84 inch beeldscherm vergaderruimte Meilink Schijndel

Meilink Beheer is met 350 medewerkers en 5 productievestigingen, vracht- en transportexperts VPS te Rotterdam en ingenieursbureau IPS Technology de marktleider in de Benelux op het gebied van verpakken en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. In Schijndel heeft men een nieuwe vergaderruimte ingericht met de wens om draadloos te presenteren en samenwerken te stimuleren. RJ Audiovisueel heeft deze wensen ingevuld door een 84 inch 4K beeldscherm te installeren gecombineerd met een interactieve draadloze presentatie oplossing.

84 inch 4K beeldscherm in de presentatieruimte

In een grote vergaderruimte waar 10 tot 12 personen aanwezig zijn is het belangrijk dat het beeldscherm groot genoeg is zodat de content voor iedereen leesbaar is. In dit geval is er gekozen voor een Ulta-HD 84 inch professioneel beeldscherm van Philips. Er zijn een aantal voordelen om te kiezen voor een zakelijk beeldscherm ten opzichte van een consumentenscherm. Zo is het scherm voorzien van een anti-glare laag tegen weerspiegelingen en heeft hij een grote kijkhoek. Daarnaast is de lichtopbrengst hoger en is hij duurzamer (24/7) ontworpen. Daarnaast heeft het scherm een RS232 aansluiting voor bediening via een wandpaneel of tablet.

 

Beter samenwerken en minder focus op techniek

Efficiënt informatie uitwisselen met 12 personen in een ruimte , is een hele uitdaging. Iedereen heeft zijn eigen informatie opgeslagen op zijn laptop of mobiel apparaat. Hoe kan deze informatie snel en efficiënt gedeeld worden met collega’s? RJ Audiovisueel heeft hiervoor een Kramer VIA Connect Pro draadloze presentatie oplossing geïnstalleerd. En omdat er veel verschillende apparaten gebruikt worden in de vergaderruimte, is er tevens rekening gehouden met het BOYD (Bring your own device) concept. Het succes van een vergadering valt of staat met de participatie van iedereen die aanwezig is.

 

Optimale beleving tijdens presentaties

Om de presentaties extra sfeer en dimensie mee te geven, zijn er 4 stuks 8 Inch plafond inbouwluidsprekers in de ruimte geplaatst. Het formaat van de ruimte leent zich uitstekend voor 4 inbouw luidsprekers voor een goede spreiding en aangename weergave. Deze stereo opstelling inbouwluidsprekers in de vergaderruimte maken het plaatje compleet en zorgen voor extra indruk.

Gerelateerde producten

meerminder

Gerelateerde projecten

Moderne av inrichting Roosdom Tijhuis Rijssen

Vergaderen en presenteren anno 2016 Nijhof Wassink

Audiovisuele Presentatieoplossing Ipex Group Enter