Swipe to the left

Een heldere toekomst: Uitmuntende beelden met Laser projectie

Een heldere toekomst: Uitmuntende beelden met Laser projectie
23 november 2016 Inspiratie / Producten

Natuurlijke kleuren, eenvoudige installatie en 20.000 uur onderhoudsvrije werking: De introductie van de Sony VPL-FHZ65 en Sony VPL-FHZ60 laser lichtbron projectoren.

Ervaar je presentaties die tot leven gebracht worden met de Sony VPL-FHZ65 en de Sony VPL-FHZ60. Met behulp van een laser lichtbron in plaats van een traditionele lamp, beide projectoren combineren verbluffende beeldkwaliteit, levendige kleur reproductie en vrijwel onderhoudsvrije werking. Met een laag stroomverbruik en geluid van de ventilator, zijn ze uitermate geschikt voor een breed scala van toepassingen, van directiekamers tot klaslokalen.


Levendige, natuurlijke beelden met de Sony VPL-FHZ65 en Sony VPL-FHZ60

Beide projectoren zijn voorzien van innovatieve technologie ontwikkeld voor Sony's home cinema projectoren aan uitzonderlijke beeldkwaliteit te creëren. De Reality Creation systeem analyseert elke ingangsbron beeld-voor-frame, met behulp van een krachtige patroon database om elke pixel voor opvallend scherpe, heldere beelden te optimaliseren. Contrast Enhancer, ondertussen, maakt gebruik van home cinema projector technologie te verfijnen lichte en donkere delen van het beeld in real-time voor mousserende hoogtepunten en rijke, diepe zwart tinten.

Sony's innovatieve 3LCD-technologie projecteert rode, groene en blauwe componenten van het beeld afzonderlijk. Dit zorgt voor levendige, natuurgetrouwe kleuren. De Sony VPL-FHZ60 krachtige, efficiënte Z-Phosphor laser lichtbron bereikt een kleur lichtopbrengst van 5000 lumen, terwijl de Sony VPL-FHZ65 een nog indrukwekkender 6000 lumen produceert.Lage kosten en geen gedoe

De zeer efficiënte laser lichtbron in de Sony VPL-FHZ65 en de Sony VPL-FHZ60 biedt tot 20.000 uur onderhoudsvrije werking. Het minimaliseert de total cost of ownership (TCO). Middels een slimme reeks innovaties en besparende functies zorgt de projector voor een laag stroomverbruik, lage warmte ontwikkeling en lange levensduur.


Efficiënt ontwerp, eenvoudige installatie

Met een slank design en een vlakke bovenzijde laat de Sony VPL-FHZ65 en de Sony VPL-FHZ60 zich op natuurlijke wijze in hun omgeving bij het plafond monteren. Een bajonet fitting maakt een eenvoudige compatibiliteit met een breed scala aan lenzen mogelijk, terwijl je met de hoek-installatie de projector ondersteboven of op zijn kant kunt positioneren.


Meer informatie:

Bekijk hier de productpagina van de Sony VPL-FHZ65 en de Sony VPL-FHZ60

Geschreven door: Rene Jansen presentatie systemen