Swipe to the left

Nieuws

Opening AV inspiratie center Twente

8 september 2017 Updates

Op donderdag 28 september openen wij het 'Kantoor van de toekomst'. Na een grote verbouwing kun je vanaf 11.00 uur de nieuwste trends ervaren op het gebied van het nieuwe, digitale werken, online vergaderen en effectief presenteren.

Verbeter BIM met een draadloos presentatiesysteem

7 september 2017 Inspiratie

Wanneer je werkzaam bent in de architectuur-, ingenieurs- en bouwindustrie, ben je zeker bekend met de term BIM. Voor degenen die nog niet van de term hebben gehoord, BIM is een afkorting voor Building Information Modeling. BIM omschrijft het volledige proces van het ontwerpen van een gebouw middels één systeem met computermodellen in plaats van afzonderlijke tekeningen. Alle betrokken partijen werken met hetzelfde systeem en zien alle wijzigingen en toevoegingen van elkaar. In Nederland wordt deze werkmethodiek ook wel virtueel bouwen genoemd.


Wat zijn de voordelen van BIM?

BIM brengt alle onderdelen van een gebouw in één systeem samen, waardoor het makkelijker wordt voor alle betrokken partijen om toegang te krijgen tot de informatie. Door BIM te gebruiken deelt iedereen dezelfde informatie met elkaar. Het werkt efficiënter en men vermijd de risico's die zijn verbonden wanneer iedereen afzonderlijk te werk gaat aan een project. Het vermijden van deze risico’s betekend tegelijk dat de kosten geminimaliseerd worden.


Hoe kan een draadloos presentatiesysteem helpen bij BIM?

In de bouwsector worden al verschillende draadloze presentatiesystemen toegepast om nog efficiënter een gebouw te ontwerpen. Ondanks de komst van BIM willen medewerkers vanaf verschillende locaties toch face-to-face overleggen op het hoofdkantoor om samen fysiek het computerscherm te delen. Met een draadloos presentatiesysteem gecombineerd met de juiste videoconferentie oplossing is een fysieke vergadering overbodig en verminderd daarmee de noodzaak om te reizen.


Kosten besparing en maatschappelijk verantwoord

Het komt nog voor dat een of twee medewerkers, samen met externe consultants, zoals architecten, een groot deel van hun dag al reizend doorbrengen naar het hoofdkantoor van regionale locaties. Naast de kosten uitgedrukt in tijd, maatschappelijke verantwoordelijkheid en daadwerkelijke reiskosten, is het reizen ook vermoeiend voor medewerkers als er met regelmaat vergaderd wordt. Door gebruik te maken van een groot touch beeldscherm, draadloze presentatiesysteem en videoconferentie oplossing worden een groot deel van deze punten weggenomen.


Real-time meekijken en samenwerken in een document.

Verschillende draadloze presentatiesystemen bieden de mogelijkheid om digitaal aantekeningen te maken over een document, ook door deelnemers vanaf een andere locatie. Gebruikersgemak en betrouwbaarheid van het systeem zijn hierbij van groot belang. Specialisten op afstand moeten eenvoudig en snel kunnen deelnemen aan een vergadering zonder dat de techniek hierbij een drempel is. De juiste videoconferentie oplossing gecombineerd met BIM zorgen voor een efficiëntere samenwerking.


Welke draadloze presentatieoplossing is interessant voor mijn bedrijf?

Omdat de situatie en behoefte verschilt per bedrijf, adviseren wij graag persoonlijk welke oplossing voor jou geschikt kan zijn. Neem contact op met een van onze AV-specialisten en laat je inspireren.

Onderstaand vindt je enkele oplossingen welke wij aanbieden:


Kickle Skype Room System

1 september 2017 Producten

Het Kickle Skype room systeem is een eenvoudig te gebruiken en all-in-one videoconferentie oplossing. Het is een professioneel, volledig draadloos presentatiesysteem, digitaal whiteboard, een ruimtereserveringssysteem Skype for Business online vergader oplossing. Eenvoudig te gebruiken en alles in één oplossing.

Huddle Room: een nieuwe trend op kantoor

25 augustus 2017 Inspiratie

Dat samenwerken essentieel is in het bedrijfsleven hebben we in een eerder nieuwsbericht reeds toegelicht. Naast slim samenwerken is innoveren binnen het bedrijf ook een belangrijke pijler voor succes op de langere termijn.

Zijn er alternatieven voor de Microsoft Surface Hub?

18 augustus 2017 Inspiratie

Om op de werkplek van de toekomst samen te werken, zijn geavanceerde audiovisuele middelen zoals de Microsoft Surface Hub niet meer weg te denken.

De Werkplek van de toekomst

28 juli 2017 Inspiratie

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit op audiovisueel gebied? Eén ding is zeker, audiovisuele faciliteiten worden steeds belangrijker op de digital werkplek door opkomende trends zoals op afstand werken en samenwerken.

CTOUCH Zomeractie!

23 juni 2017 Producten

Een 75 inch Ultra HD Touchscreen van CTOUCH is deze zomer wel heel voordelig. Inclusief Windows 10 PC en muurlift.