Ruimte Reservering

Ruimte Reservering

Een ruimtereserveringssystemen via een compact en stijlvol touchscreen bij de ingang van de vergaderruimte, meeting room of huddle space is in deze tijd niet meer weg te denken. Er wordt steeds vaker ad-hoc vergaderd of gebrainstormd met een aantal collega’s. Met een ruimtereserveringssysteem kun je een ruimte vanuit een online agenda boeken of op het scherm bij de vergaderruimte zelf. Middels de verlichting rondom het display en de informatie op het scherm is de beschikbaarheid binnen één oogopslag zichtbaar. Een ruimtereservering werkt onder andere samen met MS Exchange, Office 365 en Google Apps voor bedrijven. Ruimtes kunnen hierdoor niet meer dubbel geboekt worden. 

 

Voordelen van een ruimtereserveringssysteem? 

Steeds meer organisaties beseffen het belang van een efficiënt reserveringsysteem voor vergaderruimtes. De voordelen van Room Management systemen: 

 • Voorkomen van dubbele boekingen 
 • Reserveringsproces van ruimtes toegankelijker maken 
 • Collega's hoeven niet te storen met de vraag wanneer de ruimte beschikbaar is 
 • Visuele weergave als de AV apparatuur in orde is 
 • Op een toegankelijke manier de meeting verlengen middels het scherm 
 • Reserveringen inzichtelijk maken voor een optimale bezettingsgraad  
 

Hoe kan RJ Audiovisueel je helpen de juiste oplossing te kiezen? 

De ruimte reserveringssystemen van RJ Audiovisueel bestaan uit stijlvolle en compacte displays, die geschikt zijn voor bij de ingang van huddle spaces, vergaderruimtes en meeting ruimtes in het bedrijf. RJ Audiovisueel kan adviseren in het juiste agenda systeem of bepalen of de huidige agenda geschikt is voor implementatie met reserveringssysteem voor vergaderruimtes. Deze koppeling zorgt er namelijk voor dat er lokaal op het schermpje bij de vergaderruimte ook geboekt kan worden. 

 

Efficiente meetings en vergaderingen beginnen bij een toegankelijk en zorgeloos ruimte reserveringssysteem van RJ Audiovisueel

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

 

Voorbeeld van een ruimtereserveringssysteem 

 

 

Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel bied passende ruimtereservering oplossingen voor elke sector 

Er zijn branchespecifieke toepassingen voor ruimtereservering te noemen, die in sommige sectoren belangrijker zijn dan in andere, maar over het algemeen zijn de toepassingen van ruimtereservering voor de meeste branches hetzelfde. Het doel is immers om een optimale bezettingsgraad van ruimtes en faciliteiten te creëren. 

 

RJ Audiovisueel past ruimtereservering toe in de volgende sectoren; 

 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness 
 • Overheid 
 • Gezondheidszorg  
 • Industrie 

 • 23
  Jun

  CTOUCH Zomeractie!

  Een 75 inch Ultra HD Touchscreen van CTOUCH is deze zomer wel heel voordelig. Inclusief Windows 10 PC en muurlift.

 • 09
  Dec

  Beeldscherm in de etalage als digitale poster

  Elke dag loopt de doelgroep of een potentiële klant langs jou winkelruit. De vraag is dus hoe je die voorbij lopende doelgroep naar binnen krijgt? Dit wordt doorgaans geprobeerd met posters welke erg statisch zijn en niet echt opvallen. In tegenstelling tot een poster zal een beeldscherm in de etalage wel een eyecatcher zijn. De beelden kunnen op elk moment vervangen worden, zijn dynamisch en zijn 100% up-to-date. De enige uitdaging is de lichtopbrengst van het beeldscherm. De meeste beeldschermen die we in openbare ruimtes en etalages zien hebben te weinig lichtopbrengst terwijl hier speciale beeldschermen voor beschikbaar zijn.

  Narrowcasting in de etalage

  RJ Audiovisueel heeft de meest krachtige narrowcasting oplossingen met een hoge lichtopbrengst voor in een etalage. Deze speciale beeldschermen voor in het zonlicht, combineren tevens de kracht van een goed zichtbare poster met de digitale en dynamische mogelijkheden. De schermen zijn ontworpen voor zichtbaarheid bij veel omgevingslicht. Zo hebben wij scherm oplossingen tot wel 7000 cd/m2 welke in etalages geïnstalleerd kunnen worden met direct zonlicht.


  Houd je etalage eenvoudig up-to-date

  Een gedrukte poster moet telkens vervangen worden bij een nieuwe productlancering, marketingcampagne of bij een aanbieding. Met een etalagebeeldscherm kun je op elk gewenst moment de communicatie wijzigen en zelfs plannen in de toekomst. Combineer het beeldscherm met onze krachtige online Digital Signage oplossing en je kan vanaf elke locatie met een internetverbinding de content aanpassen. Als bedrijf met meerdere vestigingen weet je zeker dat de boodschap op elke locatie hetzelfde is. Of denk bijvoorbeeld aan een digitale menukaart welke wekelijks veranderd.


  Breid je winkel uit en bouw aan je imago

  Met een professionele tv in de etalage bereik je meer klanten, kun je productdemonstraties tonen, services communiceren en je merk versterken zonder dat de klant de winkel in is geweest. Bouwen aan je imago is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hiervoor zijn de opvallende beeldschermen zeer geschikt en motiveer je tevens de klanten.


  Consumenten tv of een professioneel beeldscherm?

  In tegenstelling tot een consumenten tv van de Mediamarkt, is een professioneel beeldscherm ontworpen voor 24/7 gebruik met een geavanceerd warmte-management systemen. Daarnaast zijn professionele schermen voorzien van een metalen behuizing en de afstandsbediening kan uitgeschakeld worden. Ook is het niet mogelijk om een consumenten scherm verticaal (portrait) te monteren, dit kan een professioneel scherm wel. En het belangrijkste verschil is misschien wel de garantie op het scherm, deze vervalt bij een consumentenscherm bij professioneel gebruik.

  Neem contact op met een van onze productspecialisten voor meer informatie.

meer