Swipe to the left

Televic D-Cerno Digitaal Discussiesysteem

Televic D-Cerno Digitaal Discussiesysteem
6 april 2016 Producten

Het Televic D-Cerno digitale discussiesysteem is ontworpen voor kleine tot middelgrote conferentie toepassingen. Het systeem blinkt uit in zijn segment door zijn innovatieve technologie, stijlvol design en het enorme gebruiksgemak. Televic D-Cerno is het eerste product op de markt op basis van digitale conferentie technologie. Deze technologie is gebaseerd op dezelfde principes als de technologie verwerkt in de high-end producten van Televic.


Unieke en afgeschermde microfoon

Televic biedt de beste afscherming van microfoons in de markt, waardoor deze immuun zijn voor interferentie van mobiele telefoons. Deze afscherming technologie van Televic is ook opgenomen in de D-Cerno serie. Daarnaast werkt de centrale unit zonder ventilator waardoor hij absoluut stil is en dus naast de voorzitter geplaatst kan worden.

Televic D-Cerno Microfoon

Gepatenteerde uitval beveiliging

Televic D-Cerno kan worden bekabeld, zowel in een daisy-chain als in een loop (lus). Wanneer hij in een loop wordt bekabeld, zorgt het gepatenteerde redundantie mechanisme ervoor dat het systeem blijft werken bij kabelbreuk of loskoppeling een één zijde.

Televic D-Cerno Uitval Beveiliging

Plug-and-play systeem

Het Televic D-Cerno systeem is ontworpen om direct uit de doos te gebruiken zonder dat er technische expertise vereist wordt. Het bekabelen van het systeem is kinderlijk eenvoudig zonder na te hoeven denken welke aansluiting je moet gebruiken. Het systeem detecteert automatisch als de aansluiting een in- of uitgang is waardoor foutief aansluiten vrijwel onmogelijk is. Er is geen installatie procedure vereist en na bedrading direct klaar voor gebruik.


Touch sensor technologie

Televic D-Cerno maakt gebruik van de meest recente Touch sensor technologie voor de bedieningsknoppen wat de volgende voordelen biedt:

  • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken: er zijn geen openingen rond de knoppen, waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen.
  • Geen bewegende onderdelen: geen slijtage van de knoppen en dus gelijke prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.
  • Geen klikkend geluid bij het activeren of deactiveren van de microfoon.


Simpel Centraal Beheer

Om het vergadersysteem te bedienen zijn er twee centrale units beschikbaar met hetzelfde strakke design als de microfoons. Hierdoor sluit hij naadloos aan naast de microfoon van de voorzitter. De centrale unit kan tot 50 microfoons aansturen en voorzien van voeding en wanneer er meerdere microfoons gebruikt worden, kunnen er ook meerdere centrale units gekoppeld worden. De Televic D-Cerno CUR heeft een USB opname mogelijkheid en een ingebouwde protocol wat camera bediening mogelijk maakt. Televic D-Cerno is dus ideaal voor het gebruik met videoconferentie systemen.

Televic D-Cerno CU-R

Meer informatie

Geschreven door: Rene Jansen presentatie systemen