Presentatie Systemen

Bij het geven van presentaties dienen beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd te zijn. Het is juist die audiovisuele oplossing die zorgt dat de boodschap duidelijk overkomt en dat het publiek geboeid blijft. Bovendien is het voor de spreker uiterst aangenaam wanneer hij zich geen zorgen hoeft te maken over techniek of bedieningsgemak. Integendeel, het geeft hem juist meer mogelijkheden om zijn creativiteit te benutten.

 

ICT en audiovisuele techniek

Steeds vaker worden ICT en audiovisuele techniek samen gesmolten tot een functionele omgeving waarin gepresenteerd, geïnformeerd en gecommuniceerd kan worden. Beeld, geluid en microfoontechniek kunnen volledig met elkaar worden geïntegreerd, waarbij alle instellingen vanaf één centrale plaats te bedienen zijn.

 

Specialist in presentatie systemen

RJ Audiovisueel is gespecialiseerd in het inrichten van ruimtes voor het geven van bedrijfspresentaties of vergaderingen. Vaste installaties in boardrooms, vergaderruimtes of perszaal, maar ook mobiel voor presentaties op een podium, in de buitenlucht of op beurzen.

meerminder

Uw adviseur

Erik-Jan Beenen

Adviseur Audiovisuele Oplossingen

Vraag een offerte aan Stuur ons een e-mail Bel ons: 0548-597340