Swipe to the left

Nieuwe Sony E300 Serie professionele projectoren

Nieuwe Sony E300 Serie professionele projectoren
26 november 2015 Producten

Sony voegt drie interessante nieuwe modellen toe aan haar productlijn van professionele projectoren, de Sony E300 Serie. Deze zijn ontworpen om een hoge beeldkwaliteit, hoge witwaarde, kleur helderheid en meer flexibiliteit te bieden. De nieuwe compacte projectoren zijn de VPL - EW315 , VPL - EW345 , en de VPL - EW348.


Perfect voor zakelijk gebruik en klaslokalen

Het VPL-EW315 3LCD-model heeft een helderheid van 3800 en de VPL-EW345 en VPL-EW348 3LCD-modellen hebben een helderheid van 4200 lumen. Laatstgenoemde heeft een ingebouwde HDBaseT interface voor een eenvoudige connectiviteit met bijvoorbeeld een HDMI wandaansluiting. Teves ben je hiermee in staat om een grotere afstand af te leggen vanaf de videobron naar de projector.


Hoge beeldkwaliteit door 3LCD BrightEra techniek

De projectoren wegen ongeveer 4 kg en dragen bij aan de mobiliteit. Alle modellen maken gebruik van een BrightEra paneel. Dit zorgt ervoor dat er natuurlijke en levendige kleuren getoond worden in ruimten met heldere verlichting. Elk model heeft ook twee HDMI-poorten voor uitgebreide connectiviteit met de opkomende digitale apparaten in de professionele A / V-markt.


Energiezuinige en efficiënte lamp

De nieuwe modellen zijn ontworpen om de levensduur van een lamp te verlengen en de totale operationele kosten te verlagen. Levensduur van de lamp kan worden verlengd tot ongeveer 10.000 uur, afhankelijk van de geselecteerde lamp.


Netwerk presentatiemogelijkheden

Met behulp van het netwerk mogelijkheden en de functies van de afstandsbediening kan een tablet of smartphone gebruikt worden om de projectoren te bedienen. Elk model heeft een 16W luidspreker en is ontworpen voor een stille werking, met een dieptepunt van 29 dB en een hoogte van 35dB.


Sony Projector

Meer informatie

Geschreven door: Erik-Jan Beenen presentatie systemen