Swipe to the left

Apart Audiosystem8.8 Multi-zone audio oplossing

Apart Audiosystem8.8 Multi-zone audio oplossing
5 oktober 2014 Producten

Een kleine Multi zone geluidsinstallatie ziet er soms eenvoudig uit, echter kan dit een behoorlijke klus zijn voor een installateur. Zo moeten er vaak verschillende audioapparaten, versterkers en wandpanelen met elkaar worden verbonden om tot de perfecte audio oplossing te komen. Met de nieuwe Apart Audiosystem 8.8 kan een installateur een compleet audiosysteem aansturen met slechts één apparaat! De Audiosystem8.8 van Apart Audio is een totale audio matrix oplossing en de ideale manier om een kleine tot middelgrote multi-zone oplossing te realiseren.


Compact en compleet

Geen complete racks meer met inbouwapparatuur, maar slechts een stijlvolle 1U unit, die via een browser bediend kan worden. Het is de perfecte audio oplossing voor situaties met maximaal 8 ruimtes, die over achtergrondmuziek moeten beschikken, waar omroep van kracht is en waar de ruimte via een wand panel bediend kan worden.


De Audiosystem bevat onderandere:

  • 4 stereo luidspreker uitgangen
  • Ingebouwde 8x 30W digitale versterker
  • 4 ingebouwde FM radio’s
  • 4 in / 4 uit matrix zone mixer
  • Bediening via browser


Toepassingen

Enkele voorbeelden van situaties waarin Audiosystem 8.8 gebruikt wordt zijn bij supermarkten, bars en restaurants, kantoorgebouwen, hotels, sportcentra, wellness ruimtes, scholen of fysiotherapuiten, artsen en tandartsen. De Audiosystem8.8 hoeft slecht één keer ingesteld te worden en is vervolgend makkelijk te regelen. Kortom het perfect all-in-one geluidssysteem


Specificaties

Bekijk hier alle specificaties van de Apart Audiosystem 8.8


Geschreven door: Rene Jansen geluidsinstallaties