Swipe to the left

Uitnodiging: Muziek in je bedrijf werkt

Uitnodiging: Muziek in je bedrijf werkt
21 september 2016 Updates

Op dinsdag 8 november 2016 organiseert RJ Audiovisueel van 10.00 uur tot 16.00 uur een inloopdag ‘Muziek in je bedrijf werkt'. Doorlopend zullen er verschillende thema's besproken worden.

Enkele thema's:

  • Actuele problemen met geluid
  • Toepassingen van geluid binnen je bedrijf
  • Verschillen in luidsprekers
  • Afspeelmogelijkheden
  • Functioneel omroep toepassen
  • Optimale, multifunctionele bediening

Vele bedrijven gingen je al voor, bekijk hier enkele van onze recente projecten.Het belang van muziek op de werkvloer wordt vaak onderschat, ook al is het meerdere malen bewezen dat achtergrondmuziek op kantoor positieve invloed heeft op de samenwerking tussen werknemers. Zo kwamen wij onlangs een artikel tegen waar het belang van achtergrondmuziek nogmaals benadrukt wordt. RJ Audiovisueel is gespecialiseerd op het gebied van geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek, presentaties en omroep. Daarom delen wij de kennis over het toepassen van muziek binnen een bedrijf graag.

Lees hier een interessant artikel van Sena en Buma/Stemra over de positieve invloed van muziek op de werkvloer. Beter samenwerken door muziek

En hier (het effect van muziek op productiviteit) lees je nog enkele wetenswaardigheden over het effect van muziek op de productiviteit.

Graag heten wij je van harte welkom op dinsdag 8 november om je te laten inspireren over diverse oplossingen die wij voor je bedrijf kunnen realiseren.

De inloopdag wordt gehouden in de showroom van RJ Audiovisueel aan de Spinnerstraat 3 in Rijssen. De koffie staat klaar!


Geschreven door: Rene Jansen geluidsinstallaties