Swipe to the left

Zo breng je collega's op afstand bij elkaar.

Zo breng je collega's op afstand bij elkaar.
30 november 2017 Inspiratie

Steeds meer mensen werken locatie onafhankelijk, dit is nu mogelijk met de CTOUCH 2Meet. Ze werken vanuit huis, vanuit een kantoor in het buitenland of op een openbare flexwerkplek. Net wat voor hen het beste werkt. Remote werken is een trend en waarom ook niet? Innovatieve technologieën zorgen dat de fysieke afstand wegvalt en dat ook op afstand effectief samengewerkt kan worden.


De voordelen van remote werken met de CTOUCH 2Meet:

  • Mensen worden gelukkig van flexibiliteit en zelfstandigheid. Op een andere plek dan een kantoor werken, draagt daar aan bij. Gelukkige medewerkers zijn belangrijk. Niet alleen voor de resultaten van uw bedrijf, maar ook voor uw imago als werkgever.
  • Medewerkers hebben geen reistijd. Dat bespaart reiskosten, tijd en frustraties.
  • Werken op afstand, in een andere omgeving, zorgt voor meer inspiratie en creativiteit.
  • Uw medewerkers kunnen hun tijd zelf indelen. Dat zorgt ervoor dat ze flexibel zijn en dat ze minder hoeven te verzuimen. Moet een kind eerder opgehaald worden van school? Geen probleem: uw medewerker werkt dan gewoon 's avonds een paar uur door.
  • De mogelijkheid om op afstand te werken, is een goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Dat maakt uw bedrijf als werkgever aantrekkelijk.


CTOUCH 2meet Touchscreens maken remote werken makkelijk

Op afstand werken heeft volop voordelen, maar goede samenwerking met collega's blijft onmisbaar. Met de juiste technologie wordt remote werken heel makkelijk. De CTOUCH 2Meet-touchscreens zijn daar naadloos op ingericht. Via dit scherm kun je meerdere mensen toevoegen aan conference calls en alle deelnemers kunnen hun eigen laptop of tablet eraan koppelen. Zo delen ze razendsnel informatie. De beeld- en geluidskwaliteit van het touchscreen is excellent, zodat het lijkt alsof iedereen samen in één ruimte zit. De touchscreens van CTOUCH brengen teams op afstand bij elkaar.

Voor meer informatie ga je naar deze link: https://www.rjaudiovisueel.nl/ctouch

Geschreven door: Jolien Jansen-Wolbert presentatie systemen