Ruimte Reservering

Ruimte Reservering

Een ruimtereserveringssystemen via een compact en stijlvol touchscreen bij de ingang van de vergaderruimte, meeting room of huddle space is in deze tijd niet meer weg te denken. Er wordt steeds vaker ad-hoc vergaderd of gebrainstormd met een aantal collega’s. Met een ruimtereserveringssysteem kun je een ruimte vanuit een online agenda boeken of op het scherm bij de vergaderruimte zelf. Middels de verlichting rondom het display en de informatie op het scherm is de beschikbaarheid binnen één oogopslag zichtbaar. Een ruimtereservering werkt onder andere samen met MS Exchange, Office 365 en Google Apps voor bedrijven. Ruimtes kunnen hierdoor niet meer dubbel geboekt worden. 

 

Voordelen van een ruimtereserveringssysteem? 

Steeds meer organisaties beseffen het belang van een efficiënt reserveringsysteem voor vergaderruimtes. De voordelen van Room Management systemen: 

 • Voorkomen van dubbele boekingen 
 • Reserveringsproces van ruimtes toegankelijker maken 
 • Collega's hoeven niet te storen met de vraag wanneer de ruimte beschikbaar is 
 • Visuele weergave als de AV apparatuur in orde is 
 • Op een toegankelijke manier de meeting verlengen middels het scherm 
 • Reserveringen inzichtelijk maken voor een optimale bezettingsgraad  
 

Hoe kan RJ Audiovisueel je helpen de juiste oplossing te kiezen? 

De ruimte reserveringssystemen van RJ Audiovisueel bestaan uit stijlvolle en compacte displays, die geschikt zijn voor bij de ingang van huddle spaces, vergaderruimtes en meeting ruimtes in het bedrijf. RJ Audiovisueel kan adviseren in het juiste agenda systeem of bepalen of de huidige agenda geschikt is voor implementatie met reserveringssysteem voor vergaderruimtes. Deze koppeling zorgt er namelijk voor dat er lokaal op het schermpje bij de vergaderruimte ook geboekt kan worden. 

 

Efficiente meetings en vergaderingen beginnen bij een toegankelijk en zorgeloos ruimte reserveringssysteem van RJ Audiovisueel

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

 

Voorbeeld van een ruimtereserveringssysteem 

 

 

Ontmoet onze partners

RJ Audiovisueel bied passende ruimtereservering oplossingen voor elke sector 

Er zijn branchespecifieke toepassingen voor ruimtereservering te noemen, die in sommige sectoren belangrijker zijn dan in andere, maar over het algemeen zijn de toepassingen van ruimtereservering voor de meeste branches hetzelfde. Het doel is immers om een optimale bezettingsgraad van ruimtes en faciliteiten te creëren. 

 

RJ Audiovisueel past ruimtereservering toe in de volgende sectoren; 

 • Bedrijven & kantoren 
 • Overheid en onderwijs instellingen 
 • Fitness, health en wellness 
 • Overheid 
 • Gezondheidszorg  
 • Industrie 

 • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 05
  Oct

  Slimme beeldscherm oplossing op design vloerstatief

  In vergaderruimtes, boardrooms, winkels met zwakke wanden of centraal in een ruimte is het soms niet eenvoudig om een beeldscherm te monteren. Met deze strakke 43, 49 of 55 inch professionele beeldscherm oplossing op een design vloersteun is het mogelijk op een esthetische wijze een beeldscherm te plaatsen. Met de instelbare kijkhoogte tussen 130 en 150 cm (hart scherm) biedt deze beeldschermoplossing de ideale kijkhoogte vanuit de zitpositie aan de vergadertafel of voor een Narrowcasting toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte, lobby, achter de balie of op kantoor.


  “Soms is een permanente montage van een beeldscherm niet mogelijk of is de wand te zwak"


  Vergaderoplossingen en Narrowcasting toepassingen

  Deze flexibele beeldscherm oplossing is ideaal als vergaderoplossing aan een compacte vergadertafel of Huddle space. Met een optioneel flexibele HDMI kabel kan men eenvoudig content delen naar het scherm. Ook biedt het statief ruimte voor montage van een mini pc achter het scherm. Het scherm is daarnaast voorzien van een geïntegreerd Android OS platform voor bijvoorbeeld een optionele Narrowcasting applicatie of een van de vele andere Apps voor content weergave. Met de ingebouwde planner kunt u uw apps en content indelen op basis van uw klant en het tijdstip van de dag. En met de automatische oriëntatiefunctie is staande of liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm te draaien.


  Design vloerstatief

  Het onopvallende design met matzwarte vloerplaat en slanke ronde, glossy witte kolom past in vrijwel ieder interieur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De bekabeling van de monitor kan aan de achterzijde in de kolom worden weggewerkt. De montageplaat voor het beeldscherm is aan de achterzijde standaard voorzien van een montagevoorziening met VESA 75 en 100 zodat ook een mini pc snel en deugdelijk achter de monitor gemonteerd kan worden.


  Drie verschillende uitvoeringen

  Standaard leveren wij deze oplossing in drie verschillende formaten, een 43, 49 en 55 inch Full-HD opstelling. Op aanvraag is deze oplossing ook in een Ultra HD uitvoering verkrijgbaar of met een statief gekleurd in een specifieke RAL kleur:

meer