Swipe to the left

Sennheiser SpeechLine, eenvoudig, betrouwbaar en toekomstproof

Sennheiser SpeechLine, eenvoudig, betrouwbaar en toekomstproof
3 maart 2016 Producten

Sennheiser SpeechLine is een digitale en draadloze presentatie oplossing speciaal ontwikkeld voor spraak. Het digitale draadloze microfoon systeem is een toekomstbestendige oplossing, eenvoudig te installeren en een hoog gebruikersgemak. Kortom een microfoonsysteem waarmee de spreker zich volledig kan focussen op zijn presentatie, en niet op de technologie.

" 's werelds eerste digitale draadloze microfoon uitsluitend voor spraak. Geen audio kennis vereist- is al ingebouwd."

Sennheiser SpeechLine Family

De Sennheiser SpeechLine serie bestaat uit mobiele zenders (handheld en bodypack) op maat gemaakt voor de presentatie, spraak geoptimaliseerde microfooncapsules en een eenvoudig te integreren ontvanger. Voor het gebruikersgemak is het systeem uitgerust met lithium-ion-batterij technologie met een levensduur van meer dan 15 uur. Daarnaast zijn er flexibele oplaadmogelijkheden om meerdere apparaten gelijktijdig op te laden of tussen het gebruik door met een USB oplader.


Hoog gebruikersgemak door geavanceerde technologie

Dankzij het automatische frequentie management vindt het systeem altijd een vrije frequentie. En daarnaast behoud het systeem altijd een stabiele verbinding met het geautomatiseerde interferentie beheer. Dit maakt het systeem uiterst betrouwbaar in gebruik. Ook volume instellingen zijn verledentijd met de geautomatiseerde gevoeligheidsregeling. Door zijn netwerkmogelijkheden is SpeechLine te bedienen via AMX, Creston of een speciale App die verkrijgbaar is voor iOS en Android.


Beveiligde verbinding

Voor veilige communicatie maakt SpeechLine Digital Wireless gebruik van de beveiligde en geavanceerde 256-bit AES-encryptie voor de draadloze transmissie. Door de 1,9 GHz frequentieband is SpeechLine DW tevens geschikt voor de toekomst en daarnaast licentie vrij.


Meer informatie

Geschreven door: Jolien Jansen-Wolbert presentatie systemen