5 vestigingen Digital Signage Meilink Beheer

Meilink Beheer is specialist in het verpakken en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. Ze beheersen de hele keten, van het ontwerp van de verpakking tot en met de aflevering van de goederen. Voor de 5 vestigingen in Borculo, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer en Schijndel  heeft RJ Audiovisueel een Digital Signage oplossing geïnstalleerd in de vorm van 48 Inch tot 55 Inch zakelijke beeldschermen. Het doel van Meilink Beheer is een efficiënte interne communicatie in alle vestigingen. Bij dit project is er speciaal een koppeling gelegd tussen de Digital Signage software en het intranet van Meilink Beheer. 

 

Snel informatie delen door alle lagen van de organisatie

Een organisatie zoals Meilink Beheer is een voortdurende samenloop van veranderingen, groei en ontwikkelingen. De directe en visuele communicatie middels beeldschermen zorgen ervoor dat de medewerkers op het juiste moment snel en doeltreffend geïnformeerd worden. Om dit doel te bereiken is er een koppeling ontworpen tussen de Digital Signage oplossing van RJ Audiovisueel en het intranet van Meilink zodat de laatste nieuwsberichten automatisch en direct in de vijf vestigingegetoond worden.  

 TDM voorbeeld

"Goede interne communicatie is cruciaal om werknemers succesvol  te informeren, motiveren en inspireren."

 

Locatie onafhankelijk en eenvoudige bediening 

Er is gekozen voor een cloud based digital signage systeem welke draait op een media speler die gekoppeld is met het scherm. De TDM Designer is een volledig HTML5 web-based designer waarmee de klant zonder enige vorm van ervaring op een eenvoudige manier een presentatie maakt op basis van templates in huisstijl voor op één of meerdere schermen. Hiermee is Meilink Beheer in staat om vanaf elke willekeurige locatie in het land online zijn presentaties te creëren en beheren. 

Ultieme combinatie van hardware en software

Met alleen de software is de oplossing nog niet compleet. Alle vestigingen zijn voorzien van een IAdea XMP-6200 mediaspeler. Deze robuuste en vooral betrouwbare mediaspeler is ontworpen om 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar operationeel te zijn. De media spelers zijn gekoppeld met een 48 of 55 Inch professioneel beeldscherm uit de Philips Q-Line serie. Met Philips weet je 1 ding zeker en dat is dat je boodschap altijd haarscherp wordt weer gegeven. Als je nu vlak voor het scherm staat, achterin of vanuit een brede hoek kijkt. Altijd zal de boodschap even scherp en helder zijn. De beeldschermen hebben een uitzonderlijke kijkhoek van maar liefst 178 graden, een speciaal anti reflectie scherm en een zeer hoge lichtopbrengst. En de beeldschermen worden elke dag automatisch in/uit geschakeld. 

 

Waarom is interne communicatie via Digital Signage een meerwaarde binnen een bedrijf? 

  • Snel relevante informatie delen door alle lagen van de organisatie 
  • Communiceer op het juiste moment, op de juiste locatie en voor de juiste medewerkers 
  • Informeer werknemers zonder een directe werkonderbreking of inspanning 
  • Houd de medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche

Gerelateerde producten