Swipe to the left

Tuinluidspreker voor outdoor gebruik

Tuinluidspreker voor outdoor gebruik
27 juli 2014 Inspiratie

Stel je nu eens voor dat je lekker buiten in de tuin aan het werk bent, terwijl je ondertussen kunt genieten van de achtergrondmuziek die jij leuk vindt. Of dat je eens een keer geen luidsprekers van binnen hoeft mee te slepen naar buiten, omdat je een klein feestje in de tuin hebt georganiseerd. Met de outdoor luidsprekers van Apart Audio ben je in staat om een uitstekende geluidskwaliteit te produceren. Bovendien vallen de tuinspeakers amper op door hun ontwerp, gebaseerd op een grote steen. Zeer veel horeca gelegenheden, pretparken en zwembaden gebruiken de Rock luidsprekers al in hun tuin of plantsoen.


Twee typen tuinluidsprekers (IP64)

In deze range zijn er twee modellen verkrijgbaar. De Rock 20 is een 2-weg luidspreker, die binnen een 100V installatie toe te passen is, maar ook in combinatie met een gewone versterker. Het voordeel van deze luidspreker is dat je langere afstanden kunt overbruggen. De Rock 608 is ook een 2-weg speaker, maar dan alleen geschikt voor stereo versterkers. Deze weet iets meer vermogen te produceren, maar is verder exact hetzelfde als zijn broer. Beide modellen zijn uitgevoerd in een geweldig ontwerp, die niet enorm zullen opvallen in een tuin. Bovendien gaan ze jarenlang mee en zijn ze uitstekend bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, vorst of zon (IP64).

Rock608

Achtergrondmuziek

Beide modellen zijn perfect voor het realiseren van een prettige sfeer en ambiance. Achtergrondmuziek die past bij de stemming van dat moment of dat speciale evenement kan ten gehore worden gebracht. Maar natuurlijk zit je niet vast aan een tuinspeaker als bovenstaande modellen. Er zijn ook mogelijkheden om opbouwluidsprekers in te zetten en buiten te monteren. Met hun IP64 waarde zijn de Mask 4 en Mask 6 geschikt voor weersinvloeden. Muziek kan op diverse manieren worden afgespeeld. Via een CD speler, een USB stick, maar ook bijvoorbeeld internet radio. RJ Audiovisueel is in staat om samen met jou een eenvoudig te besturen audio distributie systeem te realiseren. Neem gerust contact op om hier eens meer over te horen.


Meer informatie

Wens je meer informatie over beide tuinluidsprekers en hun accessoires? Bekijk dan onderstaande pagina’s eens en lees elk detail over de Rock 20 en Rock 608;

Geschreven door: Erik-Jan Beenen geluidsinstallaties