Swipe to the left

Uitmuntende prestaties met de Philips Q-Line LED-schermen

Uitmuntende prestaties met de Philips Q-Line LED-schermen
29 juni 2015 Producten

Toon beelden duidelijker en milieuvriendelijker dan ooit met Philips Q-Line LED-schermen. De prestaties en betrouwbaarheid zijn, in tegenstelling tot het energieverbruik, ongekend hoog, waardoor dit scherm ideaal is voor projecten waarbij compromissen gewoon geen optie zijn.


AMVA-schermtechnologie

De Philips AMVA LED-monitoren gebruiken de Advanced Multi-Domain Vertical Alignmenttechnologie waardoor je een zeer hoge contrastverhoudingen krijgt voor extra levendige en heldere beelden. De monitoren verwerken standaardtoepassingen zonder problemen, maar hij is vooral geschikt voor veeleisende grafische toepassingen. Dankzij de geoptimaliseerde pixelbeheertechnologie ontstaat er een extra brede kijkhoek van 178/ 178 graden, zodat je geniet van scherpe beelden.


Smart Control

Beheer alle Signage-displays in je eigen netwerk met deze krachtige software waarmee je de instellingen van het display centraal kan wijzigen via een RJ45- of RS232-aansluiting. Met Smart Control kun je de video-invoer instellen, de kleurinstellingen wijzigen, de ID van het display instellen bij het maken van een videowall en zelfs de status van elk display diagnosticeren. Hierdoor kun je de displays vanaf een centrale locatie beheren.

Smart Control


Deel en stream via DLNA

Deel en stream inhoud eenvoudig van je mobiele apparaat of mediaspeler naar het scherm met alle DLNA-compatibele media apparaten. Sluit elk scherm aan met een ethernetkabel en beheer de inhoud direct binnen het lokale netwerk. Sluit het scherm aan en start direct met delen.

DLNA Certified

USB-afspeelfunctie

Profiteer van de mogelijkheden om je eigen media af te spelen via de USB-poort. Sluit eenvoudigweg een USB-stick aan op het display en maak je eigen inhoud om een reclameboodschappen over te brengen wanneer je dat wenst. Deze krachtige mediaspeler ondersteunt een scala aan media-indelingen en biedt flexibiliteit en een uitstekend beeld.

USB-afspeelfunctie

24-uurs planningfunctie

Plan de juiste inhoud op de juiste tijd om de informatiebehoefte van je klanten te bevredigen. Beheer de inhoud via meerdere video-ingangssignalen als USB, VGA, DVI en HDMI. Creëer één of meerdere afspeellijsten met de planningsfunctie om 24 uur per dag, 7 dagen per week de baas te zijn over je inhoud.


SmartPower

De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.


Failover

Voor veeleisende commerciële toepassingen is het belangrijk dat de inhoud altijd beschikbaar is voor weergave. Hoewel de kans klein is dat er iets met de inhoud gebeurt, biedt FailOver 24 uur per dag bescherming dankzij de revolutionaire technologie die back-upinhoud op het scherm afspeelt als de mediaspeler problemen ondervindt. FailOver wordt automatisch gestart als de primaire invoer uitvalt. Selecteer een primaire invoer en een FailOver aansluiting en je bent verzekerd van content.

Failover

Meer informatie of live demonstratie in onze showroom

Wens je meer informatie over deze Philips Q-line LED Schermen en hun accessoires? Kom dan eens langs in onze showroom of bekijk dan onderstaande pagina eens en lees elk detail;

Geschreven door: Erik-Jan Beenen presentatie systemen