Swipe to the left

Nieuws

Zoom + Slack: Het beste van 2 werelden

13 juni 2019 Inspiratie / Updates

Zoom en Slack hebben lange tijd hand in hand gewerkt om de beste samenwerking en communicatie-ervaringen te leveren voor eindgebruikers. In 2015 hebben ze de integratie voor het eerst aangekondigd op basis van de vraag vanuit gebruikers. Hiermee kunnen Slack gebruikers “/Zoom” typen in hun Slack-kanaal om meteen een online Zoom Meeting te starten.

In 2017 hebben ze ondersteuning voor Slack's Shared Channels aangekondigd, waarbij gebruikers van verschillende organisaties in Slack samen kunnen samenwerken. Zoom gebruikers houden van deze integratie met Slack. Het is een van de populairste apps in de Zoom App Marketplace. Al meer dan 10.000 Slack teams gebruiken de integratie elke maand.

Onlangs deelden de CEO's van Zoom en Slack, Eric S. Yuan en Stewart Butterfield, het podium bij Slack Frontiers om te bespreken hoe de samenwerking kan leiden om Unified Communications echt gebruiksvriendelijk te maken voor gebruikers. Dit bestaat uit handige functies die Zoom en Slack onlangs hebben uitgebracht (zoals diepere agenda-integraties) en enkele geheel nieuwe die onderweg zijn (hallo, Zoom Phone-integratie!), Wat betekent dat we minder tijd gaan besteden aan logistieke zaken en meer tijd aan het samenwerken. Deze nieuwe functionaliteiten zullen naar verwachting begin van Q3 in 2019 beschikbaar zijn.

Zoom en Slack zetten de relatie verder door om samenwerking optimaal te bevorderen. Hieronder zie je enkele aankomende functionaliteiten toegelicht:

Zoom-vergaderingen beheren in Slack

Met de aankomende versie van de Zoom + Slack-integratie hebben gebruikers meer informatie in team meetings en discussies. Je kunt al een Zoom Meeting starten vanuit Slack door “/Zoom” te typen. Binnenkort kun je niet alleen een meeting starten of eraan deelnemen, maar zie je ook informatie over de meeting en wie er al aanwezig zijn voordat je zelf meedoet - alles vanuit Slack.

Je kunt de Slack admin ook vragen om de standaardinstelling te wijzigen voor het workspace’s telefoonpictogram naar Zoom. Telkens wanneer je in Slack op de telefoon klikt, start je dan direct een Zoom meeting.

Zoom en Slack integratieBel iemand via Zoom Phone

Wil je snel verbinding maken met iemand aan de telefoon? Met de aankomende Zoom Phone integratie kun je naar Slack-gebruikers bellen via mobiele data of WiFi-verbindingen. Het enige wat je hoeft te doen is het Slack-profiel van de persoon die je wil bellen op te halen en op het telefoonnummer te klikken.

Bespaar tijd met de slimme kalender integratie

De Outlook-agenda en Google Agenda-apps van Slack bevatten al een functie waarmee je met een enkele klik kan deelnemen binnen een Zoom meeting. Beide apps geven je een notificatie binnen Slack van aankomende meetings, en voor meetings met een Zoom-link hebben de notificaties een handige knop waarmee je vanuit Slack kunt deelnemen aan het gesprek.

Zoom en Slack kalender integratie


Zowel Zoom als Slack zetten zich in voor het ontwikkelen van de next-level oplossingen die de samenwerking op de werkplek bevorderen. Als je meer wilt weten over de krachtige workflow-integraties van Zoom, inclusief Slack, meld je dan aan voor een gratis 1-1 demo met een Zoom-productspecialist.

Tips voor een succesvolle verkoopdemo met zoom

16 januari 2019 Inspiratie

Voorbij zijn de dagen dat verkopers een klant konden bellen en een demo konden geven puur op basis van een audio-platform. Tegenwoordig is videoconferencing de nieuwe standaard, waardoor je een krachtige demo kunt geven vanaf je smartphone, desktop of conferentie/vergaderruimte. Een verkoopdemo is het perfecte moment om de behoefte of wensen van een prospect te bepalen en hiermee een passende oplossing te bieden die tot positieve bedrijfsresultaten leidt. Een goed videogesprek kan de voordelen bieden van een persoonlijke ontmoeting en tegelijkertijd flexibel, kostenefficiënt en schaalbaar zijn. Zoom heeft de DO’s en DON’Ts verzameld van interne Zoom verkoopteams om richtlijnen te bieden voor het leveren van een geslaagde verkoopdemo middels videoconferentie. Lees enkele van deze tips hieronder...

Deel je scherm met de klant

Met Zoom videoconferentie kun je alles delen vanaf een computer of smartphone, zoals video's, webbrowser, PowerPoint en meer. Als je bijvoorbeeld een softwareoplossing of App verkoopt, dan kun je direct met de klant de betreffende software doorlopen. De verkoopdemo moet worden gepersonaliseerd en afgestemd op de behoefte van de mogelijke klant en hoe je dienst hierbij kan helpen.

