Swipe to the left

oktober 2014

Shure QLX-D Draadloze microfoonsystemen

31 oktober 2014 Producten

De Shure QLX-D Digitale Draadloze Systemen zijn gebruikersvriendelijk en leveren een strakke, heldere 24-bits digitale geluidskwaliteit. De QLX-D systemen combineren professionele functies met gebruikersvriendelijke instellingen en bediening, en leveren hoogwaardige draadloze signaaloverdracht voor veeleisende toepassingen zoals spraak in presentatieruimten, bij muziekevenementen en tijdens erediensten.

BrightSign 4K Digital Signage spelers nu leverbaar in Nederland

22 oktober 2014 Producten

De BrightSign 4K media spelers zijn zeer betrouwbare, ventilator loze, solid-state, professionele 4K spelers met de aller nieuwste technologie voor een ware 4K resolutie! De 4K serie va nBrightsign bestaat uit 3 multifunctionele modellen, de 4K242, 4K1042 en de 4K1142. De Prijsstelling begint bij EU 600,- Excl. BTW en elk model levert standaard de 4K resolutie voor uitmuntende beeld kwaliteit.

Apart Audiosystem8.8 Multi-zone audio oplossing

5 oktober 2014 Producten

Een kleine Multi zone geluidsinstallatie ziet er soms eenvoudig uit, echter kan dit een behoorlijke klus zijn voor een installateur. Zo moeten er vaak verschillende audioapparaten, versterkers en wandpanelen met elkaar worden verbonden om tot de perfecte audio oplossing te komen. Met de nieuwe Apart Audiosystem 8.8 kan een installateur een compleet audiosysteem aansturen met slechts één apparaat! De Audiosystem8.8 van Apart Audio is een totale audio matrix oplossing en de ideale manier om een kleine tot middelgrote multi-zone oplossing te realiseren.