Swipe to the left

CTOUCH Leddura 2Meet interactief samenwerken

CTOUCH Leddura 2Meet interactief samenwerken
2 december 2017 Inspiratie / Producten

CTOUCH LEDDURA 2MEET - DÉ TOUCHSCREEN VOOR INTERACTIEF SAMENWERKEN

CTOUCH Leddura 2Meet is ontwikkeld om samenwerken toegankelijker en interactiever te maken in iedere vergaderruimte. Alles wat je nodig hebt om effectief te vergaderen komt samen in 1 systeem: draadloos content delen, whiteboarding, video conferencing met Skype for Business en direct inzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes. Maak kennis met de ideale oplossing voor agile en lean teams!


DRAADLOOS CONTENT DELEN VANAF IEDER DEVICE

Deel je content draadloos en breng interactie in je team. Of je gebruik maakt van iPhones, Android, Mac of PC: je kunt nu gemakkelijk tot en met 4 devices tegelijk op de touchscreen vertonen. Alles in een beveiligde en betrouwbare omgeving.

CTOUCH Leddura 2Meet


WHITEBOARDING: DIRECT AANTEKENINGEN MAKEN OP HET SCHERM

Start de whiteboarding functie met één druk op de knop. Iedereen in de vergadering kan tegelijk schrijven, annoteren, bestanden delen en nieuwe pagina’s toevoegen. Alles werkt uitstekend met Office 365, en daarnaast kun je ook gemakkelijk een internetbrowser oproepen of je bedrijfsapps installeren.


TOUCHSCREENS + SKYPE FOR BUSINESS = IDEALE MATCH VOOR VIDEO CONFERENCE

De meeste bedrijven gebruiken Skype for Business voor video conferencing. Het CTOUCH Leddura 2Meet-touchscreen is specifiek ontwikkeld om probleemloos samen te werken met Skype for Business. Dat maakt het gebruik van onze touchscreens makkelijk én vertrouwd. Of je nu wilt bellen met Skype for business gebruikers, H323 devices of telefoonnummers: video conferencing met collega’s over de hele wereld is nog nooit zo makkelijk geweest.


ROOM BOOKING: MAKKELIJK RESERVEREN EN DIRECT INZICHT IN BESCHIKBAARHEID

Plan een vergadering in Outlook, ga vervolgens de vergaderruimte in en start de vergadering met 1 druk op de knop. Komt een vergaderruimte vrij? Dan kun je deze ook gemakkelijk vanuit het scherm reserveren. Ben je vergeten een vergadering te annuleren? Geen probleem, als de ruimte niet gebruikt wordt geeft de CTOUCH Leddura 2Meet deze na 15 minuten automatisch vrij.


VEILIG EN EENVOUDIG TE IMPLEMENTEREN

CTOUCH Leddura 2Meet werkt met een open architectuur die functioneert met de meest gangbare infrastructuren zoals Microsoft Office 365, Skype for Business en Sharepoint:

  • Kies en integreer iedere online Windows app en business app
  • Video conferencing gebaseerd op Skype for Business technologie, maar met versterkte functionaliteiten zoals SIP en H.323
  • Ondersteunt Mobile Device Management
  • Bedienbaar via RS232 of IP
  • Beveiligde (encryption) en betrouwbare omgeving
  • Updates inbegrepen

Gerelateerde producten

meerminder

Kom voor een demo naar ons inspiratie center

Is de introductie video of de productbrochure niet overtuigend genoeg? Laat je dan overtuigen in het inspiration center van RJ Audiovisueel in Rijssen. Maak hiervoor een afspraak zodat je zeker weet dat er een werknemer beschikbaar is voor een uitgebreide demo.

Geschreven door: Jolien Jansen-Wolbert presentatie systemen