ProDJuser FLI-4-12

€ 119,83 Excl. BTW € 144,99 Incl. BTW
Op bestelling
Vraag een offerte aan

Uitgebreide omschrijving ProDJuser FLI-4-12

De ProDJuser FLI-4-12 is een lichtgewicht 19 inch flightcase van 4 hoogte eenheden, 2 deksels en een diepte van 30 cm. Door de ondiepe afmeting is deze FLI kist van ProDJuser uitstekend geschikt voor het monteren van onder meer rackeffecten of een dubbele CD speler. Aan beide zijdes vind je hoogwaardige Penn vlindersluitingen terug, alsook uitermate gebruiksvriendelijke handvaten voor het vervoeren van deze lichtgewicht flightcase.

Wie/wat is ProDJuser?
ProDJuser is van origine een Nederlands bedrijf en het creatieve brein achter de fabricage van deze kwalitatief hoogwaardige flightcases. Door goed te luisteren naar de wensen van de professionele Pro Audio gebruikers en DJ’s is ProDJuser erin geslaagd om allerlei soorten kisten, zoals 19” modellen, slanted uitvoeringen, mixer cases en complete set cases te vervaardigen van de meest hoogwaardige componenten. Zo gaat ProDJuser onder andere een samenwerking aan met Penn. Penn is bij iedereen uit deze handel bekend als fabrikant van zeer sterke en robuuste flightcases onderdelen. Nederlandse creativiteit en Duitse degelijkheid wordt nu dus gecombineerd in de cases van ProDJuser. Verder zijn de kisten van ProDJuser uitgerust met een harde, zwarte toplaag, alsook ingebouwde handvaten, rackprofiel en 9 mm berken multiplex.

Kortom: Bent u op zoek naar een zeer stevige flightcase waar goed over is nagedacht en waar u gegarandeerd jaren plezier van heeft? Dan adviseren wij bij RJ een kist van ProDJuser!
meerminder

Advies nodig?

Rene Jansen, Adviseur AV & ICT / Directeur

Aanvullende informatie

Artikelnummer 15872
Manufacturer Part Number FLI-4-12
Garantietermijn Op dit product krijg je 2 jaar garantie.
Merk ProDJuser
Serie Prodjuser FLI
meerminder