Swipe to the left

november 2013

Review JBL PRX700 actieve luidspreker serie

29 november 2013 Producten

De JBL PRX700 serie is de opvolger van de succesvolle PRX600 serie, die in staat was om qua prijs/kwaliteit verhouding een geheel eigen plaats te verwerven in de dichtbevolkte markt van luidsprekers. Wij waren altijd bijzonder gecharmeerd van de 600 serie en we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig of we dit goede gevoel kunnen door trekken naar de 700 series. Wij nemen de proef op de som.

Neutrik XIRIUM digitaal draadloos audio netwerk

18 november 2013 Producten

Neutrik is vooral bekend en tevens marktleider op het gebied van professionele connector producten en bereik met de XIRIUM serie weer een nieuwe mijlpaal. Tegenwoordig zijn draadloze audio toepassingen nauwelijks meer weg te denken op podia, concerten of publiek evenementen. Om die reden is Neutrik een intensief onderzoek gaan doen naar draadloze audio-data verbindingen. Dit onderzoek is omgezet in realiteit met de hulp van innovatieve DIWA technologie en het product XIRIUM, een digitaal, draadloos, audio netwerk.

Wat is HDBaset en hoe gebruik ik dit protocol?

6 november 2013 Producten

HDBaseT technologie is een protocol waarmee een beeld en geluid signaal over lange afstand gestuurd kan worden zonder dat je hierbij gebruik hoeft te maken van lange en dure HDMI of VGA bekabeling. Middels een zender, een ontvanger en een CAT5 netwerk kunnen deze signalen over een afstand van maar liefst 70 meter worden gezonden. De Atlona HDVS serie maakt gebruik van deze HDBaseT technologie en is de ideale kosten efficiënte oplossing voor iedere ruimte waarin een vaste HDMI en VGA wandaansluiting gemonteerd moet worden.