Swipe to the left

Met videoconferentie help je het milieu

Met videoconferentie help je het milieu
8 december 2016 Inspiratie

Naast de grote financiële voordelen van videoconferentie zijn de voordelen voor het milieu ook enorm. De meeste zakelijke deals gaan gepaard met veel reizen per auto of vliegtuig, zowel lokaal als internationaal. Dit zijn hoofdzakelijk essentiële reizen om belangrijke relaties in stand te houden voor het bedrijf. Het verbranden van fossiele brandstoffen in auto's en vliegtuigen vergroot echter de “carbon footprint” van het bedrijf.


Laat zien dat je maatschappelijk verantwoord werkt

De mogelijkheid van videoconferentie geeft bedrijven een milieuvriendelijke optie waarbij bijeenkomsten nog steeds kunnen plaatsvinden, maar er niet meer altijd gereisd hoeft te worden. Daarnaast kan een bedrijf videocommunicatie gebruiken om aan te tonen dat het bedrijf milieubewust bezig is. RJ Audiovisueel biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van online vergaderen afhankelijk van de wensen en type bedrijf.

Je kan tegelijkertijd het milieu helpen en groeien met je bedrijf. Met HD-videoconferentie boots je een face-to-face gesprek perfect na.

Erik-Jan Beenen, Productspecialist

Welke videoconferentie oplossing is geschikt voor mijn bedrijf?

Van tien vergaderingen per dag met een grote groep mensen tot een aantal vergaderingen per week met een paar personen, elke situatie is anders. Ook het te gebruiken software platform waarmee je werkt en de videoconferentie oplossing van andere relaties waarmee gebeld wordt zijn van belang. RJ Audiovisueel heeft voor elke situatie een passende videoconferentie oplossing. Enkele veel voorkomende video conferentie oplossingen staan demo klaar in ons inspiratie center. Dus wil je ervaren welke video-conferentie oplossing voor jou geschikt is, maak dan snel een afspraak.


1/3 van de CO2 uitstoot komt van het reizen! Wanneer plan jij je eerste online vergadering?

Meer informatie:

Lees hier meer over videoconferentie en online vergaderen of neem contact op met een van onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

Geschreven door: Erik-Jan Beenen presentatie systemen