Swipe to the left

januari 2014

JBL EON600 series volledig nieuw ontworpen

23 januari 2014 Producten

JBL introduceert vandaag haar nieuwe EON600 serie met de release van de EON615. De EON615 is een actieve, 15 inch 2-weg luidspreker met on-board DSP, 1000 Watt vermogen en is gegoten in een compleet nieuw ontwerp, welke in de nabije toekomst ongetwijfeld te zien zal zijn bij meer EON600 nakomelingen.

Electro-Voice ETX actieve fullrange luidsprekers gëintroduceerd

21 januari 2014 Producten

Electro-Voice heeft op de NAMM Show 2014 een nieuwe lijn actieve, fullrange luidsprekers geintroduceerd. EV ETX is de ontbrekende schakel in het normaal zo uitgebalanceerde assortiment van Electro Voice. Geheel in lijn met de actieve trend van dit moment zorgt Electro-Voice er nu met ETX voor dat ook die markt in het hogere segment optimaal wordt bediend.

Nieuw in assortiment; Apart Audio

12 januari 2014 Inspiratie

Trots mogen wij aankondigen dat wij vanaf januari 2014 een sterk merk aan ons assortiment mogen toevoegen. Al langere tijd waren wij op zoek naar een assortiment vol hoogwaardige producten en slim uitgedachte functionaliteit in het installatie segment. Apart Audio voldoet aan alle belangrijke kenmerken, waardoor wij in staat zijn om nog meer installatieprojecten succesvol af te ronden. Bovendien zal de eindgebruiker niet schrikken van de prijs, want deze zijn ronduit concurrerend.