Swipe to the left

Top 3 Zoom functionaliteiten die je nog niet kent?

Top 3 Zoom functionaliteiten die je nog niet kent?
7 januari 2019 Inspiratie

Vandaag de dag lijkt het een trend te zijn dat er onvoldoende tijd is om alles gedaan te krijgen. Ongeacht waar je bent of hoeveel voorbereidingstijd je hebt, met Zoom kun je elke overleg tot een succes maken. Bekijk deze ongeëvenaarde functionaliteiten van Zoom waarvan je het bestaan misschien nog niet wist en je Zoom Meetings naar een hoger niveau kunnen tillen, zelfs met de drukke agenda van jou.


Overleg vanaf elke locatie

Of laat het in ieder geval lijken alsof je op een specifieke locatie bent met de virtual background functie van Zoom. Als je nu vergaderd vanaf je desktop PC, laptop of iPhone 8 (recent model), gebruik de virtual background functie om ervoor te zorgen dat je omgeving er netjes en professioneel uitziet, waar je ook bent. Thuis werken? Of misschien in een rommelige kantoorruimte? Kies eenvoudig je favoriete afbeelding en probeer het uit!

Zoom mobile meeting

Zie er altijd op je best uit

Iedereen kent het wel. Te laat opblijven om een deadline te halen, van een feestje genieten of vroeg op te staan voor een overleg met een collega op afstand. Ongeacht de situatie, kun je er goed en professioneel uitzien met weinig tot geen voorbereidingstijd. Schakel gewoon de “touch up my appearance” functie in om subtiel fijne lijntjes en donkere kringen glad te maken en te filteren om er op je best uit te zien voor elk virtueel overleg. Probeer het.


Onderweg deelnemen

Bekend met de geplande vergadering welke je eigenlijk niet mag missen terwijl je nog onderweg bent? Met slechts één klik kun je vergaderingen starten en eraan deelnemen vanaf de mobiele telefoon. Daarnaast kun je synchroniseren met Apple CarPlay, waarmee je Zoom-contacten kan bellen, uitnodigingen voor vergaderingen en kan accepteren met het bediensysteem in de auto. Arriveer je vervolgens op de bestemming? Geen probleem. Neem de vergadering eenvoudig over op de desktop PC of in een Zoom Room. Voer het Meeting-ID in en je mist geen enkele vergadering meer!

Plan vandaag nog een demo

Wilt u meer weten over deze functionaliteiten? Meld je dan vandaag nog aan voor een gepersonaliseerde 1-op-1-demo met een Zoom-productspecialist.
Geschreven door: Erik-Jan Beenen inspiratie Updates