directie een grote uitdaging is om medewerkers up-to-date te houden. De directe, dynamische en visuele communicatie middelen zoals beeldschermen zorgen ervoor dat de medewerkers op het juiste moment snel en doeltreffend geïnformeerd worden. Beeldschermcommunicatie is dus de vervanger van de traditionele A4 poster en prikbord. Daarnaast kan er een koppeling worden gelegd met het intranet en narrowcasting voor een effectieve communicatie. 

 

Wat kan RJ Audiovisueel voor jou betekenen?  

 • Adviseren, leveren en installeren van een narrowcasting systeem voor interne communicatie  
 • Vrijblijvend advies en demonstratie in onze showroom of op locatie  
 • Integratie intranet, website of andere koppelingen met de narrowcasting software  
 • Automatische en geagendeerde aan/uit schakelingen van de beeldschermen in het bedrijf 
     

Geadviseerde beeldscherm communicatie systemen

Voordelen van interne communicatie via beeldschermen 

Interne communicatie middels beeldschermen biedt veel voordelen voor zowel de directie als werknemers. Hieronder staan enkele voordelen van narrowcasting binnen een organisatie opgenoemd; 

 • Snel en relevante informatie delen binnen een organisatie  
 • Communiceer op het juiste tijdstip, op de juiste plek en voor de juiste medewerkers  
 • Informeer werknemers zonder een directe werkonderbreking  
 • Geeft brancheontwikkeling door aan de werknemers 
 • Creëer snel en eenvoudig dynamische content met behulp van templates 
 • Communiceer op plekken waar veel medewerkers zich ophouden 
 • Begroet bezoekers of zet een werknemer in de schijnwerper 
 
Goede interne communicatie is cruciaal om werknemers succesvol te informeren, motiveren en inspireren.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur


Ontmoet onze partners

Interne communicatie via narrowvasting in elke ruimte  

De vergaderruimte, kantoor, lobby, aula maar ook de koffiehoek kan profiteren van een narrowcasting systeem. RJ Audiovisueel heeft voor iedere ruimte een passende digital signage oplossing.

 

 • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 05
  Oct

  Slimme beeldscherm oplossing op design vloerstatief

  In vergaderruimtes, boardrooms, winkels met zwakke wanden of centraal in een ruimte is het soms niet eenvoudig om een beeldscherm te monteren. Met deze strakke 43, 49 of 55 inch professionele beeldscherm oplossing op een design vloersteun is het mogelijk op een esthetische wijze een beeldscherm te plaatsen. Met de instelbare kijkhoogte tussen 130 en 150 cm (hart scherm) biedt deze beeldschermoplossing de ideale kijkhoogte vanuit de zitpositie aan de vergadertafel of voor een Narrowcasting toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte, lobby, achter de balie of op kantoor.


  “Soms is een permanente montage van een beeldscherm niet mogelijk of is de wand te zwak"


  Vergaderoplossingen en Narrowcasting toepassingen

  Deze flexibele beeldscherm oplossing is ideaal als vergaderoplossing aan een compacte vergadertafel of Huddle space. Met een optioneel flexibele HDMI kabel kan men eenvoudig content delen naar het scherm. Ook biedt het statief ruimte voor montage van een mini pc achter het scherm. Het scherm is daarnaast voorzien van een geïntegreerd Android OS platform voor bijvoorbeeld een optionele Narrowcasting applicatie of een van de vele andere Apps voor content weergave. Met de ingebouwde planner kunt u uw apps en content indelen op basis van uw klant en het tijdstip van de dag. En met de automatische oriëntatiefunctie is staande of liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm te draaien.


  Design vloerstatief

  Het onopvallende design met matzwarte vloerplaat en slanke ronde, glossy witte kolom past in vrijwel ieder interieur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De bekabeling van de monitor kan aan de achterzijde in de kolom worden weggewerkt. De montageplaat voor het beeldscherm is aan de achterzijde standaard voorzien van een montagevoorziening met VESA 75 en 100 zodat ook een mini pc snel en deugdelijk achter de monitor gemonteerd kan worden.


  Drie verschillende uitvoeringen

  Standaard leveren wij deze oplossing in drie verschillende formaten, een 43, 49 en 55 inch Full-HD opstelling. Op aanvraag is deze oplossing ook in een Ultra HD uitvoering verkrijgbaar of met een statief gekleurd in een specifieke RAL kleur:

meer