Zoom Room Video Conferencing

Zoom Room Video Conferencing

Zoom Rooms zijn een fantastische uitbreiding op de Zoom video conferencing software voor vergaderruimtes van alle formaten. Deze software combineert videoconferenties, delen van draadloze content en audio op één platform. Op het bedienpaneel en/of het touchscreen kun je vergaderingen starten met één druk op de knop met Zoom Rooms gekoppeld aan je bestaande audiosysteem. Deel content in de vergadering vanaf je mobiele laptop, smartphone en tablet, of je nu op locatie of onderweg bent.

RJ Audiovisueel is officieel partner van Zoom videoconferentiesoftware in Nederland

 

Slim, efficiënt en betaalbaar

Zoom Room en Zoom Room Touch, door RJ Audiovisueel, is een software gebaseerd videoconferentie systeem. Het biedt alle functies van een traditioneel systeem voor videoconferenties (zoals Polycom, Cisco, Lifesize enz.) Met de extra voordelen van het leveren van draadloos presenteren, whiteboard en annoteren als ook wereldwijd audio vergaderen met lokale inbelnummers zonder extra kosten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slimme mogelijkheden in een Zoom Room

 • De mogelijkheid om een geplande of directe vergadering te starten met één klik op het touch bedienpaneel
 • De mogelijkheid om de vergadering te besturen, dwz dempen, gasten uitnodigen, besturen van de camera enz. via de intuïtieve touchscreen controller
 • De mogelijkheid om simpel te plannen vanuit Outlook, Exchange en Google agenda waarbij deze vergadering op het grote scherm wordt getoond, 
 • Losse kabels zijn verleden tijd. Een Zoom Room biedt een draadloze schermdeling vanaf je laptop Mac of Windows, tablet en direct via Airplay. Deze functie is beschikbaar waar je ook bent in een Zoom-vergadering of niet
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van je Zoom Room om telefoongesprekken te voeren of te ontvangen. Verder kun je gebruik maken van de wereldwijde audioconferentie bridge voor traditionele audioconferentie gesprekken
 • De mogelijkheid om bestaande schermen en touchscreens opnieuw te gebruiken. Zoom Rooms ondersteunen tot 3 beeldschermen (inclusief touchscreens)

Zoom Room eigenschappen

Nummer 1 in klanttevredenheid

Zoom Video Communications heeft een 3e en onafhankelijke partij gebruikers gevraagd om Zoom te beoordelen, en de resultaten zijn verbluffend met een Net Promoter Score (NPS) van 69! Zoom geeft hiermee aan nummer 1 te zijn in klanttevredenheid. Dit is samen met de unieke Zoom Room oplossingen een van de redenen waarom RJ Audiovisueel besloot een partnership aan te gaan met Zoom. Rene Jansen, Directeur bij RJ Audiovisueel: “Iedereen verdient het om slimmer, efficiënter en vooral leuker te kunnen samenwerken.”

Zoom Video Communications

 

Voordelen van een Zoom Room

 • Effectiever communiceren en samenwerken
 • Geen reistijd of files meer
 • Verloren tijd besparen onder werkend Nederland
 • Tevredenheid management en medewerkers verhogen 
 • Past binnen het nieuwe werken 
 • Verlaging van de totale kosten in personeel en mobiliteit door de inzet van digitale mobiliteit 
 • Minder auto’s op de weg, minder milieubelasting

 

Wat kan RJ Audiovisueel voor jou betekenen? 

 • Snelle levering van een Zoom Room totaaloplossing 
 • Montage en inbedrijfstelling op locatie door onze vakkundige installateurs  
 • Complete integratie met externe systemen
 • Bestaande vergaderruimte simpel aanpassen tot een Zoom Room of Zoom Room Touch ruimte
 • Van een vrijblijvende inventarisatie tot een compleet advies en ontwerp op maat
 • Verschillende vormen van training tot adoptie trajecten

 

Zoom Room kopen of testen? RJ Audiovisueel adviseert je graag. 

Ben je nieuwsgierig en wil je een Zoom Room oplossing eens zelf ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende inspiratiesessie in ons nieuwe inspiratiecenter in Rijssen. Ervaar een complete Zoom Room of Zoom Room touch in combinatie met verschillende soorten displays, touchscreen, camera's en audiooplossingen in ons inspiratie center.

