Windows Collaboration Display

Windows Collaboration Display

Het Windows Collaboration Display transformeert gewone werkplekken in moderne samenwerkingsruimten. Alles wat je nodig hebt om digitaal samen te werken, is geïntegreerd. Open favoriete applicaties in één klik en aanschouw hoe jouw ideeën tot leven komen. Betrek simpel een externe deelnemer via Microsoft Teams.

 

RJ Audioviseel trots partner van Avocor 

Samenwerking

Fabrikant van innovatieve touch beeldschermen Avocor, is het snelstgroeiende samenwerkingsoplossingenbedrijf ter wereld en is een samenwerking aangegaan met softwaregigant Microsoft bij de ontwikkeling van de Windows Collaboration Display als alternatief naast de Mircosoft Surface Hub. RJ Audiovisueel is de distributeur en partner voor Avocor in Nederland en is trots bij te mogen dragen aan deze ontwikkeling. Graag nodigen we alle bedrijven in Nederland uit om kennis te maken met de nieuwe Windows Collaboration Display in ons Inspiratie Center in Rijssen.

 

 

Windows Collaboration Display Hardware

Samensmelting tussen hardware en software

De nieuwe generatie touchscreens van Avocor zijn een unieke samensmelting tussen hardware en software. Een laatste generatie Intel processor zijn samen met Windows 10 Pro, farfield microfoons, stereo speakers en een camera diep geïntegreerd in het display. De precieze pen en inkt functionaliteiten maken het display optimaal geschikt voor samenwerking met Microsoft Office 365, Microsoft Whiteboard, Skype for Business en Microsoft Teams. Kortom een totaaloplossing gericht op het behalen van resultaten en productiviteit.

 

 

The intelligent cloud

De Windows Collaboration Display is de eerste slimme geïntegreerde IoT device die rechtstreeks communiceerd met Microsoft Azure IoT Smart Spaces. Hiermee biedt de Windows Collaboration Display inzichten aan de IT en facilitatire afdeling over o.a. de gebruikersduur en bezettingsgraad, temperatuur, verstoringen etc.

 

Slimme connectiviteit via USB-C

De nieuwe USB-C standaard mocht niet ontbreken bij de Windows Collaboration Display. Hiermee wordt aansluiten van je laptop kinderspel. Met 1 kabel zowel je laptop presenteren op het grote scherm als ook de connectie met de camera, microfoon en audio, hierdoor past het display ook in de 'Bring-your-own-Device' (BYOD) trend waarbij je met je eigen device en software tools wilt werken.

 

"Bevorder samenwerking, creativiteit en productiviteit met het toegankelijke Windows Collaboration Display"

 

Aanpasbare lay-out en beveiligde omgeving

De aanpasbare lay-out is een toegankelijke en veilige oplossing voor elke vergaderomgeving waar een Windows PC ingezet wordt als samenwerkingstool. Maak een one-touch-presentatieoplossing op basis van het agenda platform naar keuze zoals Microsoft Exchange of Google Agenda. En het zorgt ervoor dat bij het einde van de meeting het systeem een reset krijgt waardoor er geen gevoelige gegevens achterblijven.

Windows Collaboration Display Beveiliging

 

Maximale performance en optimale schrijfervaring

Met 20 individuele aanraakpunten en de ultrasnelle 'direct bonded' InGlass touch-technologie zorgen de Avocor touch beeldschermen voor maximale prestaties. Doordat het touch oppervlak geïntegreerd is in het glas zorgt dit voor de meest realistische schrijfervaring vergelijkbaar met een iPad. Dit gecombineerd met objectherkenning betekent dat het scherm onderscheid maakt als je het scherm aanraakt met een pen, vinger of palm/vuist, en hierop reageert zodat gebruikers intuïtief kunnen profiteren van geavanceerde inkt en whiteboard-toepassingen in Windows en Office applicaties.

Windows Collaboration Display Schrijfervaring

 

De perfecte basis voor online samenwerken

De Avocor touchscreens zijn de basis van de nieuwe Windows Collaboration Displays en zijn de perfecte partner voor de nieuwste UC-softwaretools, inclusief Zoom Rooms en het Microsoft 365-ecosysteem met Microsoft Teams, Skype voor Business en Microsoft Whiteboard. Of creëer je eigen vergaderomgeving zoals; Zoom, Lifesize Cloud, Google Hangouts, Goto Meeting, WebEx, Blue Jeans, Pexip, Skype en meer.

Online samenwerken Office 365 Microsoft Teams

 

Houd het presenteren interactief met Windows Inkt

De ingebouwde Windows 10 Pro is volledig geoptimaliseerd voor het gebruikt met een touch beeldscherm. Zo biedt een Windows Collaboration Display de volgende voordelen;

 • Microsoft Whiteboard geïntegreerd welke eenvoudig gedeeld kan worden per e-mail
 • Direct kunnen annoteren met de pen binnen alle Office programma's
 • Annotatie mogelijkheden over elk geopend Windows programma en direct te kopieeren naar het Microsoft Whiteboard
 • Direct internet tot je beschikking gecombineerd met annotatie mogelijkheden
 • Openen van bestanden vanaf een meegebrachte USB-stick
 • Mogelijkheid om Microsoft Office te installeren of een gratis Office viewer
 • Pdf-bestanden openen en annoteren met Microsoft Edge

 

Wat kan RJ Audiovisueel voor jou betekenen? 

