Zoom Room Video Conferencing

Zoom Room Video Conferencing

Zoom Rooms zijn een fantastische uitbreiding op de Zoom video conferencing software voor vergaderruimtes van alle formaten. Deze software combineert videoconferenties, delen van draadloze content en audio op één platform. Op het bedienpaneel en/of het touchscreen kun je vergaderingen starten met één druk op de knop met Zoom Rooms gekoppeld aan je bestaande audiosysteem. Deel content in de vergadering vanaf je mobiele laptop, smartphone en tablet, of je nu op locatie of onderweg bent.

RJ Audiovisueel is officieel partner van Zoom videoconferentiesoftware in Nederland

 

Slim, efficiënt en betaalbaar

Zoom Room en Zoom Room Touch, door RJ Audiovisueel, is een software gebaseerd videoconferentie systeem. Het biedt alle functies van een traditioneel systeem voor videoconferenties (zoals Polycom, Cisco, Lifesize enz.) Met de extra voordelen van het leveren van draadloos presenteren, whiteboard en annoteren als ook wereldwijd audio vergaderen met lokale inbelnummers zonder extra kosten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slimme mogelijkheden in een Zoom Room

 • De mogelijkheid om een geplande of directe vergadering te starten met één klik op het touch bedienpaneel
 • De mogelijkheid om de vergadering te besturen, dwz dempen, gasten uitnodigen, besturen van de camera enz. via de intuïtieve touchscreen controller
 • De mogelijkheid om simpel te plannen vanuit Outlook, Exchange en Google agenda waarbij deze vergadering op het grote scherm wordt getoond, 
 • Losse kabels zijn verleden tijd. Een Zoom Room biedt een draadloze schermdeling vanaf je laptop Mac of Windows, tablet en direct via Airplay. Deze functie is beschikbaar waar je ook bent in een Zoom-vergadering of niet
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van je Zoom Room om telefoongesprekken te voeren of te ontvangen. Verder kun je gebruik maken van de wereldwijde audioconferentie bridge voor traditionele audioconferentie gesprekken
 • De mogelijkheid om bestaande schermen en touchscreens opnieuw te gebruiken. Zoom Rooms ondersteunen tot 3 beeldschermen (inclusief touchscreens)

Zoom Room eigenschappen

Nummer 1 in klanttevredenheid

Zoom Video Communications heeft een 3e en onafhankelijke partij gebruikers gevraagd om Zoom te beoordelen, en de resultaten zijn verbluffend met een Net Promoter Score (NPS) van 69! Zoom geeft hiermee aan nummer 1 te zijn in klanttevredenheid. Dit is samen met de unieke Zoom Room oplossingen een van de redenen waarom RJ Audiovisueel besloot een partnership aan te gaan met Zoom. Rene Jansen, Directeur bij RJ Audiovisueel: “Iedereen verdient het om slimmer, efficiënter en vooral leuker te kunnen samenwerken.”

Zoom Video Communications

 

Voordelen van een Zoom Room

 • Effectiever communiceren en samenwerken
 • Geen reistijd of files meer
 • Verloren tijd besparen onder werkend Nederland
 • Tevredenheid management en medewerkers verhogen 
 • Past binnen het nieuwe werken 
 • Verlaging van de totale kosten in personeel en mobiliteit door de inzet van digitale mobiliteit 
 • Minder auto’s op de weg, minder milieubelasting

 

Wat kan RJ Audiovisueel voor jou betekenen? 

 • Snelle levering van een Zoom Room totaaloplossing 
 • Montage en inbedrijfstelling op locatie door onze vakkundige installateurs  
 • Complete integratie met externe systemen
 • Bestaande vergaderruimte simpel aanpassen tot een Zoom Room of Zoom Room Touch ruimte
 • Van een vrijblijvende inventarisatie tot een compleet advies en ontwerp op maat
 • Verschillende vormen van training tot adoptie trajecten

 

Zoom Room kopen of testen? RJ Audiovisueel adviseert je graag. 

Ben je nieuwsgierig en wil je een Zoom Room oplossing eens zelf ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende inspiratiesessie in ons nieuwe inspiratiecenter in Rijssen. Ervaar een complete Zoom Room of Zoom Room touch in combinatie met verschillende soorten displays, touchscreen, camera's en audiooplossingen in ons inspiratie center.

Wist je dat je de motivatie vergroot van de betrokkenen met een interactieve presententie? Ik help je graag met een vrijblijvend advies.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Je kunt effectiever werken en tijd besparen maar het is ook gewoon leuker. En wist je dat je de motivatie vergroot van de betrokkenen met een interactieve presententie of online vergadering? Met state-of-the-art oplossingen tilt RJ Audiovisueel je werkomgeving naar een hoger niveau. 

 

Ontmoet onze partners

 • 19
  Oct

  Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

  Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

  De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


  Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

  Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


  Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

  De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

  Gerelateerde producten

  meerminder


  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

  Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

  GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

 • 25
  Jul

  RJ Audiovisueel is officieel Zoom videoconferentie partner in Nederland

  RJ Audiovisueel, architect in productiviteit en expert in samenwerkingsoplossingen is nu officieel partner van Zoom videoconferencing in Nederland. Zoom is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde partij en is volledig gericht op de gebruiker.

meer