Swipe to the left

april 2015

Uitnodiging: Open Huis RJ Audiovisueel in Rijssen

21 april 2015 Inspiratie

Op maandag 18 en dinsdag 19 mei nodigen wij alle bedrijven, organisaties en het verenigingsleven uit om kennis te maken met ons bedrijf. Als totaalleverancier en installateur van audiovisuele installaties, digital signage en presentatiesystemen kan RJ Audiovisueel een wezenlijke bijdrage leveren aan sfeer, communicatie en beleving.

Sharp BIG PAD Touch monitoren

13 april 2015 Producten

De Sharp BIG PAD is enorm populair in de zakelijke wereld en in het onderwijs sinds de lancering in 2012. De hoofdreden hiervan is dat de BIG PAD volledig tegemoet komt aan de eisen die gebruikers stellen voor de manier waarop zij ermee werken. De nieuwste versies van de BIG PAD zijn dusdanig doorontwikkeld zodat ideeën nog eenvoudiger gedeeld kunnen worden en de drempel nog lager is om interactief te werken. Met een breed scala aan nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om met maximaal vier personen tegelijkertijd op de monitor te werken en de optie om gegevens met locaties op afstand te delen, is de nieuwe BIG PAD geschikt om met meerdere mensen of teams samen te werken. Met behulp van dit interactieve whiteboard kunnen groepen in vergaderingen hun ideeën uitwerken en allerlei taken waarbij de input van meerdere gebruikers of teams nodig is versnellen.

Barco Clickshare CSM-1 Firmware update

8 april 2015 Producten

Het Barco Clickshare CSM-1 Systeem wordt nu nog interessanter met de nieuwe firmware update (v01.04.00.82) voor het basisstation. Naast het enorme gemak om met slechts één druk op de knop een presentatie te delen op het scherm, is het nu ook mogelijk om een presentatie te tonen met twee personen tegelijk. Hierdoor is het “Bring your own device” nog interessanter. Deelnemers van de presentatie kunnen nu interactief deelnemen en eventueel cijfers vergelijken op het scherm.