Swipe to the left

Kickle Skype Room System

Kickle Skype Room System
1 september 2017 Producten

Het Kickle Skype room systeem is een eenvoudig te gebruiken en all-in-one videoconferentie oplossing. Het is een professioneel, volledig draadloos presentatiesysteem, digitaal whiteboard, een ruimtereserveringssysteem Skype for Business online vergader oplossing. Eenvoudig te gebruiken en alles in één oplossing.


Wat is een Skype for Business Room Systeem?

Een Skype Room Systeem is een videoconferentie oplossing, volledig gebaseerd op Skype for Business. Skype for Business biedt gebruikers toegankelijke samenwerking vanaf hun eigen apparaat. Het Kickle Skype Room system breidt deze beleving uit naar de kleine en grote vergaderruimtes.

Ben je reeds gebruiker van Skype for Business of Office 365, en wil je de Skype beleving uitbreiden naar de vergaderruimte, dan is het Kickle Skype Room systeem de juiste oplossing. Kom hem vandaag nog bewonderen in ons Inspratie Centre in Rijssen.


Plan eenvoudig een Skype for Business vergadering

Plan een Skype for Business videoconferentie, nodig deelnemers uit en boek een ruimte direct vanuit Outlook. Vlak voor de geplande vergadering wordt deze op het scherm weergegeven. Selecteer de vergadering met een snelkoppeling op het scherm en de videoconferentie start automatisch. Als je meerdere deelnemers wilt uitnodigen voor de vergadering, selecteert deze dan gewoon in het Skype-adresboek of nodig ze ad-hoc per mail uit vanaf het scherm. Kickle toont het volledige adresboek van Skype van het bedrijf.


Krachtig en interactief whiteboard

Het Kickle Skype Room Systeem is uitgerust met een gebruiksvriendelijk multi-touch whiteboard met de ondersteuning tot 5 gelijktijdige notities. Met een snelkoppeling kun je een eigen kleur en stijl kiezen voor de aantekeningen. Daarnaast kun je oneindig pagina's aanmaken en reorganiseren naar wens en nadien eenvoudig delen per mail of opslaan op USB stick.


Draadloos presenteren binnen no-time

Met de reeds bewezen Mirror op techniek heb je een krachtige draadloze presentatie oplossing tot je beschikking. Met deze software deel je eenvoudig data, afbeeldingen en bestanden met de groep. De software biedt volledige ondersteuning voor Android, iOS, Windows en MAC.


Meer informatie:

Bekijk hier de productpagina van Kickle Skype Room System of kom hem nu bewonderen in ons vernieuwde inspiratie center in Rijssen.

Geschreven door: Jolien Jansen-Wolbert presentatie systemen