Swipe to the left

Stagiair Marketing en Communicatie (HBO niveau)

Stagiair Marketing en Communicatie (HBO niveau)
5 juli 2018 Inspiratie

Wie is RJ Audiovisueel?

RJ Audiovisueel levert een positieve bijdrage aan effectief samenwerken en het verbinden van mensen met oog op mens en milieu. Onze missie is dat iedereen het verdiend om slimmer, efficiënter en vooral leuker te kunnen samenwerken.


Hoe doen we dat precies?

Advies, ontwerp, installatie, training en ondersteuning in audiovisuele oplossingen om effectief samenwerken te bevorderen op de werkvloer van het moderne kantoor, de overleg- en vergaderruimtes tot magazijn en werkplaats.


Wat doen we precies?

We richten werkomgevingen en vergaderruimtes in met gave presentatie- en online vergaderoplossingen. Maar wij dragen ook bij aan productiviteit op de werkvloer met slimme samenwerkingstools en mooie achtergrondmuziekoplossingen. Wij vinden muziek net zo belangrijk als een bak goede koffie in de ochtend.

Al deze mooie oplossingen adviseren en leveren wij vanuit ons moderne kantoor en inspiratiecenter in Rijssen met behulp van ons fantastische team medewerkers en de hulp van onze online websites en shops.


Waar ga jij aan bijdragen tijdens je stage?

Tijdens je stage werk je nauw samen met de directeur en commercieel manager aan innovatieve online en offline marketing projecten. Jouw doel moet zijn onze klanten met slimme campagnes te overtuigen hoe ze nog slimmer en effectiever kunnen samenwerken.

Daarnaast draag je bij aan een nieuw te lanceren online concept en het organiseren van een groot event. We vragen veel verantwoording en eigen inbreng. En met onze historie in online op eredivisie niveau ga je veel leren en nog belangrijker veel plezier hebben.

Aan welke werkzaamheden kun je onder andere denken:

  • Het opzetten en optimaliseren van impactvolle campagnes
  • Het actueel houden van onze website met de laatste trends en ontwikkelingen
  • Referentie cases schrijven, interviewen en bijdragen aan een nieuw concept met foto, video en drone in samenwerking met een externe partij
  • Product- en landingpagina’s optimaliseren voor onze webshop
  • Het SEO optimaliseren van landing pagina’s en campagnes
  • Google Adwords campagnes opzetten en analyseren
  • Google Analytics gegevens analyseren, rapporteren en op bijsturen
  • Social Media strategie optimaliseren
  • En bijdragen en misschien wel volledig managen van een heel gaaf online concept waar we je graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek.


Wat bieden we?

Meewerken met veel verantwoording in een ambitieus en dynamisch team. Je inzet wordt beloond met een passende stagevergoeding. De startdatum van je stage is in overleg.


Waarom jij?Stagiair Marketing

Jij volgt een hbo-opleiding Multimedia & Marketing, Communicatie, Marketing & Communicatie of Commerciële Economie en je zit in het derde leerjaar van de studie. Je bent gemotiveerd en 32 uur per week beschikbaar.

Affiniteit met online marketing en communicatie is een pre. Maar we zoeken vooral iemand met passie, iemand die het verschil wil maken en onze klanten willen inspireren hoe ze slimmer, effectiever en duurzamer kunnen samenwerken door middel van campagnes met impact.


Direct solliciteren op deze gave stage?

Stuur je cv en motivatie naar info@rjaudiovisueel.nl

Geschreven door: Jolien Jansen inspiratie