Gebruik een virtuele achtergrond

Of het nu je doel is om een professionele uitstraling te creëren of gewoon een leuk gesprek te hebben, een virtuele achtergrond is dé grote troef. Deze mogelijkheid is ideaal voor het weergeven van een logo, het hoofdkantoor van de klant waar je mee spreekt, het tonen van je persoonlijkheid door te laten blijken dat je op een boot zit, in het midden van de jungle of tussen je favoriete sportteam. Kortom een nieuwe manier om het ijs te breken!

Neem het gesprek op

Het opnemen van een verkoopgesprek kan de druk wegnemen als je weet welke specifieke informatie de prospect heeft genoemd tijdens de demo. Neem de vergadering op en zorg ervoor dat de transcriptiefunctie is inschakelt, zodat je eenvoudig naar specifieke woorden in het gesprek kan zoeken, belangrijke actiepunten kan verzamelen of je prestaties kan evalueren om deze voor de volgende keer te verbeteren.

Vereenvoudig het proces

Zoom integreert met verschillende softwareoplossingen zoals LinkedIn, Hubspot, Slack, Dropbox, Zenddesk, Microsoft Teams, Jira, etc. om verkoop/werkprocessen te vereenvoudigen. Geplande afspraken met prospects kunnen met Hubspot bijvoorbeeld automatisch omgezet worden in Zoom videogesprekken. Vervolgens kun je eenvoudig alle inhoud bekijken waarmee je prospect heeft gecommuniceerd, met wie zij hebben gesproken en in welk stadium van het verkoopproces zij zich bevinden.

Vanaf hier ben je er helemaal klaar voor om een perfecte verkoopdemo te houden waarmee je meer deals kunt sluiten en waardevolle relaties kunt opbouwen met je doelgroep. Waar wacht je op? Start direct met videobellen! Meld je vandaag nog aan voor een 1-op-1 demo met een Zoom-productspecialist van RJ Audiovisueel!

Top 3 Zoom functionaliteiten die je nog niet kent?

7 januari 2019 Inspiratie

Vandaag de dag lijkt het een trend te zijn dat er onvoldoende tijd is om alles gedaan te krijgen. Ongeacht waar je bent of hoeveel voorbereidingstijd je hebt, met Zoom kun je elke overleg tot een succes maken.

Barco ClickShare is klaar voor de toekomst met USB-C en touch bediening

19 oktober 2018 Updates

Nu steeds meer fabrikanten laptops, smartphones, tablets, zelfs huishoudelijke apparaten en voertuigen met UBC -C connectoren aankondigen, zal de huidige USB aansluiting verdwijnen. Een strakker, slimmer en sneller ontwerp maakt zijn entree in de presentatie- en kantooromgevingen. Barco ClickShare brengt als eerste een dongle met USB-C op de markt voor draadloos presenteren in de vergaderruimtes.

De connector van de nieuwe ClickShare USB-C Button is lichter, dunner en volledig omkeerbaar. Hij werkt bi-directioneel, wat alleen maar bijdraagt aan het vergadercomfort en de productiviteit van alle deelnemers binnen de vergaderruimte. Daarnaast zijn er geen extra verloopstekkers en adapters meer nodig om presentatie hardware aan de praat te krijgen. De mogelijkheid om een USB-C Dongle of een gewone USB Dongle te gebruiken, biedt gebruikers een echt toegankelijke en toekomstbestendige oplossing in elke vergaderruimte, trainingsruimte of directiekamer.


  • ClickShare is de eerste draadloze vergaderoplossing die USB-C adopteert.
  • Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor touchscreens en de gratis software releases met de focus op gebruikersvriendelijkheid.
  • Efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak blijven de uitgangspunten in de toekomstige ontwikkelingen van Barco ClickShare.


Touch functionaliteit blaast nieuwe energie in samenwerking

Met de kosteloze firmware-updates die elk kwartaal uitkomen voor de Barco CSE-200 en CSE-800, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de laatste software update demonstratie op de InfoComm van dit jaar, lag de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderomgevingen met touch beeldschermen. ClickShare blaast nieuwe energie in de manier van samenwerken en introduceert Touch bediening! presentatoren bedienen elke applicatie op hun laptop via het touch beeldscherm in de ruimte, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare interactie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.


Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vindt je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

Gerelateerde producten

meerminder


Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

RJ Audiovisueel is officieel Zoom videoconferentie partner in Nederland

25 juli 2018 Updates

RJ Audiovisueel, architect in productiviteit en expert in samenwerkingsoplossingen is nu officieel partner van Zoom videoconferencing in Nederland. Zoom is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde partij en is volledig gericht op de gebruiker.

Stagiair Marketing en Communicatie (HBO niveau)

5 juli 2018 Inspiratie

RJ Audiovisueel levert een positieve bijdrage aan effectief samenwerken en het verbinden van mensen met oog op mens en milieu.

Zijn er alternatieven voor de Microsoft Surface Hub?

14 mei 2018 Inspiratie

Om op de werkplek van de toekomst samen te werken, zijn geavanceerde audiovisuele middelen zoals de Microsoft Surface Hub niet meer weg te denken.