Swipe to the left

Plug & Play Training Geluidsinstallaties

Plug & Play Training Geluidsinstallaties
23 februari 2015 Inspiratie

Op vrijdag 27 februari 2015 is het weer zover en organiseert RJ Audiovisueel speciaal voor de elektro installateur in samenwerking met Apart Audio de exclusieve Apart Plug & Play Training in ons Experience Center in Rijssen. Het beloofd weer een interessante ochtend te worden waarin in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van vaste audio installaties aanbod komen. En er wordt voor koffie en een lekkere lunch gezorgd.


Waarom mag ik dit niet missen?

"Installeren jullie ook geluid?" Dit is een vraag die je als elektro installateur waarschijnlijk niet vreemd is en ongetwijfeld een keer is voorgelegd. Deze dag is dan de uitgelezen kans om deze vraag in de toekomst met "ja" te beantwoorden! Ferdi van den Berg sales manager van Apart Audio gaat tijdens deze ochtend commercieel-technisch in op de basisprincipes van audiosystemen en kijken naar de diverse 'plug & play' audio oplossingen die Apart Audio biedt, en hoe deze in de praktijk worden toegepast.

RJ Audiovisueel bied daarnaast interessante voorwaarden om hiermee aan de slag te gaan. En afhankelijk van welke zaken je zelf wilt uitvoeren kunnen wij je naar wens bij alles ondersteunen van offerte tot levering en tot het afregelen van de installatie. Onze adviseurs zullen ook aanwezig zijn om je hierover te informeren.


Voor wie is deze dag bedoeld?

Deze ochtend mag je niet missen wanneer je werkzaam bent als (elektro)installateur, ZZP-er, inkoper of adviseur bij een (elektro)installatiebedrijf, IT bedrijf of audiovisueel verhuurbedrijf. En met name als je regelmatig de vraag krijgt als je ook het geluidssysteem kunt installeren of de intentie hebt dit in de toekomst vaker te doen.


Let op nog 5 plaatsen beschikbaar

We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze exclusieve training, dus wees er snel bij en reserveer je plaats.


Gratis aanmelden

Ben je een zakelijke klant, installateur of reseller? Dan kunt je deze training gratis bijwonen. Het enige wat je hoeft te doen is je middels onderstaande knop aan te melden en je ontvangt spoedig de bevestiging.

Gratis Aanmelden

Inclusief lunch om 11.45u
Wij verzorgen tijdens de training een heerlijke lunch en na afloop ontvang je de Plug-and-Play catalogus met praktische voorbeeldinstallaties met alle informatie en producten die je nodig hebt.

Netwerken
Natuurlijk is er tijdens deze dag voldoende gelegenheid om met andere deelnemers bij te praten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Maar ook vanuit RJ Audiovisueel en Apart Audio zijn alle product specialisten aanwezig om al je audiovisuele vragen te beantwoorden.

Datum: Vrijdag 27 februari 2015
Tijd: 8.00u - 12.00u
Locatie: Spinnerstraat 3 in Rijssen


Agenda

08.00 Inloop
08.30 Welkom
08.35 Voorstelrondje & Introductie Apart
08.40 Actuele problemen & uitdagingen met geluid
09.30 Audio installaties; laag impedant en 100 Volt
10.00 Het verschil tussen gebalanceerd en ongebalanceerd
10.15 Koffiepauze
10.30 Verschillen in luidsprekers
10.45 Inrichten van projecten; hoe ga ik te werk?
11.30 Nieuwe ontwikkelingen; Audiocontrol 12.8 en Audiosystem 8.8
11.45 Lunch + Luister demo verschillende soorten luidsprekers


Geschreven door: Erik-Jan Beenen geluidsinstallaties