Achtergrondmuziek Installatie

Achtergrondmuziek Installatie

Professionele achtergrondmuziek geluidsinstallatie of muziekinstallatie voor het weergeven van achtergrondmuziek en omroep of als onderdeel van een evacuatiesysteem. Een audio installatie voor achtergrondmuziek in je bedrijf, kantoor of werkplaats heeft een positief effect op werknemers. Middels een industriële geluidsinstallatie of 100 Volt geluidsinstallatie kunnen meerdere bedrijfshallen of kantoren worden voorzien van achtergrond muziek. Neem contact op met RJ Audiovisueel voor een goed advies van een professionele muziekinstallatie voor achtergrondmuziek. 

 

Wat heb ik nodig voor een achtergrondmuziek installatie in het bedrijf? 

Achtergrondmuziek op kantoor, magazijn of in de werkplaats werkt vaak niet met een eenvoudige radio. Dit komt veelal doordat de muziek niet goed wordt verspreid door de ruimte en de ene medewerker niets hoort en de ander het te hard vindt klinken. Het juiste aantal luidsprekers verspreid door de ruimte is dus erg belangrijk. Op kantoor of in de winkel wordt veel gebruik gemaakt van plafond inbouwluidsprekers of opbouw luidsprekers. En voor muziek in het magazijn of in de bedrijfshal zijn 100 Volt luidsprekershoorn luidsprekers of juist hang luidsprekers zeer geschikt. 

 

RJ Audiovisueel is de perfecte installateur voor een geluidsinstallatie  

Het kopen van een muzieksysteem voor bedrijven vergt het nodige advies, maar het installeren van een geluidsinstallatie vergt ervaring. RJ Audiovisueel is de beste adviseur en installateur voor een geluidsinstallatie in jouw bedrijf. Waarmee kan RJ Audiovisueel jou helpen; 

 • Muziek installatie bedrijf 
 • Geluidsinstallatie of muzieksysteem voor winkel 
 • Spotify afspelen op kantoor 
 • Industriële geluidsinstallatie 
 • 100 Volt omroepinstallatie voor communicatie en informatie 
 • Muziekinstallatie voor het weergeven van achtergrondmuziek 
 • Afzonderlijke volume bediening in elke ruimte 
 • Afzonderlijke muziekbediening in elke ruimte 
 • IPad bediening geluidsinstallatie 

 

Het belang van achtergrondmuziek en een goede geluidsinstallatie 

Het is bewezen dat achtergrondmuziek een positieve invloed heeft op de menselijke productiviteit en creativiteit. Indirect betekend dit dat achtergrondmuziek zaken gedaan krijgt binnen een bedrijf.  Er wordt zoveel tijd besteedt aan werk achter de computer of in een productiehal, dat muziek onlosmakelijk verbonden is met de dagelijkse taken en een manier is om “het saaie te verfraaien” tijdens het werk. 

 

Een reeks experimenten heeft de relatie onderzocht van het spelen van achtergrond muziek bij het uitvoeren van herhaaldelijke taken en de efficiëntie tijdens het uitvoeren van deze taken. De resultaten wijzen op economische voordelen die voortvloeien uit het toepassen van achtergrond muziek in de industriële branche.

Erik-Jan Beenen, Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Eenvoudige bediening geluidsinstallatie is een must 

Een geluidsinstallatie voor meerdere ruimtes betekend ook een uitgebreider systeem. Een uitgebreide geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek betekend niet dat de bediening ook uitgebreid of moeilijk hoeft te zijn. De gebruiker heeft in veel gevallen de wens om in de ruimte zelf de muziekbron of het volume te kunnen bepalen. Moderne versterkers en installatiemixers hebben vaak een mogelijkheid om een wand bedienpaneel aan te kunnen sluiten. Het bedienpaneel kan centraal worden geplaatst of in de ruimte waarvoor deze dient. Dankzij een bedienpaneel hoeft de gebruiker niet bij de centrale versterker of matrixmixer. 

 

Ontmoet onze partners

Achtergrond muziek in verschillende ruimtes 

Overal waar gewerkt wordt kan een muziek installatie geplaatst worden voor achtergrondmuziek. Als het nu een grote fabriekshal, magazijn, werkplaats, winkel, kantine, kantoor of showroom is, RJ Audiovisueel geeft een passend advies voor geluidsinstallatie in elke ruimte.  

 • Geluidsinstallatie werkplaats 
 • Geluidsinstallatie bedrijfshal of productiehal 
 • Geluidsinstallatie magazijn 
 • Geluidsinstallatie kantoor 
 • Geluidsinstallatie kantine 
 • Geluidsinstallatie sportaccommodatie  
 • Geluidsinstallatie showroom 
 • Geluidsinstallatie restaurant  

 

 • 21
  Feb

  AV Inspiratie dag RJ Audiovisueel

  Op donderdag 29 maart organiseren wij een AV Inspiratie Dag. Op deze inspirerende dag laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

 • 20
  Feb

  Het effect van muziek op productiviteit

  Achtergrondmuziek op de werkvloer wordt over het algemeen beschouwd als een positieve invloed op de menselijke creativiteit. Maar helpt muziek mensen ook om iets gedaan te krijgen? Het is de moeite waard om deze vraag te stellen aangezien muziek is uitgegroeid tot een groot onderdeel van de hedendaagse werkplek. Er wordt zoveel tijd besteed aan werk achter de computer of in een productiehal, dat muziek onlosmakelijk verbonden is met onze dagelijkse taken en een manier is om “het saaie te verfraaien” tijdens het werk. Om muziek in combinatie met productiviteit beter te begrijpen, lichten we enkele onderzoeken kort toe.

meer