Achtergrondmuziek in een machinepark

Morsink Constructie is al meer dan 12 jaar gevestigd in Enter. Na in 1998 gestart te zijn aan de Fleuweweg, verhuisde de onderneming in 2005 naar de huidige locatie aan de Vonderweg in Enter.

Het doel van Morsink Constructie is om je een kwalitatief hoogstaand product te leveren wat voldoet aan alle eisen en technische mogelijkheden. Daarbij staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

 

Geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek

RJ Audiovisueel kreeg de opdracht om de bedrijfshal met veel machines te voorzien van achtergrondmuziek. Hierbij de wens dat de muziek ook op een wat harder volume “lekker” blijft klinken en niet “blikkerig” begint te klinken wat vaak bij projectie luidsprekers gebeurt op hoog volume. Door de flinke hoogte van de bedrijfsruimte is er gekozen om het aantal luidsprekers te verhogen en te gaan voor een opbouwluidspreker via een 100 Volt systeem. Hierdoor kan er een flink aantal luidsprekers achter elkaar aangesloten worden, waardoor er niet onnodig veel luidsprekerkabels getrokken hoeven te worden.

Voor de luidsprekers hebben wij de Apart Mask-6T geadviseerd vanwege de “open” karakter van de luidspreker en de heldere weergave. Bovendien kan deze luidspreker ook op hoog vermogen presteren zonder vervorming van de klank.

Internetradio, FM radio of MP3 afspelen klinkt ingewikkeld, maar hoeft niet moeilijk te zijn

Roy Nordkamp, Adviseur Installed Sound /Projectleider

Onafhankelijke volumeregeling

Doordat de fabriekshal in 2 ruimtes is ingedeeld is er ook gekozen om deze onafhankelijk van elkaar te bedienen qua volume. Door de verschillende machines met bijbehorend volume kan er een goede balans gecreëerd worden. Hierdoor is er minder overlast ten opzichte van luidsprekers die extra hard staan bij een bepaalde machinegroep.

 

Diverse afspeelmogelijkheden

De installatie wordt aangestuurd door een 100 Volt mengversterker waarop een multimedia speler is aangesloten. Deze beschikt over een internetradio voor alle streams die beschikbaar zijn, een FM radio voor de analoge zenders en een USB aansluiting voor een USB-stick indien men een eigen playlist wil afspelen. Tevens is de internetradio bedienbaar via een app zodat men in de hal zelf kan schakelen van zender.

Gerelateerde producten

meerminder

Gerelateerde projecten

Achtergrondmuziek Brinkers Food Enschede

Achtergrondmuziek bedrijfshal EWT Amersfoort

Geluidsinstallatie Nijwa Groep Hengelo