Swipe to the left

Biamp Devio Videoconferentie Oplossing

Biamp Devio Videoconferentie Oplossing
23 juni 2016 Producten

Biamp Devio is de videoconferentie oplossing om iedere ruimte in een professionele videoconferentieruimte te transformeren. Gebruik Skype of Skype voor bedrijven nu als professioneel videoconference systeem. Alle displays, camera's en luidsprekers worden door middel van de Biamp Devio via een enkele USB 3.0 kabel met uw computer verbonden.


Gebruiksvriendelijk, snel en simpel in gebruik

Een idee dat begint veelal achter de computer op het kantoor en wordt al snel het onderwerp van een spontane brainstormsessie. Om het gesprek gaande te houden, moeten de deelnemers in staat zijn om de discussie naadloos te kunnen verplaatsen van het kantoor naar de vergaderruimte en simpel externe deelnemers kunnen betrekken.

Biamp Devio Video Conferentie Systeem

"Biamp's decennia lange ervaring in AV conferentietechnologie zit verwerkt in het Devio systeem."

Optimale spraakverstaandbaarheid

Maar eenmaal verbonden moeten deze externe deelnemers je wel kunnen verstaan en niet belanden in een rumoerig echo gesprek. En hier komt de Biamp Devio in actie. De externe Devio DTM-1 beam-forming microfoon geeft een dekking van 360 graden en is voorzien van zowel de "acoustic echo cancellation" techonolgy (AEC) als noise reduction. Hierdoor is iedereen aan uw vergadertafel uitstekend verstaanbaar.

Biamp Devio DTM-1 Microfoon

Aansluiten is kinderspel

De eventueel reeds aanwezige beeldschermen, camera's en luidsprekers worden door middel van de Biamp Devio via een enkele USB 3.0 kabel met uw eigen laptop en/of pc verbonden. Vervolgens start je Skype, Skype for Business of een andere videoconference software oplossing op en je bent verbonden. Kortom gebruiksvriendelijk en binnen een handomdraai vindt er een samenwerking plaats met collega’s op afstand.

Bekijk hieronder de video over de Biamp Devio oplossing en de verschillende installatiemogelijkheden of Biamp Devio Brochure op de product pagina.

Samenwerking met de bekende video conferentie software partijen

Met Biamp Devio communiceert u wereldwijd vanaf iedere werkplek via o.a. Skype, Skype for Business (Lync), Citrix GoToMeeting, Cisco WebEx en Google Hangouts.

Skype For Business Video Conferentie Systeem


Enkele kenmerken van het Biamp Devio systeem:

  • Windows en Mac OS X compatibel
  • Geen extra software nodig
  • 360 graden microfoon dekking
  • Verwijdert ongewenste ruis
  • Ingebouwde 20 Watt versterker
  • Voorzien van Biamps toonaangevende echo cancellation oplossing
  • Drie USB 3.0 poorten
  • Ondersteunt twee beeldschermen via HDMI

Bekijk voor meer informatie de productpagina van de Biamp Devio Video Conferentie Oplossing

Geschreven door: Rene Jansen presentatie systemen