 • Snelle levering van een professioneel Windows Collaboration Display totaal oplossing 
 • Montage en inbedrijfstelling op locatie door onze vakkundige installateurs  
 • Complete integratie met externe systemen
 • Vergaderruimte simpel aanpassen tot een Zoom Room of Zoom Room Touch ruimte
 • Vergaderruimte simpel aanpassen tot een Lifesize Cloud ruimte
 • Vergaderruimte simpel aanpassen tot een Skype for Business en Microsoft Teams Room System ruimte
 • Van een vrijblijvende inventarisatie tot een compleet advies en ontwerp op maat
 • Verschillende vormen van training tot adoptie trajecten

 

Windows Collaboration Display kopen, proberen of testen? RJ Audiovisueel adviseert je graag. 

Ben je nieuwsgierig en wil je het Windows Collaboration Display eens zelf ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende inspiratiesessie in ons nieuwe inspiratiecenter in Rijssen. Ervaar het Windows Collaboration Display in combinatie met Office 365, Skype for Business, Microsoft Teams, Lifesize Cloud en Zoom.

Wist je dat je de motivatie vergroot van de betrokkenen met een interactieve presententie? Ik help je graag met een vrijblijvend advies.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Je kunt effectiever werken en tijd besparen maar het is ook gewoon leuker. En wist je dat je de motivatie vergroot van de betrokkenen met een interactieve presententie of online vergadering? Met state-of-the-art oplossingen tilt RJ Audiovisueel je werkomgeving naar een hoger niveau. 

 

Voordelen van een Windows Collaboration Display? 

Het Windows Collaboration Display biedt voordelen voor bijna elke organisatie of bedrijf zoals: 

 • Effectiever communiceren en samenwerken
 • Geen reistijd of files meer
 • Verloren tijd besparen onder werkend Nederland
 • Tevredenheid management en medewerkers verhogen 
 • Past binnen het nieuwe werken 
 • Verlaging van de totale kosten in personeel en mobiliteit door de inzet van digitale mobiliteit 
 • Minder auto’s op de weg, minder milieubelasting

Ontmoet onze partners

 • 16
  Jan

  Tips voor een succesvolle verkoopdemo met zoom

  Voorbij zijn de dagen dat verkopers een klant konden bellen en een demo konden geven puur op basis van een audio-platform. Tegenwoordig is videoconferencing de nieuwe standaard, waardoor je een krachtige demo kunt geven vanaf je smartphone, desktop of conferentie/vergaderruimte. Een verkoopdemo is het perfecte moment om de behoefte of wensen van een prospect te bepalen en hiermee een passende oplossing te bieden die tot positieve bedrijfsresultaten leidt. Een goed videogesprek kan de voordelen bieden van een persoonlijke ontmoeting en tegelijkertijd flexibel, kostenefficiënt en schaalbaar zijn. Zoom heeft de DO’s en DON’Ts verzameld van interne Zoom verkoopteams om richtlijnen te bieden voor het leveren van een geslaagde verkoopdemo middels videoconferentie. Lees enkele van deze tips hieronder...

  Deel je scherm met de klant

  Met Zoom videoconferentie kun je alles delen vanaf een computer of smartphone, zoals video's, webbrowser, PowerPoint en meer. Als je bijvoorbeeld een softwareoplossing of App verkoopt, dan kun je direct met de klant de betreffende software doorlopen. De verkoopdemo moet worden gepersonaliseerd en afgestemd op de behoefte van de mogelijke klant en hoe je dienst hierbij kan helpen.

  Gebruik een virtuele achtergrond

  Of het nu je doel is om een professionele uitstraling te creëren of gewoon een leuk gesprek te hebben, een virtuele achtergrond is dé grote troef. Deze mogelijkheid is ideaal voor het weergeven van een logo, het hoofdkantoor van de klant waar je mee spreekt, het tonen van je persoonlijkheid door te laten blijken dat je op een boot zit, in het midden van de jungle of tussen je favoriete sportteam. Kortom een nieuwe manier om het ijs te breken!

  Neem het gesprek op

  Het opnemen van een verkoopgesprek kan de druk wegnemen als je weet welke specifieke informatie de prospect heeft genoemd tijdens de demo. Neem de vergadering op en zorg ervoor dat de transcriptiefunctie is inschakelt, zodat je eenvoudig naar specifieke woorden in het gesprek kan zoeken, belangrijke actiepunten kan verzamelen of je prestaties kan evalueren om deze voor de volgende keer te verbeteren.

  Vereenvoudig het proces

  Zoom integreert met verschillende softwareoplossingen zoals LinkedIn, Hubspot, Slack, Dropbox, Zenddesk, Microsoft Teams, Jira, etc. om verkoop/werkprocessen te vereenvoudigen. Geplande afspraken met prospects kunnen met Hubspot bijvoorbeeld automatisch omgezet worden in Zoom videogesprekken. Vervolgens kun je eenvoudig alle inhoud bekijken waarmee je prospect heeft gecommuniceerd, met wie zij hebben gesproken en in welk stadium van het verkoopproces zij zich bevinden.

  Vanaf hier ben je er helemaal klaar voor om een perfecte verkoopdemo te houden waarmee je meer deals kunt sluiten en waardevolle relaties kunt opbouwen met je doelgroep. Waar wacht je op? Start direct met videobellen! Meld je vandaag nog aan voor een 1-op-1 demo met een Zoom-productspecialist van RJ Audiovisueel!

 • 19
  Oct

  Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

  Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

  De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


  Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

  Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


  Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

  De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

  Gerelateerde producten

  meerminder


  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

  Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

  GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

meer