Wist je dat je de motivatie vergroot van de betrokkenen met een interactieve presententie? Ik help je graag met een vrijblijvend advies.

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Je kunt effectiever werken en tijd besparen maar het is ook gewoon leuker. En wist je dat je de motivatie vergroot van de betrokkenen met een interactieve presententie of online vergadering? Met state-of-the-art oplossingen tilt RJ Audiovisueel je werkomgeving naar een hoger niveau. 

 

Ontmoet onze partners

 • 16
  Jan

  Tips voor een succesvolle verkoopdemo met zoom

  Voorbij zijn de dagen dat verkopers een klant konden bellen en een demo konden geven puur op basis van een audio-platform. Tegenwoordig is videoconferencing de nieuwe standaard, waardoor je een krachtige demo kunt geven vanaf je smartphone, desktop of conferentie/vergaderruimte. Een verkoopdemo is het perfecte moment om de behoefte of wensen van een prospect te bepalen en hiermee een passende oplossing te bieden die tot positieve bedrijfsresultaten leidt. Een goed videogesprek kan de voordelen bieden van een persoonlijke ontmoeting en tegelijkertijd flexibel, kostenefficiënt en schaalbaar zijn. Zoom heeft de DO’s en DON’Ts verzameld van interne Zoom verkoopteams om richtlijnen te bieden voor het leveren van een geslaagde verkoopdemo middels videoconferentie. Lees enkele van deze tips hieronder...

  Deel je scherm met de klant

  Met Zoom videoconferentie kun je alles delen vanaf een computer of smartphone, zoals video's, webbrowser, PowerPoint en meer. Als je bijvoorbeeld een softwareoplossing of App verkoopt, dan kun je direct met de klant de betreffende software doorlopen. De verkoopdemo moet worden gepersonaliseerd en afgestemd op de behoefte van de mogelijke klant en hoe je dienst hierbij kan helpen.

  Gebruik een virtuele achtergrond

  Of het nu je doel is om een professionele uitstraling te creëren of gewoon een leuk gesprek te hebben, een virtuele achtergrond is dé grote troef. Deze mogelijkheid is ideaal voor het weergeven van een logo, het hoofdkantoor van de klant waar je mee spreekt, het tonen van je persoonlijkheid door te laten blijken dat je op een boot zit, in het midden van de jungle of tussen je favoriete sportteam. Kortom een nieuwe manier om het ijs te breken!

  Neem het gesprek op

  Het opnemen van een verkoopgesprek kan de druk wegnemen als je weet welke specifieke informatie de prospect heeft genoemd tijdens de demo. Neem de vergadering op en zorg ervoor dat de transcriptiefunctie is inschakelt, zodat je eenvoudig naar specifieke woorden in het gesprek kan zoeken, belangrijke actiepunten kan verzamelen of je prestaties kan evalueren om deze voor de volgende keer te verbeteren.

  Vereenvoudig het proces

  Zoom integreert met verschillende softwareoplossingen zoals LinkedIn, Hubspot, Slack, Dropbox, Zenddesk, Microsoft Teams, Jira, etc. om verkoop/werkprocessen te vereenvoudigen. Geplande afspraken met prospects kunnen met Hubspot bijvoorbeeld automatisch omgezet worden in Zoom videogesprekken. Vervolgens kun je eenvoudig alle inhoud bekijken waarmee je prospect heeft gecommuniceerd, met wie zij hebben gesproken en in welk stadium van het verkoopproces zij zich bevinden.

  Vanaf hier ben je er helemaal klaar voor om een perfecte verkoopdemo te houden waarmee je meer deals kunt sluiten en waardevolle relaties kunt opbouwen met je doelgroep. Waar wacht je op? Start direct met videobellen! Meld je vandaag nog aan voor een 1-op-1 demo met een Zoom-productspecialist van RJ Audiovisueel!

 • 19
  Oct

  Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

  Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

  De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


  Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

  Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


  Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

  De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

  Gerelateerde producten

  meerminder


  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

  Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

  GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

meer