Swipe to the left

Powersoft de Tesla onder de versterkers

Powersoft de Tesla onder de versterkers
4 januari 2018 Updates

Vanaf 1 januari is RJ Audiovisueel dealer geworden van Powersoft Audio. Het Italiaanse Powersoft ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige klasse D versterkers voor installatie doeleinden. Fenomenale prestaties en integratie mogelijkheden worden gecombineerd met geavanceerde technologieën om op duurzame wijze ingezet te worden. Powersoft wordt in onze branche dan ook wel ‘de Tesla onder de versterkers’ genoemd.


Green Audio Power - tot 40% energiebesparing

De versterkers zijn uitgerust met geschakelde voedingen met Power Factor Correction en worden gestuurd door een microprocessor met hoog rendement. Deze technologie zorgt ervoor dat de versterkers om kunnen gaan met netspanningen tussen de 85 en 275 Volt met piekspanningen tot zelfs 400 Volt. Dankzij deze technologie worden energiebesparingen tot 40% gerealiseerd.


Altijd je favoriete muziek binnen handbereik op een duurzame manier

Geen muziek in de ruimte betekend ook geen stroomverbruik maar ook zijn de versterkers slim op te nemen in een centrale aansturing en te bedienen met slimme bedienpanelen. ’s Avonds alarm inschakelen betekend muziek uit, in de ochtend je kantoor binnenlopen betekend muziek aan. En dat op je favoriete zender naar keuze.

Wil je even luisteren naar je favoriete muziek van je telefoon, dat kan. We kunnen zowel middels bluetooth, Sonos of via een wandaansluiting over jullie eigen netwerk een verbinding maken met de centrale versterker(s).


Geringe warmte uitstoot in compacte behuizing

Powersoft combineert hoge vermogens en heel veel efficiëntie met laag energieverbruik in een behuizing van slechts 1 of 2 hoogte eenheden. Dankzij de gepatenteerde technologie Smart Rails Management wordt gezorgd voor een enorme reductie van de warmte uitstoot. Hierdoor hoeft niet geïnvesteerd te worden in extra koeling.


Veilig en betrouwbaar

Powersoft versterkers kennen een uitvalpercentage van 0,2%. Dit is minimaal in vergelijking met benchmark in de branche. Alle versterkers zijn uitgerust met een netwerkaansluiting waardoor zij moeiteloos in een IT-netwerk kunnen worden geïntegreerd. Bovendien kunnen prestaties op afstand worden gemonitord. Op afstand kan service worden verleend en dit voorkomt vervelende voorrijkosten voor de eindgebruiker.


Sublieme integratie mogelijkheden

Buiten een netwerkaansluiting zijn alle modellen verkrijgbaar met Dante aansluitingen. Dante is het belangrijkste universele AV-protocol van dit moment. Dit maakt een sublieme integratie met producten van andere merken mogelijk. Bovendien zijn er drivers beschikbaar van bekende AV-besturingssystemen als Crestron, AMX, Q-SYS, etc. Dankzij de aanwezigheid van GPIO poorten kan geïntegreerd worden in ontruimings- of brandalarminstallaties.


Fenomenale geluidskwaliteit

Al meer dan 20 jaar staat Powersoft in de voorhoede van de revolutie op het gebied van klasse D versterking. Uitstekende Digital Sound Processing mogelijkheden zijn voor handen om het geluid perfect te sturen. De versterkers kennen geweldige specificaties en zijn hiermee in staat om het geluid uit een luidspreker op hele positieve wijze te beïnvloeden.


Installatie versterkers met 2, 4 of 8 kanalen

De Powersoft installatie versterkers bestaat uit 3 Series; Duecanali, Quattrocanali en Ottocanali. Geschikt voor compacte installaties met een gering aantal zones tot uitgebreide configuraties, zoals in stadions, kantoorpanden, hotels of openbare gebouwen.

RJ Audiovisueel is geautoriseerd dealer van Powersoft in Nederland. Dit houdt in dat het team is opgeleid om deze producten volwaardig te gebruiken binnen op te leveren installaties.

Meer informatie over Powersoft Audio kunt u vinden op de powersoft pagina.

Geschreven door: Jolien Jansen-Wolbert geluidsinstallaties