Mobiele Geluidsinstallatie

Mobiele Geluidsinstallatie

Een mobiele geluidsinstallatie kopen voor presentatie, seminars, lezingen, demonstraties of een aankondiging, dan ben je bij RJ Audiovisueel aan het juiste adres. Een krachtige mobiele audio installatie met draadloze microfoons  voor het geven van een congres of bedrijfspresentatie of juist een compacte accu luidspreker in een trolley uitvoering voor een presentatie op een beurs of buiten. Een professioneel mobiel muziek systeem is er in verschillende vormen verkrijgbaar. RJ Audiovisueel geeft je een passend advies voor een zakelijke en mobiele luidsprekeropstelling. 

 

Mobiele geluidsinstallatie kopen, waarom bij RJ Audiovisueel? 

 • Advies op locatie of in de showroom van een mobiel audio systeem 
 • Plug & Play voorbereiding en levering van een mobiele geluidsinstallatie 
 • Levering, installatie en toelichting van een draagbare luidsprekeropstelling 
 • Integratie van de mobiele luidspreker met reeds aanwezige AV apparatuur 
 • Voortdurende en professionele aftersales gedurende de levenscyclus van de oplossing 
 • Ruim 10 jaar ervaring in het leveren en assembleren van mobiele audio oplossingen 

 

Draagbare luidspreker voor zakelijke presentatie 

Bij het geven van een zakelijke presentatie of lezing, is betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruikersgemak van cruciaal belang. Een presentator of spreker moet zich kunnen concentreren op de boodschap en niet met de techniek welke het over moet brengen. Een mobiele geluidsinstallatie moet dus snel en eenvoudig op te zetten zijn. Daarnaast kun je kiezen voor een mobiele accu luidspreker of een luidspreker opstelling welke op de netvoeding moet worden aangesloten. Wanneer je snel een presentatie in een andere ruimte moet geven of buiten waarbij er geen directe stroom voor handen is, dan is een accu luidspreker de beste oplossing. En wanneer je een congres, presentatie of lezing moet geven in een grote ruimte, dan kan er een mobiel luidsprekersysteem op maat worden gemaakt. 

 

Mobiele geluidsinstallatie afgestemd op de toepassing 

RJ Audiovisueel levert ook een mobiele geluidsinstallatie op maat. De centrale apparatuur kan netjes worden gemonteerd in een 19 Inch flightcase op wielen of 19 Inch tas. De draadloze microfoons, mixer en versterker worden afgestemd op de situatie en wensen. Een voorbeeld hiervan is een mobiele 100 Volt installatie voor een sportevenement zoals een wielerronde, triatlon, voetbaltoernooi, etc. Ook voor een grote bedrijfspresentatie, beurspresentatie of terugkerende evenementen ontwerpt RJ Audiovisueel een mobiele audio oplossing op maat. 

 

Geadviseerde mobiele luidsprekeroplossingen

meerminder

Voordelen van een mobiele luidspreker 

 • Audioversterking in elke ruimte of op elke locatie 
 • Verhoogde spraakverstaanbaarheid bij belangrijke presentaties 
 • Achtergrondmuziek tijdens een evenement of demonstratie  
 • Wachtverzachter in de pauze va neen presentatie of lezing 
 • Snel en toegankelijk opstellen van een geluidsinstallatie onafhankelijk van de locatie 
 • Heldere en duidelijke communicatie tijdens belangrijke momenten 
 

Volledig draadloze luidsprekeroplossing 

De bekende uitspraak "tijd is geld" kent iedereen en is ook vaak van toepassing wanneer er een volledige geluidsinstallatie opgebouwd moet worden voor een presentatie of congres. Tegenwoordig kan dit een stuk sneller, met minder materiaal en minder kosten. In situaties waar meerdere keren per jaar een presentatie gegeven moet worden, waar geen geluidsinstallatie aanwezig is, adviseren wij een professionele draadloze luidsprekeropstelling. Uiteraard is het van cruciaal belang dat het een betrouwbaar en duurzaam mobiele luidspreker betreft welke toegankelijk te bedienen is. Het systeem moet kort voor de presentatie opgezet kunnen worden en moet direct klaar zijn voor gebruik. RJ Audiovisueel heeft de beste mobiele luidspreker oplossing. 

 

Ontmoet onze partners

 

Mobiel audiosysteem voor elke ruimte 

RJ Audiovisueel levert en adviseert verschillende mobiele audio oplossingen voor elk gewenste ruimte. Groot, klein, buiten of binnen, voor elke ruimte heeft RJ Audiovisueel de perfecte en mobiele geluidsinstallatie. Denk bijvoorbeeld aan; 

 • Mobiele luidspreker voor uitvaartcentrum of begraafplaats 
 • Mobiele luidspreker voor sportschool of fitnescentrum 
 • Mobiele luidspreker voor een congreszaal, aula of presentatieruimte 

 • 04
  Jan

  Powersoft de Tesla onder de versterkers

  Vanaf 1 januari is RJ Audiovisueel dealer geworden van Powersoft Audio, de Tesla onder de versterkers.

 • 06
  Dec

  Wat is een 100 volt geluid systeem precies?

  Een 100 volt geluid systeem wordt veelal ingezet als vaste geluidsinstallatie of omroepinstallatie bij legio toepassingen, zoals onder andere op kantoor, in winkelcentra, sportaccommodaties, conferentiecentra, horeca etc. Binnen een 100 volt systeem wordt op een andere wijze gewerkt dan bij laagohmige PA luidsprekers. Je hoeft geen moeilijke berekeningen te maken over de impedantie, gecombineerd met vermogen. Een voordeel van het 100 volt systeem ten opzichte van laagohmige PA luidsprekers is bovendien dat de lengte van de kabel geen signaalverlies oplevert. Je levert dus geen kwaliteit in op het geluid bij grote afstanden. Een nadeel is echter dat het frequentiebereik en de dempingsfactor beperkt zijn. Echter hebben deze specificaties binnen een 100 volt systeem geen enkele prioriteit.

meer