Swipe to the left

Apart MDS Discussiesysteem

Apart MDS Discussiesysteem
23 december 2014 Producten

Het Apart MDS microfoon discussiesysteem is een uiterst flexibele oplossing voor kleine tot middelgrote vergaderzalen en boardrooms. Het compacte discussiesysteem is makkelijk te installeren en bedienen en dus zeer breed inzetbaar. Het Apart MDS systeem bestaat uit een voorzitter microfoon (MDS.CHAIR) en maximaal 19 deelnemersmicrofoons (MDS.DEL). De verbindingsinterface (MDS.INT) wordt geïnstalleerd aan het begin van de microfoon keten en kan maximaal 10 microfoons voorzien van voeding.


Eenvoudig te bedienen

Het Apart MDS discussiesysteem heeft een uniek circuit ontwerp welke zeer eenvoudig is aan te sluiten met standaard CAT5-kabels voor het koppelen van maximaal 20 eenheden in een daisy chain (elke microfoon en adapter kan overal worden bevestigd in het circuit). Wanneer de voorzitter op de mute knopt drukt worden alle microfoons uitgeschakeld en kan alleen de voorzitter praten. De deelnemers kunnen op een knop drukken om te praten in de flexibele zwanenhals microfoon (geen mute-functie).


Interface en voeding

De Apart MDS.INT Interface en voeding kan eenvoudig worden aangesloten op elke voorversterker of mengpaneel met een MIC-ingang met gain control (ongeveer 20dB gain nodig), zodat je het volume kan regelen en/of gebruik kan maken van het record-uitgang voor het opnemen van de vergadering. In combinatie met de CMX20T plafond luidsprekers of MASK4 opbouw luidsprekers, creëer je een verbazingwekkende vergadersysteem met een uiterst hoge verstaanbaarheid!


Uit te breiden

Het systeem is uit te breiden tot maximaal 19 deelnemers en er kunnen maximaal 10 deelnemers op een voeding. Een voorbeeld opstelling van een discussie systeem met 1 voorzitter en 8 deelnemers vindt je hier.


Meer informatie

Geschreven door: Erik-Jan Beenen geluidsinstallaties