Apart Pubset geïnstalleerd in woonhuis Hengelo

Professionele geluidsinstallaties worden niet alleen toegepast in zakelijke omgevingen, maar ook zo nu en dan in privé situaties. Zo ook in een vrijstaand woonhuis te Hengelo. De wens van de klant was een krachtige geluidsinstallatie met een volle en vooral aangename geluidsweergave welke geïntegreerd kon worden met de reeds aanwezige apparatuur. Na het beluisteren van de Apart Pubset in de showroom te Rijssen was de klant al snel overtuigd van de uitmuntende kwaliteit. RJ Audiovisueel heeft vervolgens de Pubset geïnstalleerd bij de klant thuis en afgesteld op de ruimte.

 

De ultieme sfeer

Het Apart PUBSET is de ultieme set oplossing voor het creëren van een enthousiaste sfeer voor de feesten en partijen. Deze set bestaat uit vier krachtige 8 Inch opbouwluidsprekers, twee dubbele 10 Inch subwoofers en een bijbehorende versterker met ingebouwde digitale sound processors.

Volledig op elkaar afgestemde set

De PUBSET wordt versterkt door de 3-kanaals digitale CHAMP-3D-versterker met een ingebouwde high-class DSP processor. Een groot voordeel is zijn convectie koeling welke ongevoelig is voor stof en tevens onderhoudsvrij. De versterker heeft 3 standen wat hem zeer geschikt maakt in ruimtes waar er meer mensen gebruik van maken. De versterker kan volledig op slot, alleen volume regeling of alle DSP-functies volledig toegankelijk.

 

Ongeëvenaard geluid 

De ongeëvenaarde MASK8 top luidsprekers brengen kristalheldere hoge en midden tonen. De zeer aangename en volle bassen worden geproduceerd door de SUB2400 subwoofers. Kortom deze PUBSET brengt de mensen eenvoudig in een feestelijke stemming!

 

Apart Pubset

Gerelateerde producten

meerminder