Swipe to the left

Waarom een Barco ClickShare draadloos presentatiesysteem?

Waarom een Barco ClickShare draadloos presentatiesysteem?
2 februari 2018 Inspiratie / Producten

De eenvoudigste manier om grootse ideeën te delen! Met Barco ClickShare kun je eenvoudig content delen vanaf een laptop of mobiel apparaat naar een presentatiescherm. Met één klik verander je een meeting in een samenwerkingservaring door ideeën, aanwezigen en content samen te brengen. Geen los liggende kabels, geen moeilijke instellingen en niet wachten op een verbinding.


Begin elke vergadering zonder stress

Kabels zijn verleden tijd, deel gewoon de presentatie door één druk op de knop. De verbinding wordt gelegd via een gebruiksvriendelijke USB step-in button voor PC en MAC of met behulp van de gebruiksvriendelijke App voor iPhone, iPad of Android. Vervolgens bepaalt Clickshare automatisch de meest optimale resolutie, zonder te knoeien met de lay-out op uw laptop.

"93% van de Barco Clickshare gebruikers bevestigen dat vergaderingen efficiënter zijn"

Barco Clickshare eenvoudig presenteren


Breng werknemers, content en goede ideeën bij elkaar

Wanneer de techniek gebruiksvriendelijk is, wordt het gemakkelijker om werknemers, content en goede ideeën bij elkaar te brengen. Met een Barco Clickshare draadloos presentatie systeem wordt deze ambitie werkelijkheid. Deel de kennis en content vanaf elk willekeurig apparaat en platform onafhankelijk draadloos met het presentatie beeldscherm. Geen installatie, kabels of pauzes, maar een efficiënte vergadering.

"94% van de Barco Clickshare gebruikers bevestigd het gebruikersgemak van Barco Clickshare"


Waarom kies je voor een Barco Clickshare?

  • Geen software installatie: verbind gewoon je apparaat met één druk op de knop
  • Geen technische problemen: Barco toont altijd de optimale resoltie
  • Geen slordige kabels in het zicht
  • Geen gebruikerstraining noodzakelijk
  • Minimale ondersteuning vanuit IT noodzakelijk
  • Apparaat en platformonafhankelijk


Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340


Beschikbare Barco ClickShare presentatiesystemen

De Barco Clickshare serie bestaat uit 3 verschillende systemen, te weten de Clickshare CS-100, Clickshare CSE-200 en Clickshare CSE-800. Elke vergadering, brainstormsessie, overleg of ruimte vraagt om een andere toepassing waarvoor Barco de draadloze presentatie systemen heeft ontwikkeld. Hieronder vind je meer informatie betreft de Barco ClickShare systemen.

Gerelateerde producten

meerminder

Vergelijkingstabel Barco Clickshare

Barco Clickshare compare


Barco ClickShare CSE-800 systeem

Als je nu gebruik maakt van twee projectoren, twee schermen, de overcomplete Barco ClickShare CSE-800 Basis Unit is de juiste keuze. Het Clickshare CSE-800 systeem is volledig compatibel met de ClickShare USB knoppen en de apps voor mobiele apparaten, en is geoptimaliseerd voor gebruik in professionele vergaderzalen en boardrooms. Doordat er maximaal 8 gebruikers tegelijk een presentatie kunnen weergeven op het scherm ( 4 per scherm ), geeft de CSE-800 Basis Unit de complete Clickshare samenwerking ervaring. Daarnaast kunnen er tot 64 Knoppen draadloos worden aangesloten op het CSE-800 basisstation, klaar om te delen. Het perfect gesynchroniseerd geluid en video zorgt ervoor dat filmclips optimaal kunnen worden weergegeven. En dynamische content van laptops, tablets en smartphones kunnen worden getoond middels Airplay of Google Cast.

Barco ClickShare CSE-200 systeem

De Barco ClickShare CSE-200 set bestaat uit twee Clickshare Buttons en het basis station (ontvanger). Het basis station wordt vast geïnstalleerd in de vergaderruimte en aangesloten op het videosysteem of beamer. Gebruikers die vervolgens een presentatie op het grote scherm willen tonen, sluiten eenvoudig een Clickshare Button aan middels USB op de PC of MAC. De presentaties wordt vervolgens gestart, een eenvoudige druk op de knop en presentatie wordt draadloos omgezet naar het videosysteem. Het alternatief van de USB Button is een App op een smartphone of tablet en de info kan worden gedeeld.


Barco ClickShare CS-100 systeem

De Barco ClickShare CS-100 set bestaat uit één Clickshare Button en het basis station (ontvanger) en brengt de ClickShare ervaring in de compacte vergaderomgeving, waar het delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat een basisbehoefte is. Alle deelnemers inclusief gasten kunnen met één klik verbinding leggen met het centrale scherm, zonder de noodzaak van een training. Als gebruiker plug je de meegeleverde USB-knop in de PC of laptop, klik op de knop om de presentatie op het grote scherm te tonen. Met de ClickShare App kunnen gebruikers ook content te delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.


Voordelen van Barco ClickShare;

Snel- verbind, klik en deel. Dat is waar ClickShare voor staat. Geen gedoe met kabels, geen configuratie, geen bijstellen de resolutie van je laptop. Met de optimale instellingen voor uw systeem, ClickShare biedt snel toegang tot het grote scherm in elke vergaderruimte.

Eenvoudig - ClickShare is het meest intuïtieve product denkbaar voor het vergaderen en presenteren. Met slechts één knop om op te drukken, niets om uit te zoeken zitten alle basisfunctionaliteiten binnen één druk op de knop.

Interactief - ClickShare stelt iedereen in staat om zijn presentatie te delen op een scherm. Door het stimuleren van de deelname van alle aanwezigen, worden vergaderingen en presentaties meer interactief. Meer goede ideeën worden naar voren gebracht, discussies zijn grondiger, en beslissingen worden sneller genomen.


Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Kom langs in ons AV Inspiratie Center in Rijssen voor een gratis demonstratie en laat je inspireren hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan beter samenwerken, slimmer informeren en stressvrij presenteren. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak.

GRATIS DEMO of bel direct: 0548-597340

Geschreven door: Erik-Jan Beenen presentatie systemen