Swipe to the left

Polycom Realpresence Trio 8800

Polycom Realpresence Trio 8800
22 september 2016 Producten

Polycom RealPresence Trio 8800 levert de beste audio-ervaring uit de wirwar van kantoor naar de boardroom - waardoor elk gesprek, elk gesproken woord veel duidelijker is. Niet alleen RealPresence Trio doorbreekt de geluidsbarrière door het verstrekken van de meest verbazingwekkende geluidskwaliteit, maar herdefinieert ook de categorie door te dienen als de smart hub voor samenwerking en het is eenvoudig te gebruiken, zonder compromissen voor visuele samenwerking om ruimtes die voorheen onbetaalbaar.

Polycom RealPresence Trio is de enige modulaire Smart Hub in de huidige markt en de verwachtingen van de groep samenwerking zal voor altijd veranderd. Polycom Realpresence is modulair opgebouwd en goed geprijsd voor massa-implementatie, RealPresence Trio is perfect voor elke grootte van de groep.

Polycom Realpresence Trio 8800

De kracht van de stem

 • De menselijke stem is een krachtig instrument voor het leveren van je gedachten. De toon van een stem kan vertrouwen of onzekerheid inboezemen. Met de RealPresence Trio hebben we onze gepatenteerde HD Voice-technologie verbeterd en nog verder ontwikkeld tot diepe, rijke audio en zelfs om multi-media-inhoud af te spelen. Zelfs de beste technologie is niet immuun voor zijn omgeving. Vreemde geluiden zoals geritsel papers, typen op een toetsenbord, of sirenes buiten, hoor je al te vaak tijdens vergaderingen en het leidt de personen af. Met de exclusieve NoiseBlock technologie van Polycom, RealPresence Trio wordt dit automatisch gedempt wanneer er achtergrondlawaai aanwezig is en geeft het je gesprek de hoogste prioriteit.
 • RealPresence Trio verlengt ook de audio-ervaring doordat je makkelijk je eigen apparaat (BYOD) toegang kunt geven tot je eigen virtuele ecosysteem door middel van bedrade of draadloze koppeling voor de mobiele telefoon en soft-client audio roeping.


Deel je ideeën

 • Wanneer de woorden niet genoeg zijn en je hebt nog ideeën, concepten en beelden visueel nodig dit is makkelijk te delen. RealPresence Trio is de enige slimme hub op de markt hij is flexibel genoeg om het delen van HD-content bevatten vanaf uw eigen apparaat (BYOD), met inbegrip van uw mobiele telefoon, tablet of PC.
 • Soms wil je efficiënter samen werken met mensen die in dezelfde kamer. Het delen van content en media is eenvoudig te gebruiken inkomend of uitgaand gesprek.
 • Met zo veel manieren om samen te werken, kan het delen van ideeën soms het gevoel geven dat het ingewikkeld is. Wie wil er nog een andere interface te leren? RealPresence Trio ondersteunt het delen van content met behulp van de vertrouwde interfaces zoals Skype for Business (Microsoft Lync.


Zie hun reacties

 • Er zijn momenten waarop niets de plaats van face-to-face communicatie en het zien van live-reacties en lichaamstaal kan nemen. Ondersteuning voor een 1080p30 USB-camera biedt zakelijke-grade video en geeft je dat volgende niveau van real-time betrokkenheid, dat is van cruciaal belang voor een effectievere samenwerking en sluiting.
 • RealPresence Trio maakt gebruik van open, op standaarden gebaseerde video protocollen voor interoperabiliteit met andere op standaarden gebaseerde oplossingen te garanderen en te bellen controle platforms


Polycom Realpresence Trio 8800


Eenvoudig te gebruiken en te beheren

 • Snelle aansluiting voor elke oproep en elimineren van fouten met de intuïtieve eenvoudige en levendige 5 "touchscreen
 • Eenvoudig deelnemen aan een vergadering met één-stap-to-join en agenda-integratie en meldingen
 • Doordachte extra's, zoals een verlichte mute-knop op elke poot kan iedereen eenvoudig beheren van de samenwerking ervaring
 • Snel en eenvoudig te implementeren - net als een telefoon met inbegrip van zero-touch provisioning en Power-over-Ethernet (PoE)

Meer informatie:

Bekijk hier de productpagina van de Polycom Realpresence Trio 8800

Geschreven door: Rene Jansen presentatie systemen