Swipe to the left

Dealer Community Professional – World leader in outdoor audio systems

Dealer Community Professional – World leader in outdoor audio systems
1 juni 2017 Updates

Vanaf 1 juni is RJ Audiovisueel dealer geworden van Community Professional. Community is een wereldspeler op het gebied van indoor en outdoor audiosystemen voor stadions en sportaccommodaties.

Al sinds 1968 fabriceert Community luidsprekers voor professionele geluidsinstallaties. Zij staan vooral bekend vanwege hun high-performance outdoor luidsprekers, waaronder de R-Serie. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in stadions, zwembaden, sporthallen en op sportvelden.

Community Professional heeft de nodige ervaring in dit vakgebied. Zo werden tijdens het WK van Brazilië in 2014 maar liefst 3 nieuwe stadions ingericht met een hoogwaardig muziek- en omroepsysteem. Recent nog werd het zwembad van Wroclaw muzikaal klaar gemaakt voor de World Games van 2017. In Nederland is Community Professional onder andere te vinden in Thialf en in de AJAX fan store onder de Amsterdam Arena.

Als officiële dealer van Community Professional kunnen wij een beroep doen op de 50 jaar ervaring die Community in hun project-helpdesk heeft zitten. Samen met hen calculeren wij projecten, waarbij de nadruk ligt op muziekweergave en spraakverstaanbaarheid.

Ben je in het beheer van een sportaccommodatie, zoals een voetbalveld, tennisvereniging, sporthal of zwembad, dan komen wij graag met je in gesprek om te kijken hoe wij de muzikale beleving en spraakverstaanbaarheid in je accommodatie kunnen optimaliseren.

Meer informatie vindt je op https://www.rjaudiovisueel.nl/community

Geschreven door: Jolien Jansen-Wolbert geluidsinstallaties